Cum arată acum mall-ul ParkLake din Titan. Când are loc MAREA DESCHIDERECel mai mare centru comercial din sectorul 3 al Capitalei, ParkLake Plaza, se deschide pe 1 septembrie.

ParkLake
ParkLake

Amplasat pe terenul fostei baze sportive Spartac, Parklake este aproape de parcul Titan, dar şi de staţia de metrou Dristor. Investiţia în proiect este susţinută de un parteneriat între companiile Sonae Sierra şi Caelum Development.

Cu un grad de ocupare de 97% din suprafaţa închiriabilă totală de 70.000 de mp anunţat la începutul lui iulie, în Parklake vor fi peste 200 de magazine, printre care şi noi branduri internaţionale, care deschid aici primele magazine din România: Forever 21, Play Park, Lanidor şi Lynne. Dezvoltatorii centrului comercial au semnat noi contracte de închiriere şi pentru restul suprafeţei de 3%, iar chiriaşii vor fi anunţaţi la deschidere.

„Cea mai mare provocare a fost în timpul crizei, pentru a stabili condiţiile potrivite pentru a începe dezvoltarea ParkLake. Din acel moment, aveam nevoie să ne asigurăm cei mai buni chiriaşi ancoră, ca pentru orice proiect comercial, pentru a putea oferi nu doar un mix bun de chiriaşi, ci şi să aducem noi branduri pe piaţă, unice pentru ParkLake. Am reuşit să obţinem aceste lucruri şi acum avem magazine şi compontente de agrement unice. În acest moment, lucrăm cu viteză maximă pentru deschiderea de peste o lună", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele de dezvoltare din România.

În prezent, peste 1.100 de oameni sunt pe şantierul Parklake, care lucrează la finalizarea proiectuluil, dar şi la finisajele interioare.

„În plus, chiriaşii au mulţi muncitori care amenajează magazinele, dar nu ştim numărul exact pentru fiecare, însă, per total ar trebui să depăşească 400 de muncitori", a mai declarat Ingo Nissen.

CITEŞTE ŞI Ce PROFITURI au cele mai vechi centre comerciale din Capitală

Etichete: deschidere parklake, mall Bucureşti, mall nou bucureşti, mall sectorul 3 bucureşti, parklake, ParkLake Plaza

0/5 COMENTARII
Bizon fericit
05 aug 08:58
+0
VOTURI
-0
Eu si familia mea abia asteptam sa mergem la acest mall la restaurante, la Carrefour si la cinema. Ce era inainte acest loc? Un maidan infect, nicidecum o zona cu pomi si verdeata, asa ca nu mai mintiti ca s-a pierdut nu stiu ce zona verde. Dimpotriva, va creste valoarea parcului IOR si a locuintelor din zona. Asa ca hai sictir la toti haters.
jean
03 aug 08:25
+0
VOTURI
-0
Titanul merita ceva mai mult decat magazinul cu acelasi nume de pe timpul lui ceasca
Secundarul General
03 aug 07:43
+0
VOTURI
-0
Nu va veni nimeni la aceasta porcarie. Este prost amplasata si condamnata la faliment precum "Tzeapa Mall" de la Rahova cu Trafic Greu, "Tricodava (Fomidava) Mall/Auchan" si "Titan Mall". Mai bine faceau un Mall agrar, ca ala din Crangasi si poate aveau o sansa cu babele din zona.
Vali
02 aug 14:38
+0
VOTURI
-0
Sper ca cetatenii cu capul pe umeri sa evite acest mall megalomanic construit pe spatiul verde (fosta baza sportiva-spatiu verde) retrocedat de basescu & videanu. Avem atatea optiuni si sper sa fim logici luand atitudine prin indignare
Cris
02 aug 12:28
+0
VOTURI
-0
E un mall de bizoni, construit la fel de megalomanic ca si AFI, Catedrala Mantuirii fraierilor, etc... Un buncar de beton si fier in care se va gasi marfa la fel de proasta si de scumpa ca si in celelalte mall-uri din Bucuresti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE