Cum arată acum viitoarea staţie de metrou Favorit de pe Magistrala 5 FOTOMagistrala 5 de metrou, care leagă Drumul Taberei de centrul oraşului, ar urma să fie pusă în funcţiune la jumătatea anului viitor, potrivit ultimelor estimări ale autorităţilor. Lucrările sunt destul de avansate la cea mai mare staţie de pe traseul magistralei 5 de metrou, staţia Favorit, potrivit romaniatv.net.

Lucrările au avansat destul de mult la staţia Favorit, una din cele mai mari staţii de pe traseul magistralei 5 de metrou, după cum urmează:

- devierea reţelelor realizată 96%

- structura staţiei realizată 96%

- săpătura în staţie realizată 100%

- refacerea suprafeţelor realizată 57%, ultimele date disponibile fiind valabile la 12 septembrie 2016.

Noile staţii de pe magistrala 5 de metrou vor fi destul de apropiate una de alta, la distaţă medie de circa 700 de metri. Fiind construite de la zero, acestea vor beneficia de toate facilităţile de acces din start, inclusiv lifturi folosite ca pasaje de trecere dintr-o parte în alta.

CITEŞTE ŞI Circulaţie OPRITĂ la metrou, după ce trei femei au LEŞINAT. Mai multe ambulanţe SMURD au intervenit

Etichete: magistrala 5 metrou, Metrorex, metrou, staţia Favorit

0/5 COMENTARII
PAUN
27 nov 09:29
+0
VOTURI
-0
Am revenit apropo de porti deschise ....nu am inteles cand au fost eu am urmarit si nu au fost nici sambata ,nici duminica {respectiv 26 si azi nu cred} sau cand vor fi!!!!!!!!!!!!
PAUN
27 nov 09:26
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca trebuiau statii atat de multe,si nici metrou in ac.cartier, care a fost odata ff frumos....o linie de tramvai gen 41 rezolva problema...pacat ca suntem atat de chinuiti de ani buni
ggg
19 oct 07:27
+0
VOTURI
-0
abordare foarte proasta asta cu statii atat de dese ... in principal noua ne trebuie retea cat mai acoperitoare si nu statii din 700 in 700 de m. Banii puteau fi folositi probabil pentru alti km buni de tunel .... ce tara ...
cititor
18 oct 12:02
+0
VOTURI
-0
Număr foarte mare de statii pe aceasta magistrala. Apoi ne mirăm de pretul ridicat De staie la Favorit si Orizont? Nu era suficienta una la Favorit și alt la Piata Moghioros? Vedeti media distantelor intre statii in alte tari.
Gogu
18 oct 11:44
+0
VOTURI
-0
"lifturi folosite ca pasaje de trecere dintr-o parte în alta"

Huh? Ce-ati vrut sa scrieti aici?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE