Fotografii noi cu Andrei Găluţ, supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, după tragedia ColectivTRAGEDIA #COLECTIV. Singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, după tragedia din Colectiv, a publicat sâmbătă două fotografii pe Facebook, înlocuindu-şi astfel vechile imagini de profil şi de copertă de pe reţeaua de socializare.

TRAGEDIA #COLECTIV. Într-una din imagini, Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, apare alături de o fată al cărei chip nu se vede, dar care, cel mai probabil, este fosta lui iubită, decedată în incendiu.

 

TRAGEDIA #COLECTIV. În cealaltă fotografie apar membrii trupei Goodbye to Gravity, pe o scenă, în timpul unui concert.

 

TRAGEDIA #COLECTIV. În momentul producerii incendiului din clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare al celui de-al doilea album din carieră — "Mantras of War".

TRAGEDIA #COLECTIV. Singurul membru al trupei care a supravieţuit este Andrei Găluţ. Acesta se află, în prezent, internat într-o clinică din Olanda, scrie realitatea.net

TRAGEDIA #COLECTIV. În total, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

Etichete: Andrei Galut, Goodbye to Gravity, incendiu colectiv

0/1 COMENTARII
Cris
10 Jan 14:46
+0
VOTURI
-0
Articol tabloid. Titlul articolului tabloid nu corespunde cu continutul. Nu sunt niste poze cu Andrei Galut dupa accident ci niste poze mai vechi postate de acesta pe Facebook.

As desfiinta toate tabloidele, va spun, iar pe asa-zisii jurnalisti i-as trimite la sapa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h