Cum arată apartamentul de lux al noului preşedinte al Americii FOTOApartamentul lui Donald Trump din New York, de tip penthouse, a reuşit să surprindă prin opulenţa elementelor prezente, majoritatea în nuanţe de auriu. Murale atent elaborate, candelabre strălucitoare şi coloane din marmură de Carrera au stat ca fundal pentru o sesiune foto din 2010 cu Donald Trump, soţia Melania şi fiul lor Barron.

Donald Trump a început să facă afaceri în anii '60 şi de atunci numele său este asociat cu ideea de lux şi opulenţă. Casele în care a locuit de-a lungul timpului şi proprietăţile pe care le deţine sunt şi ele un exemplu grăitor al stilului de viaţă cu care s-a obişnuit Trump.

Şi-a început cariera în 1960, când a preluat un complex de apartamente din Cincinnati care fusese închis şi pe care l-a renovat şi transformat într-o afacere care i-a adus profit.

A continuat apoi să dezvolte afaceri imobiliare în Manhattan, iar astăzi noul preşedinte al Statelor Unite este cunoscut în toată lumea pentru vastul portofoliu imobiliar deţinut atât de companiile sale, cât şi de el, personal.

Etichete: apartament donald trump, avere donald trump, donald trump, proprietati donald trump

0/1 COMENTARII
Andrei
11 nov 07:24
+0
VOTURI
-0
Ce grețos, se vede ce gusturi de om simplu de la țară are acest Vadim american. Poza de familie (penultima), cu baiatul la costum călare pe leul de pluș e geniala :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE