Cum arată Autostrada Transilvania acoperită de zăpadă. Reacţia Companiei Naţionale de DrumuriAutostrada Transilvania este acoperită de zăpadă, joi, vizibilitatea fiind afectată şi din cauza ceţii. 

Potrivit şoferilor care au circulat joi pe Autostrada Transilvania, drumul era aproape impracticabil. Mai multe imagini au fost trimise pe adresa Martor Ocular de la Realitatea TV. Din fotografii se poate observa un stat mare de zăpadă pe drum, şoferii acuzând lipsa oricărei intervenții a drumarilor.

"Se circulă groaznic, nu sunt sărărite, camioanele patinează ... Pentru ce plătim taxe de drum ? Veșnica întrebare", ne-a scris Cristina Timariu, pe Martor Ocular, care a trimis și fotografiile de mai jos.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al CNADNR, Bogdan Cotârlici, a declarat că, în prezent, pe Autostrada Transilvania se circulă în condiţii de iarnă, utilajele acţionând la deszăpezirea părţii carosabile.

"Se circulă în condiţii de iarnă, facem apel la şoferi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere. Utilajele noastre acţionează la nivelul întregii ţări. Sub stratul de zăpadă se poate forma gheaţă", a spus Cotârlici.

În ceea ce priveşte situaţia de pe Autostrada Transilvania, acesta a explicat: "Se circulă când pe un sens, când pe celălalt. Nu se poate ca peste tot să fie utilaje în acelaşi timp."

"La nivel naţional, CNADNR acţionează pe toate drumurile naţionale şi autostrăzile unde sunt probleme. În momentul de faţă, nu am informaţii să fie vreun drum restricţionat sau închis din cauza condiţiilor meteo. Suntem pregătiţi!", a mai spus acesta, citat de realitatea.net. 

Etichete: Autostrada Transilvania, CNADNR, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE