Cum arată bărbatul care a înjunghiat un polițist, sâmbătă dimineață, în zona CrângașiAnchetatorii au semnalmentele bărbatului care a înjunghiat un poliţist de la secţia 20 din Capitală. După ce au analizat imagini de pe o cameră de supraveghere şi au audiat mai mulţi martori, anchetatorii au făcut şi un portret robot.

Primele declaratii ale politistului injunghiat in statia de tramvai
Primele declaratii ale polițistului injunghiat in statia de tramvai

Poliţiştii caută un tânăr blond de până în 25 de ani, cu o statură media, în jur de 1,75 metri. De asemenea, oamenii legii au analizat şi imaginile surprinse de nişte camere de supraveghere în care se poate vedea agresorul când fugea de la locul faptei, anunță România TV.

În cursul dimineţii de sâmbătă, în jurul orei 5.00, un tânăr poliţist de 21 de ani din cadrul secţiei 20, aflat în timpul liber, în urma unui incident, a fost atacat de un necunoscut. Incidentul a avut loc în zona Crângaşi, chiar în staţia tramvaiului 41. Bărbatul a fost tăiat cu un obiect înţepător în zona abdomenului şi a piciorului drept.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă care a acordat primul ajutor, în urma unui apel la 112. Victima a fost transportată ulterior la Spitalul Universitar.

Etichete: agresor, Crângaşi, înjunghiat, poliţist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE