Cum arată camera cu obiecte pierdute din Aeroportul Otopeni VIDEOCe au în comun o proteză dentară, o maşină de făcut pâine şi un acordeon? Aparent nimic, dar toate se găsesc în camera de obiecte pierdute ale Poliţiei de Frontieră din Aeroportul Otopeni. Anual, cateva mii de bagaje sunt uitate de pasageri în aeroport, dar nu toate sunt revendicate. După un an, bunurile se distrug sau se valorifică.

Cum arata camera cu obiecte pierdute de pe aeroportul Otopeni
Cum arată camera cu obiecte pierdute de pe aeroportul Otopeni

Într-o cameră sigilată, de la subsolul aeroportul Otopeni, sunt depozitate sute de bagaje uitate de pasageri. Pe rafturi au trecut de-a lungul timpului obiecte dintre cele mai ciudate. Toate au fost inventariate şi depozitate. Chiar şi cărucioarele pentru copii au ajuns pe aceste rafturi.

Procedura, atunci când sunt găsite obiecte uitate sau pierdute este clară. Bagajul este imediat verificat de poliţişti şi chiar de lucrători SRI, iar apoi este depozitat.

Poliţiştii de frontiera atrag atenţia că obiectele pierdute în avion nu ajung în posesia autorităţilor din România, ci trebuie recuperate direct de la compania aeriană.

 

Etichete: Aeroportul Otopeni, Bucureşti, camera obiecte pierdute, obiecte pierdute, Otopeni

0/5 COMENTARII
Pluto Credit Finance
23 Jan 02:27
+0
VOTURI
-0
Căutați o ofertă de împrumut legitimă astăzi? Ați fost refuzată de bănci din cauza istoricului dvs. de credit? nu vă faceți griji nici mai mult, Pluto acasă de credit de credit este punctul dvs. de cotitură cu doar o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 3%. Contactați-ne acum prin intermediul

Email: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904
Mrs QUEEN OWEN
06 Oct 23:39
+0
VOTURI
-0
Numele meu este doamna QUEEN OWEN, C.E.O de la "ACCESS LOAN FIRM" Creditor de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață și o rată a dobânzii de 2%. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? din împrumutul de împrumut garantat în împrumut. Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor de încredere la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea rambursării ratei lunare a împrumutului. (Queenowen9@gmail.com)

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (queenowen9@gmail.com)

Salutari
Doamna QUEEN OWEN
ESTHER PATRICK
06 Oct 23:38
+0
VOTURI
-0
Buna,
Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(estherpatrick83@gmail.com)
martha
16 Jun 14:45
+0
VOTURI
-0
silvia.manecchi@financier.com
Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
Cristian
15 Jun 13:46
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h