Cum arată camera cu obiecte pierdute din Aeroportul Otopeni VIDEOCe au în comun o proteză dentară, o maşină de făcut pâine şi un acordeon? Aparent nimic, dar toate se găsesc în camera de obiecte pierdute ale Poliţiei de Frontieră din Aeroportul Otopeni. Anual, cateva mii de bagaje sunt uitate de pasageri în aeroport, dar nu toate sunt revendicate. După un an, bunurile se distrug sau se valorifică.

Cum arata camera cu obiecte pierdute de pe aeroportul Otopeni
Cum arată camera cu obiecte pierdute de pe aeroportul Otopeni

Într-o cameră sigilată, de la subsolul aeroportul Otopeni, sunt depozitate sute de bagaje uitate de pasageri. Pe rafturi au trecut de-a lungul timpului obiecte dintre cele mai ciudate. Toate au fost inventariate şi depozitate. Chiar şi cărucioarele pentru copii au ajuns pe aceste rafturi.

Procedura, atunci când sunt găsite obiecte uitate sau pierdute este clară. Bagajul este imediat verificat de poliţişti şi chiar de lucrători SRI, iar apoi este depozitat.

Poliţiştii de frontiera atrag atenţia că obiectele pierdute în avion nu ajung în posesia autorităţilor din România, ci trebuie recuperate direct de la compania aeriană.

 

Etichete: Aeroportul Otopeni, Bucureşti, camera obiecte pierdute, obiecte pierdute, Otopeni

0/2 COMENTARII
martha
16 Jun 14:45
+0
VOTURI
-0
silvia.manecchi@financier.com
Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
Cristian
15 Jun 13:46
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE