Cum arată casele lui Sorin OprescuCasa din Ciolpani are o suprafaţă de aproximativ 500 de metri, scrie Adevărul. Reşedinţa este situată la aproximativ 35 de kilometri de Capitală. Apartamentul din oraş este plasat pe strada Popa Savu, în apropiere de Parcul Kiseleff. Reşedinţa de la Ciolpani a fost construită între anii 1997-1998, într-o perioadă în care Sorin Oprescu a fost consilier la Primăria Capitalei.

Pe dinafară, vila primarului arată asemenea unei fortăreţe. Gardul înalt de trei metri nu lasă să se vadă nimic din proprietate. Gardul este prevăzut cu ţepuşe, pentru a-i descuraja pe eventualii musafiri nepoftiţi.  Tot pentru securitate, Sorin Oprescu a montat şi un sistem de supraveghere video. Singurul vizibil din stradă este un catarg de aproximativ 10 metri, pe care este arborat steagul tricolor, mai scrie Adevărul.

Conform declaraţiei de avere pe 2011, Sorin Oprescu a avut anul trecut venituri de 66.060 lei în calitate de primar general şi de 62.747 lei din postul de profesor universitar la UMF Carol Davila. Practic, în fiecare lună, primarul a încasat un salariu de 5.228 lei de la universitate, deşi a “chiulit” aproape tot anul.

Etichete: case, oprescu

0/0 COMENTARII
catalina
23 mai 01:36
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!!!!!!! A triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!!!!!!Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!!!!!!! rusineeeee!!!!

flavia
21 mai 16:37
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp!!!!!!!!

daniela
21 mai 15:19
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente!!!!!!!!!!

marina
21 mai 13:27
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, a promnis in campania trecuta ca reconsolideaza caldirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!! Hahaha!Oprescu si clanul lui este periculos, au facut averi colosale si au fosat instrainate in Elvetia, Cipru, Grecia!! Poate nu stiati, va spun eu!!!!!!!!!

andreea
21 mai 01:30
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!!!!!

sabrina
21 mai 00:28
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!!!!!!!

sabrina
20 mai 17:33
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei! Oprescu, este cel mai mare bandit si escroc!Opresc, este cel care a a furat prin firmele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar si amicilor din PSD!

mircea
19 mai 22:01
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

vlad
19 mai 21:07
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!!!!

elena
19 mai 19:46
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!!!!!! oprescu a promis in campania trecuta ca reconsolideaza cladirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!!! ca sa vedeti cat de prosti va considerea banditul de oprescu!!!!si iar va face foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastraaaaa!!!1 treziti-vaaaa!!!!!

adriana
19 mai 15:38
+0
VOTURI
-0

Treziti-va oameni buni pana nu este prea tarziu......guvernul ponta, doreste sa puna pe tot, cititi si voi de ce ii arde acestui sobooolan blsevic. Aceasta tara este in declin, masurile populiste ne-au bagat in recesiune, euroa a explodat si Ponta vrea regimentul de garda pentru el!!!! Nu imi vine sa cred cat este de periculos acest individ, acest comunist, care vrea un partid unic, vrea dictatura comunista!!!!!!1 treziti-va!!!!!!

luana
19 mai 14:38
+0
VOTURI
-0

oameni buni ati crezut in ciuma de USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, poate asa o sa o sa intelegeti cum este economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp, pentru ca nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile, nu s-au permis masuri populiste!!!!1 iar guvernul Boc a fost apreciat pentru asta la Bruxelles!!

luana
18 mai 23:00
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru!!!!!

ana
18 mai 22:17
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat total asa ceva.. Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..... A stopat orice lucrare sa se finalizeze la termen,  pana acum (!!),  dand ordin sa se termine in perioada de campaie ptr a taia "cordelute roz"  sucind  mintile celor creduli. El urmareste doar voturile! !!!!!!!!

magda
18 mai 17:46
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si  crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate.  El, a fost  unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare.  Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.  

mihai
18 mai 17:12
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat total asa ceva. Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui.

mihai
18 mai 17:11
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!!!!!

bianca
18 mai 16:14
+0
VOTURI
-0

Mai vreti sa revina ciuma cominista la putere? Iata ca a revenit si vor face praf bugetul tarii pt a prosti BOBORUL infometat si insetat deoarece asa l-a invatat taica  ILIESCU- bolsevicul.  Uraaaa! Avem guvern avem valoareeee!

maria
18 mai 15:56
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat!!!!Prostimea va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!!

maria
18 mai 15:39
+0
VOTURI
-0

Prostia este nevindecabila, Ponta stie asta si nu vrea sa destepte boboru' o sa le umple mesele cu bucate si atunci foamea boborului se va potoli si isteria va disparea de la sine, doarece rumânii daca au burtoiul plin, nici nu zbiara, nici nu guita!

ioana
18 mai 15:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

carina
18 mai 13:57
+0
VOTURI
-0

Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

denisa
17 mai 23:47
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat...., pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui aceasta tarisoara ca niste vampiri!!!1

denisa
17 mai 23:28
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui aceasta tarisoara ca niste vampiri!!!1

mioara
17 mai 23:09
+0
VOTURI
-0

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

mioara
17 mai 23:45
+0
VOTURI
-0

.Il felicit pe Oprescu pentru ce a realizat! La Bucuresti s-a jucat Finala Europa League, ceea ce a adus pe putin 40.000 de turisti, iar 60 de milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Capitala noastra. Specialistii au stabilit ca peste 30 de milioane de euro au adus strainii in Capitala.

ioana
17 mai 22:54
+0
VOTURI
-0

Ero a crescut inbgrijorator de tare!

Benzina s-a scumpit enorm de tare!

Bursa a cazut iar!

Preturile incep si ele sa creasca!

Toate aceste din cauza promisiunilor populiste facute de ciuma USL! ..

bianca
17 mai 22:44
+0
VOTURI
-0

Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles! ..

staniloiu
17 mai 23:43
+0
VOTURI
-0

Ma bucur foarte mult ca putem vorbi de finala UEFA jucata la Bucuresti! Arena Nationala, inainte sa fie preluata de Oprescu, era o groapa. In trei ani de zile primaria in frunte cu nebunul de Oprescu a reusit sa ridice o arena la cele mai inalte standarde europene. Este unul dintre putinele stadioane din Europa realizat la standard ELITE'

andreea
17 mai 22:25
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente. Prostimea  va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!!

electro
17 mai 22:12
+0
VOTURI
-0

Toti vorbiti de ce-a gresit si ca ar fi gresit ceva, dar nimeni nu spune cu exactitate ce a gresit, toti faceti presupuneri, daca sunteti platiti pentru asta macar cereti detalii sa informati corect.

electro
17 mai 22:11
+0
VOTURI
-0

Oprescu a fost genul de primar care a recompensat sau a multumit, intr-un fel sau altul, oamenilor de cultura ai Romaniei, care ne fac sa ne simtim mandri ca suntem romani.

geanta
17 mai 23:41
+0
VOTURI
-0

Din pacate, Planului Integrat de Dezvoltare Urbana va fi supus votului Consiliului General, unde majoritatea PDL il va respinge la fel cum a facut cu majoritatea proiectelor pe care le-a propus Oprescu. Din pacate, PDL actioneaza impotriva intereselor bucurestenilor si franeaza deavoltarea Capitalei,

dorel
17 mai 22:08
+0
VOTURI
-0

Divorţurile şi certurile conjugale ale lui Prigoană fac deliciul mâncătorilor de seminţe de la Gherla, nu ale bucureştenilor.

Bucuresteanul
17 mai 23:37
+0
VOTURI
-0

Calea Victoriei, bd. Unirii si bd. Regina Elisabeta, conform Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, vor avea o dezvoltare pentru cetateni, cu strazi pietonale si piste pentru biciclisti, unde se vor reconfigura marile piete publice, iar sub ele se vor construi parcari subterane pentru ca toti bucurestenii sa se poata plimba prin aceste zone. Felicitari domnule primar! Sunteti genial!,

Daniel
17 mai 22:05
+0
VOTURI
-0

Oprescu a dovedit nu o data ca este un om capabil. Daca avea sustinerea consiliului, problema era deja rezolvata. In fine... asta e situatia, nu mai avem ce zice. Important e ca Oprescu va rezolva problema cainilor comunitari, PENTRU CA POATE!

daniela
17 mai 21:43
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame,....... sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.....

reli
17 mai 20:34
+0
VOTURI
-0

O sa fim uimiti cu totii cand vom vedea a ce proiecte are Prigoana pentru Bucuresti. Sunt convinsa ca le va duce la bun sfarsit!

sac
17 mai 20:33
+0
VOTURI
-0

Viitorul bucurestenilor sta in mainile lui Prigoana . Doar prin inlaturarea lui Oprescu vom reusi sa refacem ce a stricat in aceti 4 ani.

zeku
17 mai 20:32
+0
VOTURI
-0

Silviu Prigoana Primar General al Capitalei, hai ca suna bine. Merita sa castige pentru ca va face treaba buna. Oprescule: “Plici de-aici!”

fag
17 mai 20:31
+0
VOTURI
-0

Doar la noi in Romania se poate intampla asa ceva , mai ales cand la conducere este un comunist si un mincinos fara limite. Felicitari Oprescule ai reusit sa faci totul de mantuiala.

puiu
17 mai 20:30
+0
VOTURI
-0

Nu v-ati saturat de nimicul pe care l-a facut Oprescu pentru Capitala? Haideti sa votam pe cineva mai bun. Prigoana va face treaba buna.

kill
17 mai 20:28
+0
VOTURI
-0

Acest primar a facut totul de mantuiala. Pe Oprescu nu la interesat de stabilitatea lucrarilor pe care le-a aprobat, pe el la interesat doar banii pe care ii lua de la firme care au doar betivi si oameni care lucreaza fara carte de munca.

carmen
17 mai 20:28
+0
VOTURI
-0

Ce a facut hotul de Oprescu pentru Capitala? A terminat Basarabul, proiect inceput de Base, si National Arena. Din ambele proiecte si`a bagat in buzunare bani cu ambele maini.

hell
17 mai 20:26
+0
VOTURI
-0

Marele doctor care ar trebuii sa salveze vietile oamenilor , numai ca la Oprescu e invers …mai ales cand el face aceste “proiecte”.

racu
17 mai 20:26
+0
VOTURI
-0

Prigoana la Primaria Capitalei. Oprescu a furat prea mult. Nu merita sa mai ramana. Nu se vede nicio schimbare in Bucuresti de cand este primar!

greu
17 mai 20:24
+0
VOTURI
-0

Nu mai merita Oprescu sa mai fie primar , nu stiu cum isi permite sa mai iasa in fata si sa cerseasca voturi cu proiecte care trebuia sa le termine de ceva timp , el a crezut ca daca le deschide si le termina pana in timpul campaniei asa va mai atrage ceva voturi , din partea mea nu va primi nimica ….is satul de el.

gril
17 mai 20:22
+0
VOTURI
-0

Doctorul Cio..mu is se mai spune lui Oprescu , ar fi in stare sa ne extermine ca el sa o duca bine , din toate proiectele pe care lea facut a furat cu nerusinare si din cate vad nu ii ajunge mai vrea un mandate …….JOS CU EL

Gabi
17 mai 20:17
+0
VOTURI
-0

increderea in Sorin Oprescu urca,si pe buna dreptate!Iar aceasta ascensiune nu se datoreaza lipsei de contracandidati(sublimi,dar lipsesc cu desavarsire),ci are o explicatie cat se poate de simpla:MUNCA!Iar cand truda lui Sorin Oprescu e dublata de eforturi suplimentare,de care predecesorii sai nu au avut parte,sa nu ne mai miram de perceptia excelenta de care se bucura!

ducu
17 mai 20:15
+0
VOTURI
-0

Marea lehamite a romanului,fata de clasa politica,nu a fost niciodata atat de pronuntata.Poate doar in 2000,cand Ion Iliescu a castigat al doilea mandat.Ori in 2008,Sorin Oprescu a venit cu ceva nou:candidatul independent.A riscat,a castigat,a ramas consecvent acestui statut.

Cainele moare de drum lung,si pedeleii de grija altora! Pentru linistea voastra,am o informatie BOMBA:Sorin Oprescu isi vede de treaba!Si asta inseamna foarte multe:fisa postului de primar general are foarte multe puncte!

ionut
17 mai 20:14
+0
VOTURI
-0

Fiecare cu traseul sau:de ce cred unii ca Sorin Oprescu trebuie sa urmeze modelul actualului presedinte,adica de la edil sef al Bucurestilor,la Cotroceni?Se vede cu ochiul liber lipsa de lideri de pe esicherul politic romanesc,dar 2014 e departe!

leu
17 mai 20:13
+0
VOTURI
-0

Sunt convins ca si Prigoana v-a face multe lucruri bune pentru Capitala. Multe proiecte si multe idei are acest om pentru viitorul capitalei!

piciu
17 mai 20:11
+0
VOTURI
-0

Intre Prigoana si Oprescu nu exista termen de comparatie. E clar ca Prigoana are sanse mari sa castige conducerea capitalei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE