Cum arată cea mai mare parcare din Sectorul 6, văzută de sus din dronă VIDEOCea mai mare parcare de reședință din Sectorul 6, inaugurată de primarul Gabriel Mutu, în cartierul Drumul Taberei, are aproximativ 200 de locuri de parcare la sol, fiind contractată aproape în totalitate de locuitorii din zonă. 

Cum arata cea mai mare parcare din Sectorul 6, vazuta de sus din drona
Cum arată cea mai mare parcare din Sectorul 6, văzută de sus din dronă

"Amenajarea de noi locuri de parcare rămâne o prioritate pe lista investițiilor pe care le consider absolut necesare pentru Sectorul 6. Toate locurile noi, create în parcajele de reședință, sunt înscrise automat pe platforma digitalizată parcari.adps6.ro, pe care am lansat-o anul trecut.

Lucrările finalizate la acest parcaj de reședință completează măsurile privind fluidizarea traficului, respectiv: lucrări de reparaţii ale străzilor, trotuarelor şi aleilor din zonă şi introducerea sensurilor unice", a declarat edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Locurile de parcare din Sectorul 6 sunt atribuite în mod transparent

Începând cu 15 aprilie 2019, administrația locală a pus la dispoziția cetățenilor Sectorului 6 o platformă online dedicată, pentru dobândirea unui loc de parcare în cadrul parcajelor de reședință din sector.

„Toate locurile noi de parcare sunt încărcate pe platforma electronică parcari.adps6.ro şi sunt atribuite solicitanţilor, în funcţie de vechimea cererii depuse. Ne-am dorit ca acest parcaj de mare dimensiuni să rezolve o problemă stringentă a zonei şi iată că îşi dovedeşte utilitatea", a declarat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.

Potrivit datelor centralizate de administrația locală, în prezent, în Sectorul 6 sunt 41.480 locuri de parcare, în creștere cu 3.432 locuri față de jumătatea anului 2016 când a preluat mandatul de primar Gabriel Mutu. 

Etichete: atribuire locuri de parcare romancierilor, Gabriel Mutu, parcare romancierilor, Sectorul 6, video parcare romacierilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE