CUM ARATĂ cel mai nou bazin de înot ce va fi deschis în Capitală. FOTOGALERIE din interiorBAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. Un nou bazin de înot urmează să fie deschis, în Capitală, la Şcoala Gimnazială nr. 25 din cartierul Colentina. În prezent, lucrările de amenajare se apropie de final, după cum apreciază primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, care a efectuat o vizită de lucru pe teren pentru a verifica personal stadiul lucrărilor. 

BAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. Noul bazin de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 25 din Colentina Sectorul 2 este ridicat într-o clădire monovolum, care adăposteşte, atât sala bazinului cât și spațiile auxiliare și cele tehnice.


Clădirea este acoperită "în boltă" cu arce de lemn ce sprijină în cele două diafragme laterale ale bazinului.

BAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. La parterul clădirii se găsesc spațiile generoase şi moderne pentru vestiare, precum și spațiile tehnice pentru sistemele automatizate necesare bunei funcţionări a bazinului. La etaj este sala bazinului care are cinci culoare pentru înot, fiecare cu lăţimea de 2,5 metri, fiecare culoar având şi blockstarturilor cu o înălţime de 40 de centimetri.

Temperatura apei şi a aerului, controlată şi afişată electronic

BAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. Tot la etaj este și cabinetul de prim ajutor care va fi deservit de personal de specialitate.
Bazinul este dimensionat pentru învățarea înotului, el având dimensiunile de 12.5X25 m și o adâncime variabilă de la -1.20 la -1.80. Capacitatea este de 60 de persoane care au la dispoziţie cele mai moderne dotări pentru vestiare, duşuri şi grupuri sanitare.

"Temperatura apei este reglată automat între 26 – 28 de grade Celsius, apa fiind corespunzătoare categorie de folosinţă pentru îmbăiere şi tratată chimic pentru menţinerea ei în parametri microbiologici şi valorile maxime admise de normele de igienă şi sănătate publică în vigoare. Temperatura aerului din zona bazinului de înot este în permanenţă de 30 – 32 de grade Celsius, iar parametrii acesteia sunt afişaţi la vedere pe o tabletă electronică", a declarat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, în timpul vizitei de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor de amenajare a noului bazin de înot de la Şcoala nr.25 din Colentina. 

Cursurile de înot se pot desfăşura şi noaptea

BAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. Bazinul de înot este destinat tuturor categoriilor de vârstă, fără a se limita doar la organizarea cursurilor de înot didactic, inclusiv persoanelor cu dizabilităţi care au la dispoziţie o platformă automată pentru deplasare între etaje.

BAZIN DE ÎNOT SECTORUL 2. Pentru siguranţa înotătorilor şi a vizitatorilor, bazinul este dotat cu camere de luat de vederi cu ajutorul cărora se monitorizează permanent holurile, căile de acces şi zonele de odihnă.
Bazinul este dotat cu instalaţii de sonorizare, precum şi cu instalaţii de iluminat, astfel încât cursurile de înot se pot desfăşura în siguranţă şi după lăsarea serii.

Etichete: bazin de înot, Bucureşti, Capitală, cum arata, fotogalerie, Neculai Onţanu, realitatea, scoala gimnaziala 25 colentina, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
zzz
05 aug 15:11
+0
VOTURI
-0
identic, copie fidela cu bazinul de la CAMPINA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE