Cum arată clădirea înaltă de 72 de metri, ridicată de un fost pilot belgian în centrul CapitaleiLucrările de construcție la Unirii View, turnul de peste 17.000 metri pătrați dezvoltat de investitorul belgian Yves Weerts în centrul Bucureștiului, lansate în toamna anului 2016, au fost finalizate.

Bucureștiului, lansate în toamna anului 2016, au fost finalizate. 

Investiția totală este de 33 de milioane de euro. Proiectul, care are o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.300 de metri pătrați, este pre-închiriat în proporție de peste 80%, printre principalele companii care își vor stabili sediul în noua clădire aflându-se NTT Data România, Spaces, H&M România, Pernod Ricard România și Red Bull România.

Clădirea, înaltă de 72 metri, are 19 niveluri supraterane, (incluzând parterul, 17 etaje pentru birouri, precum și penthouse-ul tehnic), plus o parcare subterană cu 3 niveluri.

Yves Weerts este un pilot belgian în vârstă de 49 de ani, care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP. 

Sursa: profit.ro

Etichete: Bucureşti, Capitală, cladire unirii view, pilot belgian, unirii view

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE