Cum arată clipul de promovare a Bucureştiului, distribuit de primarul Gabriela Firea VIDEOPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit pe Facebook un clip de promovare a Bucureştiului, afirmând că iubeşte Bucureştiul, pe care îl defineşte ca fiind ”un oraş în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa”.

Cum arata clipul de promovare a Bucurestiului, distribuit de primarul Gabriela Firea
Cum arată clipul de promovare a Bucureştiului, distribuit de primarul Gabriela Firea

"Bucureştiul este un oraş frumos, viu, surprinzător şi cald, în care istoria se împleteşte armonios cu timpurile moderne. Un oraş care vibrează, care zâmbeşte, care te îmbie să-i afli secretele şi în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa. Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti!
Eu ❤️ Bucureştiul!", scrie Gabriela Firea.

Etichete: clip de promovare Bucuresti, Gabriela Firea, promovare Bucuresti, video promovare Bucuresti

0/1 COMENTARII
Diana Hanganut
06 ian 10:55
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE