Cum arată copia penisului lui Terente, expusă într-un club de swingers din Capitală. GALERIE FOTOJoi seară, în primul club de swingers din București, a avut loc deschiderea expoziției permanente "Penisul lui Terente". Aici, curioşii pot vedea copia penisului lui Terente, banditul devenit celebru la începutul secolului XX.

Copia fidelă a penisului lui Terente va fi expusă în incinta Clubului swingers Attraction, iar orice român curios să vadă cum arăta în realitate celebrul organ genital va putea să o facă fie participând la petrecerile din club de miercuri, vineri şi sâmbătă, fie vizitând clubul în fiecare marți și joi, între orele 18:00 – 21:00. Accesul în club în zilele în care nu se organizează petreceri costă 29 lei de persoană.

"Am citit întâmplător un articol care consemna că în 2009 a fost aruncat la coş penisul lui Terente, care până atunci fusese conservat și expus la Institutul Medico-Legal „Mina Minovici". Atunci m-am gândit că, având în vedere că avem un club de swing, iar Terente era un personaj viril, libertin sexual, de ce nu l-am aduce în actualitate? Reconstituirea este una fidelă, în baza informaţiilor existente. Expoziţia va fi deschisă tuturor curioşilor, nu cu circuit închis, aşa cum era la IML. ", a declarat, pentru B365.ro, Roxana Ioniţă, proprietarul Attraction Club.

Curioşii care nu pot ajunge la clubul de swingers din Bucureşti, pot vedea pe Internet exponatul în format 3D pe siteul clubului, www.attractionclub.ro.

La inaugurarea expoziţiei au participat jurnalistul şi publicistul Constantin Cumpănă, cel mai important autor român care a cercetat și a scris despre viața controversatului Terente, în două studii denumite "Terente" - vol. I și vol. II (totalizând peste 700 de pagini) şi Gavril Pătru, actorul care a interpretat rolul lui Terente în filmul de lung-metraj "Terente – regele bălților", lansat în anul 1995, film regizat de Andrei Blaier.

"Terente este un personaj care a intrat în mitologia naţională. Ne place sau nu, faptele lui au rămas consemnate şi vor rămâne pentru eternitate. El ca personaj devenise un brand. Nu întâmplător au apărut chiloţi sau umbrele marca Terente. Pentru performanţele sale sexuale şi virilitatea sa el a primit scrisori parfumate de la femei şi chiar se glumea pe această temă, femeile întrebându-se «28 cm şi cam cât?». Se spune că penisul lui ar fi avut 22 cm în stare flască, dar în alte surse apărea de 23 cm în stare de erecţie. Personajul Terente va rămâne în conştiinţa românilor şi consemnat în diferite scrieri şi chiar în filmul făcut de Andrei Blaier, în regia lui Fănuş Neagu, în 1995, pe două linii, şi anume: faptele reprobabile comise de el şi virilitatea sa notorie, despre care s-a vorbit şi în presa vremii, dar şi în societatea din perioada interbelică. Terente avea o inteligenţă nativă, era un foarte bun organizator, era foarte coleric şi reacţiona imediat la ce întâmpla în jurul său", a explicat Constantin Cumpănă.

Cine a fost Terente

Ștefan Vasali, cunoscut și sub poreclele Terente și „Regele bălților", a fost un celebru bandit român, care a trăit ca nelegiuit după vârsta de 20 de ani.

Bun cunoscător al zonei Brăilei, a obținut avuții importante prin tâlhărie vreme de mulți ani, atacând singur sau în diverse bande. A fost închis și a evadat în mai multe rânduri, povestea sa fiind alimentată și chiar deformată de către presa de scandal a vremii.

În ciuda crimelor comise, a câștigat simpatia publicului, pozând în postura de haiduc și amant ideal, fiind căutat de femei din toate păturile sociale.

În anul 1924, Terente a comis mai multe infracțiuni grave care au dus la investirea unor sume enorme din partea statului pentru capturarea sa.

Pe parcursul următorilor trei ani, traversează Bulgaria, Serbia și Grecia, continuând traiul împotriva legii. Revine în țară în 1927, când a violat-o pe preoteasa satului, stârnind astfel furia sătenilor, care i-au ajutat pe oamenii legii să-l captureze pe Terente.

"Motivul pentru care el a rezistat atâta timp fără să fie capturat este că a avut sprijinul şi simpatia sătenilor. Când el a gafat şi, după ce s-a întors în ţară, a violat-o pe preoteasa din comuna Carcaliu, a preotului care se numea, culmea, tot Terente, sătenii s-au întors împotriva lui şi au participat în patrule mixte, civili şi jandarmi, pentru prinderea lui. După violarea preotesei preotul nu a mai vrut să ţină slujbe, a ameninţat chiar că pleacă din comună şi atunci sătenii, ca să-l păstreze, în contextul în care credinţa conta mult la acea vreme, s-au dat de partea autorităţilor şi aşa a fost prins. Până la urmă a fost împuşcat în maxilar şi apoi a fost prins pe 4 iunie 1927, iar pe 6 iunie ar fi decedat. Părerea mea e că el ar fi fost, de fapt, asasinat, pentru că starea lui după împuşcare era vecină cu coma şi cu decesul, astfel încât el nu ar fi putut să evadeze. Cei care l-au împuşcat au spus că ar fi avut o tentativă de evadare. Cred că a fost împins să facă vreo câţiva paşi şi astfel au motivat tentativa lui de evadare. Capul lui a fost tăiat şi dus la IML pentru că Mina Minovici a vrut să facă studii pe creierul unui asemenea bandit ca să vadă dacă apăreau anumite particularităţi în creier. Craniul lui se află acum la IML şi se vede cum a fost împuşcat", a explicat scriitorul.

După ce a fost prins, Terente a recunoscut 17 crime. Însă, potrivit scriitorului Constantin Cumpănă, care a cercetat viaţa controversatului personaj, multe din violurile şi crimele comise în acea perioadă i-au fost atribuite lui Terente, deşi poate au fost comise de alţi infractori. Potrivit lui Cumpănă, autorităţile nu au dovedit efectiv că Terente ar fi comis vreo crimă din cele care i-au fost atribuite.

"El ca om nu avea în genă fapte reprobabile, precum crima. Nicio faptă de-a sa nu a fost dovedită. A avut şansa să fie când şi unde trebuia, pentru că presa a fost cea care l-a ridicat şi i-a umflat faptele, fiindcă faptele sale, şi mă refer strict la răpirea celor două fecioare, Netty Herovici și Sylvia Bernescu, au avut loc în perioada când Parlamentul României era în vacanţă şi presa vremii, care nu se deosebea prea mult de cea actuală, ducea lipsă de evenimente şi mai ales de subiecte senzaţionale. În timpul interogatoriului el a dat doar răspunsuri scrise pentru că nu putea să vorbească. Declaraţia a fost semnată pe 5 iunie, iar pe 6 a fost împuşcat. Se spune că atunci când a fost rănit, el i-ar fi cerut iertare preotului pe a cărui soţie ar fi violat-o, dar preotul a refuzat şi se spune că l-ar fi şi scuipat", a mai spus Constantin Cumpănă. 

Cât costă intrarea la petrecerile de swingers

Attraction Club este primul club swingers deschis în București în 2010 și care are la activ cele mai multe petreceri swingers organizate vreodată în România, la care au participat mii de persoane. Clubul a fost deschis de Roxana Ioniţă, un fost candidat PNL la alegerile parlamentare din 2008.

În prezent, clubul organizează petreceri pentru amatorii de swinging, miercurea, vinerea şi sâmbăta. Preţurile pentru accesul la petrecerile organizate de Attraction Club sunt: 100 lei pentru o femeie singură, 200 lei de cuplu şi 400 lei pentru un bărbat singur.

Vezi aici: Cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

Attraction Club a lansat în vara acestui an Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România - potrivit reprezentanţilor companiei. Site-ul, lansat în varianta Beta în luna iunie, a atras deja numeroşi pasionaţi de swinging din toate zonele ţării. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită.

Pe baza unui algoritm special, sistemul Attraction Online Swingers Club calculează şi afişează compatibilitatea cu alte cupluri compatibile cu cei interesaţi, făcând astfel ca experienţa sa fie mai intensă.

De asemenea, pe acest site utilizatorii activi au posibilitatea de a deveni populari şi de a se promova dupa propria imaginaţie.

Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor şi întâlniri săptămânale pe „chat" pentru discuţii libere cu ceilalţi membri.

Cei care vor să îşi sporească gradul de încredere în faţa celorlalţi utilizatori au la dispoziţie două modalități prin care pot deveni membri certificaţi: fie prin participare la o petrecere în Attraction Club - certificarea în club, fie la distanţă - certificarea webcam.

Pentru promovarea site-ului, doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul au acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, potrivit unui comunicat de presă remis anterior B365.ro.

Etichete: Attraction Club, club, club de swing, penis, swing, swing Bucureşti, swing Bucureşti club, swingeri, Terente

0/1 COMENTARII
robert
08 mar 01:46
+0
VOTURI
-0
cat de idiot sa fii sa scrii asa ceva pe ...asa ceva

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE