Cum arată, de sus, traficul în zona Pieței Presei, după deschiderea pasajului subteran. GALERIE FOTOZilele acestea se înregistrează una din cele mai mici valori de trafic din București, foarte mulți locuitori ai Capitalei fiind plecați în vacanță.

Zona a rămas verde, în continuare, în ciuda suspiciunii celor care spuneau că săparea pasajului va distruge vegetația din zonă. Ce-i drept, însă, pasajul nu prea rezolvă problemele de trafic, fiind creat ambuteiaje la ieșire din pasaj spre Arcul de Triumf. 

TEST: Pasajul de la Piaţa Presei, INUTIL. Timpul făcut în trafic prin pasaj SE DUBLEAZĂ. VIDEO 

Pasajul subteran de la Piața Presei Libere s-a deschis duminică, 19 iulie. Lucrările la pasaj au început în martie 2014 și ar fi trebuit finalizate în luna aprilie a acestui an. Inaugurarea lucrării a fost amânată însă de mai multe ori din cauza unor probleme cu cablurile electrice. Pasajul face legătura între Șos. Bucureşti – Ploieşti şi bulevardele Kiseleff şi Mărăşti. Se va intra în pasaj de pe Șoseaua Bucureşti-Ploieşti, din dreptul Fântânii Mioriţa şi se va ieşi fie pe Bd. Kiseleff, fie pe Bd. Mărăşti. În cadrul proiectului a mai fost construit un pasaj pietonal pe sub Șos. Kiseleff, iar vechiul pasaj pietonal a fost scurtat și modernizat.

Etichete: Casa Presei, Kiseleff, Piaţa Presei, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h