Cum arăta Elena Udrea înainte să fie ARESTATĂ și cum au shimbat-o condițiile din penitenciar. FOTOElena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgșor și plasată în arest la domiciliu joi, 6 mai. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale a stat peste 2 luni și jumătate în Arestul Poliției Capitalei și a fost mutată la Penitenciarul pentru femei Târgșor pe 30 aprilie.

Elena Udrea a declarat la ieșirea din penitenciarul de femei Târgșor că femeile din penitenciar "merită să trăiască decent şi merită o şansă când ies pe poarta acestui penitenciar".

f

Fostul ministru al Turismului și-a schimbat imaginea după ce a stat peste două luni în arest. Elena Udrea a apărut pentru prima dată cu părul ondulat când a fost dusă la audieri din Arestul Poliției Capitalei.

f

Elena Udrea şi-a schimbat look-ul în închisoare. FOTO

Elena Udrea a declarat, la ieşirea din Penitenciarul Târgşor, că faptul că a putut ieşi astăzi din închisoare arată că justiţia are o şansă, că există profesionişti, oameni curajoşi care pot face ca justiţia să fie dreaptă, ea mulţumindu-le celor care au avut încredere în ea, în special lui Traian Băsescu.

g

Udrea a mai declarat, la ieşirea din penitenciar, că a fost "destinul" său să treacă prin experienţa lipsirii de libertate şi că multă vreme a ignorat soarta celor aflaţi în arest şi a acuzat că "justiţia care astăzi se întâmplă de multe ori şi cu abuzuri".

Fostul ministru Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului Gala Bute de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

y

Alături de Udrea, au fost trimişi în judecată fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Georghe Nastasia, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă.

f

Fosta candidată la președinție era mereu o apariție elegantă, purtând ținute accesorizate și fiind mereu o apariție plină de rafinament. În ziua alegerilor prezidențiale Elena Udrea a purtat o rochiță de culoare bleu, cu o pereche de pantofi în același ton.

Etichete: arest, cătuşe, Elena Udrea, foto, imagine, îngrijire, penitenciar, Poliţia Capitalei, Târgșor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE