Cum arată FÂNTÂNILE de la UNIRII după RENOVARE. Spectacol total la evenimentul inaugural GALERIEEvenimentul de redeschidere a fântânilor din Piața Unirii a atras bucureștenii în număr foarte mare în centrul Capitalei. Joi seara, Primăria București a prezentat reabilitarea fântânilor în parteneriat cu Apa Nova.

Reabilitarea fântânilor a fost realizată din fonduri proprii de Apa Nova, ca parte a Contractului de Concesiune încheiat între Municipiul București și Apa Nova București.

Noile echipamentele au fost instalate în bazinele și structurile deja existente. Procesul a presupus un „facelift" al fântânilor care au numeroase caracteristici clasice, elementul sculptural central fiind păstrat și integrat în totalitate în noul design, se arată într-un comunicat PMB.

Fântâna centrala din Piața Unirii are integrate patru „ecrane de apă" orientate spre cele patru puncte cardinale, menite să creeze o platformă multimedia imensă pentru videoclipuri, dar și proiecții laser, dispunerea ecranelor de apă oferind un efect tridimensional unic în Europa. Acum sistemul monitorizat complet digital permite controlul oricărei unități individuale din intregul complex de 44 de fântâni independente dispuse pe 1.4 km de la Piata Alba Iulia pana in Piata Constitutiei.

Caracteristicile deosebite ale noilor fântâni sunt rezultatul experienței și expertizei internaționale a echipelor și companiilor implicate în dezvoltarea sa.

Etichete: fântâni, fantani unirii, pmb, reabilitare fantani, renovare

0/3 COMENTARII
Popescu daniel
06 oct 13:40
+0
VOTURI
-0
Impostors, hackers from internet.
un roman
03 oct 10:17
+0
VOTURI
-0
Fa esti dusa cu capu'?ce ne intereseaza pe noi vrajitoare si vraci?ai o problema la cap daca in 2018 mai crezi in tampenii cu vrajitoare!
Camila Rodela
22 sep 12:32
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE