Cum arată fosta piaţă Sălăjan (piaţa Titan 1),după ce a fost modernizată.Piaţa, redeschisă azi. FOTODupa un amplu proces de modernizare, fosta Piata Salajan - cea mai mare din Sectorul 3 - s-a redeschis. Ea se numeste acum Piata Titan 1. Investitia este una privata.

Fosta piata Salajan, actuala Titan 1, a fost redeschisa bucurestenilor marti, dupa aproape un an de lucrari de modernizare. 

"Asteptarea a meritat! Piata Titan 1 (fosta piata Salajan) se va deschide maine la ora 11 pentru cetatenii sectorului 3 si nu numai. Acum, in aceste clipe se fac ultimele pregatiri, se impodobesc brazii se sterg vitrine se aseaza marfa pe rafturi si chiar unele vanzatoare mai cochete isi pregatesc tinuta noua pentru marea deschidere. Forfota multa emotii si pregatiri pentru ziua de maine cand sectorul 3 va avea una din cele mai moderne si frumoase piete din tara.", a anunţat Cristian Croitoru, consilier civic voluntar al Primăriei Sectorului 3, pe Facebook.

După mai bine de 8 ani, administratorul pieței s-a hotărât să demoleze o parte din spațiile comerciale din incinta Pieței Titan 1 și să reconstruiască acea porțiune fără a schimba destinația imobilului.

"Toate clădirile care compun în prezent piața au fost construite de noi în perioada 1997-1998, însă vor fi demolate, iar pe terenul respectiv vom construi un centru comercial cu o suprafață construită de circa 26.000 de mp. În exteriorul cladirii va functiona o zona special amenajata, destinata comercializarii produselor care sunt vandute in prezent in piata", spunea Nicolae Nedelea la începutul anului 2006.

Etichete: cum arata, foto, piața Sălăjan, piata titan 1, Sectorul 3

0/6 COMENTARII
Cris
16 Dec 16:44
+0
VOTURI
-0
Marfa expusa pe tarabe era peste 80% autentica. Cea din galantare e contrafacuta ca si cea din hipermarket.. adica nu e naturala, sanatoasa. In astfel de piete de tip mall, actioneaza speculantii nu producatorii la prima mana... toti dubiosii care cumpara cu lada din en-gros-urile de legume si vand la suprapret in astfel de piete. Babele cu rosiile aduse de acasa, din gradina, nu vor mai intra intr-o astfel de piata.

Din pacate e greu sa explici prostilor astfel de lucruri, ca nu-i duce intelectul..
elena
16 Dec 16:04
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Aceeasi marfa de mall
16 Dec 14:12
+0
VOTURI
-0
Asadar, am dezmembrat o piata agricola, care presupunea spatii pt vanzare legume, fructe, spatii pt producatori pe timp de iarna.
Acum avem galantare cu carne de pui, branza, mezeluri, prajituri. Toate acestea aveau deja spatii de vanzare construite. Producatorii (unii dintre ei speculanti din pacate) de fructe, legume, ingheata afara si marfa se degradeaza pt ca nu mai au unde sta pa frig.
Zandy
15 Dec 22:28
+0
VOTURI
-0
Cris, piata arata cum trebuie, tarane !
Nu e nimc rau daca o piata arata ca un mall, ba dimpotriva e o chestie smechera si rafinata. Cine a zis ca o piata trebuie sa fie rustica? Pietele "rustice" arata asa pentru ca nu s-a investit nimic in ele, mai lipseste sa circule printre tarabe oi si vaci. Tu du-te la tara cimpanzeule, acolo e locul tau !
Cris
15 Dec 21:07
+0
VOTURI
-0
Un fel de kaka... Arata ca un mall... O piata agroalimentara trebuie sa arate rustic, decent... nu ca un mall de kkthth
alex
15 Dec 20:22
+0
VOTURI
-0
arata foarte bine...pacat de blocurile comuniste din spate care strica imaginea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h