CUM ARATĂ haosul din traficul de la Piaţa Sudului, filmat de sus din dronă. VIDEO din aerTRAFIC PIAŢA SUDULUI. Traficul de la Piaţa Sudului din Sectorul 4 al Capitalei a fost dat peste cap după demararea lucrărilor la proiectul pasajului subteran din zonă. Şoferii pierd zeci de minute pentru a traversa zona în timpul săptămânii, iar variantele propuse până acum pentru fluidizarea circulaţiei nu au putut fi implementate. Pe acest "cadavru", se luptă însă atât actualul primar general Răzvan Sava, municipalitatea fiind beneficiarul lucrării, dar şi edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă, ambii candidaţi la fotoliul de primar al Sectorului 4. Lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului ar trebui finalizate până pe 30 iunie 2016, dar până acum s-a realizat mai puţin de jumătate din proiect. Condiţiile grele în care se circulă acum prin zonă au fost surprinse cu ajutorul unei drone, imaginile filmate din aer  arătând încă o dată că infrastructura Bucureştiului este mult depăşită în acest moment. 

CUM ARATA haosul din traficul de la Piata Sudului, filmat de sus din drona (Foto captura video Dan Grigorescu/youtube.com)
CUM ARATĂ haosul din traficul de la Piaţa Sudului, filmat de sus din dronă (Foto captura video Dan Grigorescu/youtube.com)

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. Proiectul pasajului subteran de la Piața Sudului este realizat mai puţin de jumătate, în acest moment, cu toate că termenul de finalizare este 30 iunie 2016. În prezent, două dintre cele patru pasaje pietonale sunt aproapte gata, iar placa centrală a pasajului rutier central a fost realizată în proporție de 60%, anunţă municipalitatea. 

"Suntem aproape de finalizare cu devierea si modernizarea retelelor de utilitati (gaze, canalizare, alimentare cu apa, electricitate etc). In acest moment putem spune ca am ajuns cu lucrarile la peste 90%. In aceasta dimineata (n.r. vineri, 4 martie) echipele de muncitori au turnat 320 metri cubi de beton pentru realizarea radierului tunelului. Tot astazi se toarna și placa la unul din tronsoanele de la pasajul pietonal nr.2", anunță reprezentanții Primăriei Bucureşti.  

Citeşte şi TRAFIC BUCUREŞTI. Câte intersecţii din Sistemul de Management al Traficului funcţionează în prezent 

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. De asemenea, se lucrează la rampa de acces în pasaj de la Calea Văcăreşti – realizat 47 % și la rampa de acces de la Niţu Vasile (s-au construit 35 din cei 45 de pereţi mulaţi, se mai lucrează la structura de rezistenţă).

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. Placa centrală a pasajului rutier a fost realizată în proportie de 60%. Cele patru pasaje pietonale care subtraverseaza pasajul rutier se afla în acest moment în diverse stadii de execuţie, după cum urmează:

1. Pasajul pietonal ce subtraversează Şos. Olteniţei (pe partea dinspre Constantin Brâncoveanu) – stadiu actual – 80%

2. Pasaj pietonal care subtraversează Şos. Olteniţei (pe partea dinspre Berceni) – stadiul actual 60%

3. Pasaj pietonal care subtraversează Şos. Olteniţei (pe partea dinspre Şos. Berceni) – relationează staţia de metrou Piaţa Sudului cu peronul staţiei de tramvai – stadiul actual – 85%

4. Pasaj pietonal care subtraversează str. Serg. Niţu Vasile în dreptul intersecţiei acesteia cu str. Secuilor. – 5% - lucrările au început de curând. 

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. Imaginile care surprind haosul din traficul de la Piaţa Sudului au fost surprinse, recent, de Dan Grigorescu cu ajutorul unei drone, acestea fiind încărcate pe youtube. 

(Sursa Video youtube/ Dan Grigorescu)

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. Cu patru luni înainte de finalizarea pasajului de la Piaţa Sudului, traficul în zonă îi scoate din minţi pe şoferi, nevoiţi să piardă zeci de minute pentru a traversa intersecţia, mai ales în timpul săptămânii. Soluţiile propuse de Primăria Sectorului 4 pentru descongestionarea circulaţiei s-au dovedit a fi nefiabile, după cum a apreciat Comisia de Circulaţie din Primăria Capitalei, iar în aceste condiţii atât primarul general Răzvan Sava (PNL), cât şi edilul Sectorului 4 - Daniel Băluţă (PSD) se "bat" pe acelaşi "cadavru", ambii fiind candidaţi la Primăria Sectorului 4 la alegerile din iunie. 

CITEŞTE ŞI Sava: Există premisele concrete pentru finalizarea PASAJULUI de la PIAŢA SUDULUI până la 30 iunie 

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. Pasajul rutier subteran de la Piața Sudului ar fi trebuit finalizat până la sfârşitul anului trecut, conform contractului de finanțare încheiat cu instituțiile europene în cadrul Programul Operațional Sectorial 2007-2013 (POR). Termenul a fost încălcat însă de Primăria Capitalei, astfel că în momentul expirării termenului, proiectul era terminat doar în proporție de aproximativ 30%. Din cauza acestei întârzieri, Primăria Capitalei a pierdut fonduri europene în valoare de 83.894.535,75 lei, sumă ce va fi acoperită din bugetul local, pentru continuarea lucrărilor.

TRAFIC PIAŢA SUDULUI. 

Etichete: circulatie Piata Sudului, Daniel Băluță, haos, infrastructură, lucrari piata sudului, piaţa sudului, razvan sava, Sectorul 4, şoferi

0/2 COMENTARII
Marius
08 mar 20:59
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
gheorghe
08 mar 19:55
+0
VOTURI
-0
Cautam persoane care doresc sa-si foloseasca eficient timpul liber prin activitati de comunicare si promovare pe internet, de acasa. Cautam persoane care doresc sa aiba propria afacere si castiguri substantiale fara sa-si paraseasca activitatile actuale. Cerinte:
- Comunicativ, perseverent, ambitios, flexibil, atitudine pozitiva;
- Abilitati de lucru cu oamenii, dorinta si deschiderea de a invata, abilitati de lucru pe internet. Detalii la adresa: gheorghe_fm@yahoo.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE