Cum arată Lăcrămioara Pop, barmaniţa româncă ucisă în atentatele de la Paris. FOTOPublicaţia franceză Le Monde publică, în fiecare zi, portrete ale celor ucişi în atacurile din Paris. Lăcrămioara Pop, de 29 de ani, s-a aflat printre cei decedaţi pe data de 13 noiembrie, la Paris, alături de soţul ei, când a avut loc atentatul cu bombă. 

Cum arata Lacramioara Pop, barmanita romanca ucisa in atentatele de la Paris (Foto jurnalul.ro)
Cum arată Lăcrămioara Pop, barmaniţa româncă ucisă în atentatele de la Paris (Foto jurnalul.ro)

ATENTATE PARIS.Imaginea româncei, care şi-a pierdut viaţa în atentatele de pe 13 noiembrie de la Paris, a fost distribuită pe Facebook de Luca Niculescu, de la Digi24, alături de comentariul privind modul cum a ajuns aceasta în Capitala Franţei şi cum s-a integrat acolo. 

ATENTATE PARIS."Lăcrămioara Pop, căreia i se spunea "Lăcri", era barmaid la "Cafe des Anges". Venită din Baia Mare în urmă cu zece ani devenise o "pariziancă tipică". A murit pe 13 noiembrie impreuna cu sotul ei, Ciprian Calciu", a scris acesta pe pagina personală de Facebook. 

 
LEMONDE.FR

Un român, vecin de palier cu organizatorul atentatelor din Paris. Cum s-a salvat

Un român a fost martor la intervenţia trupelor franceze când a fost ucis Abdelhamid Abaaoud. Costică, aşa cum îl numeşte presa franceză, era vecin de palier cu organizatorul atentatelor de la Paris.

ATENTATE PARIS.
Parisul, fără turiști: Rezervările de zbor au scăzut cu peste un sfert după atacuri

După atacurile teroriste, rezervările de bilete de avion spre Paris făcute de clienți din întreaga lume au fost cu 27% mai mici in perioada 14-21 noiembrie comparativ cu aceeasi saptamana in 2014.

Un nou suspect, pus sub acuzare pentru atentatele din Paris de autorităţile belgiene

O nouă persoană suspectă a fost pusă sub acuzare, luni, în Belgia, pentru participare la atentatele din Paris.

 

 
 

Etichete: atentate paris, lacramioara pop, moarte, romanca barmanita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE