Cum arată luminiţele de Sărbători, aprinse în Bucureşti sâmbătă seara. GALERIE FOTOPrimarul general Sorin Oprescu a aprins, împreună cu nepoţii, luminiţele dedicate sărbatorilor de iarnă, sâmbătă, la ora 18. În acest an, aproape trei milioane de beculeţe de tip LED împodobesc Capitala, pe un traseu de 24 de kilometri. 

În Galeria Foto de mai sus puteţi vedea cum arată luminiţele de Crăciun aprinse astăzi în Capitală, în fotografii semnate de Vlad Eftenie, Şerban Vornicu, Nicu BuculeiCristi Moise şi Aurel Vîrlan.

„Vă mulțumesc pentru ce ați făcut pentru orașul vostru. Vă îndemn să vă iubiți în continuare orașul și vă invit să aprindem luminile pentru anii care vor veni!”, a declarat primarul general Sorin Oprescu la aprinderea beculeţelor.

Luminitele ornamentale au fost instalate pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevardele Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardele Buzesti - Berzei, Ferdinand, Dacia si Constantin Prezan, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui.

Tot pentru sarbatorile de iarna, au fost impodobite Piata Operei si intrarea catre Opera Romana, parcarea de la Universitate si intersectiile str. Mihail Sebastian-Calea 13 Septembrie, bd. Vasile Milea-bd. Timisoara si Sos. Progresul-Calea Rahovei.

De asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, precum si in pietele Charles de Gaulle, Rosetti, Presei Libere si Roma.

Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si la cea dinspre Giurgiu.

Tot sâmbătă a fost deschis şi târgul de Crăciun oficial al Capitalei, Bucharest Christmas Market. Informaţii despre ce găsim la Bucharest Christmas Makrket 2014, AICI.

CITEŞTE ŞI: Spectacole şi concerte cu INTRARE LIBERĂ, la Bucharest Christmas Market 2014. PROGRAMUL COMPLET

 

Etichete: bucharest christmas market 2014, galerie foto, luminite bucuresti, luminițe de Crăciun, luminite de sarbatori, realitatea

0/1 COMENTARII
vlad
30 Nov 10:24
+0
VOTURI
-0
Bradul de la Universitate pare frumos, in rest? Senzatia aceiasi pe care o am de cand a venit Oprescu: de la a la an luminile sunt mai putine si mai urate.... pretul lor insa nu scade.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE