VIDEO Cum arată noul terminal business al Aeroportului Băneasa inaugurat ieriNoul terminal este dedicat exclusiv pasagerilor de business şi are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Inaugurarea acestuia se înscrie în strategia de modernizare şi dezvoltare a CNAB care prevede transformarea destinaţiei aeroportului dintr-una preponderentă pentru cursele de tip „low cost” într-una pentru segmentul business, traficul comercial urmând a fi preluat de Aeroportul Internaţional Henri Coandă. "Noul terminal va deservi aviaţia privată întrucât din luna martie a anului viitor aeroportul Băneasa nu va mai găzdui aviaţia low-cost, care va fi mutată pe Otopeni", a declarat la inaugurarea terminalului ministrul Transporturilor Anca Boagiu. Ministrul a recomandat operatorilor low-cost să "îşi reprime nemulţumirile" cauzate de mutarea zborurilor la Otopeni. „Serviciile de la aeroportul Băneasa erau sub cele întânite într-o autogară undeva la ţară", a adăugat aceasta. Declaraţia vine după ce unele companii low-cost au reclamat creşterea costurilor odată cu transferul operaţiunilor la Otopeni, susţinând că serviciile sunt mult mai scumpe.

Noul terminal are două porţi de îmbarcare şi o capacitate suplimentară de 30.000 de pasageri pe an. Acesta are 1.500 de metri pătraţi, şi a fost finalizat in 40 de zile în urma unei investiţii asigurată din sursele proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Etichete: Aeroportul Băneasa, Aurel Vlaicu, cnab, compania nationala aeroporturi bucuresti, inaugurare

0/0 COMENTARII
cristachitza
22 Dec 01:28
+0
VOTURI
-0

Deci serviciile erau nashpa pt low-cost si printr-o nush ce minune, pe bani publici, au devenit bune pt ... business?

mihai grigore - poet
21 Dec 11:07
+0
VOTURI
-0

______________*. intrucat pe documente de tip cerere . ..etc. [ vezi rezolvare ARMONICA de excelenta ROMTELECOM. FURNIZORUL NR.1 DE SERVICII DE TELECOMUNICATII din ROMANIA – … prefectura suceava .nr. de inregistrare . 20 12.2011 ] apare in antet [ ex.1. bosanci . primar curic anton . zona metropolitana suceava ] am IDEEA DE A SE SOLICITA GUVERNULUI ROMANIEI o RECUNOASTEre printr-o HOTARARE in regim de urgenta , urmare a prezentarii unui statut si act constitutiv al acestui PERIMETRU SPATIAL a conceptului de { biomegalopolis – poesis } : mihai grigore – poet , suceava – ROMANIA , SGUAR PHILADELPHIA , 21.12.2011 , 10H48’! .

Alin
21 Dec 01:06
+0
VOTURI
-0

40 zile. Bun !!!!

gigi
20 Dec 23:47
+0
VOTURI
-0

Autogara Baneasa si-a tras terminal biznis.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE