Cum arată noul trotuar dintre Universitate și Unirii și care e stadiul lucrărilor GALERIE FOTOLucrările continuă pe bulevardul I.C. Brătianu din Capitală, fiind refăcută circa o treime din trotuar - cel de pe sensul cu Centrul Vechi. Șantierul a fost mutat acum, în cea mai mare parte, pe sensul cu Spitalul Colțea. Puteți vedea cum arată noile plăci și noile broduri, dar și care este stadiul actual al lucrărilor, în Galeria Foto de mai jos.

Noile plăci au fost montate deocamdată doar între intersecția cu strada Ion Ghica și Pasajul Latin. Luni dimineață, când am vizitat șantierul, se lucra în fața Palatului Suțu, lângă intersecția cu strada Doamnei și lângă Pasajul Latin.

Noul trotuar:

înainte de Pasajul Latin:

după Pasajul Latin:

la Palatul Suțu:

între str. Ion Ghica și str. Doamnei:

Pe celălalt sens, echipaje de muncitori erau lângă parcul Colțea, lângă stația de tramvai de la Sfântul Gheorghe și în fața localului Colțea Kebab.

lângă parcul Colțea:

lângă spitalul Colțea:

la intersecția cu strada Colțea:

în fața localului Colțea Kebab:

lângă Sfântul Gheorghe:

Refacerea zonei pietonale de pe bulevardul I.C. Brătianu a început la începutul lunii aprilie și este realizată de Administrația Străzilor, prin firma Tehnologica Radion (aflată în insolvenţă). Lucrările ar trebui să fie gata la sfârşitul lunii iunie, conform termenului anunţat de Administraţie.

După cum a precizat Primăria Capitalei la solicitarea B365.ro, lucrările au fost contractate în 2015 şi costă 5.472.500,00 lei (aproximativ 1,2 milioane de euro).

"Refacerea presupune montarea de pavele din piatră naturală pe toată suprafaţa trotuarelor – 9205 metri pătraţi pe ambele sensuri, lucrări de demontare şi montare borduri mari şi mici din piatră naturală şi ridicări la cota cămine şi guri de scurgere", după cum a explicat Primăria Capitalei.

Etichete: Administraţia Străzilor, lucrări, trotuar bratianu, trotuar centru, trotuar i.c. bratianu

0/10 COMENTARII
puiu
11 mai 15:51
+0
VOTURI
-0
solutia sper ca nu e tot asa de scumpa si proasta ca si la vechile placi ce se desprind atat de usor....
cata
11 mai 11:50
+0
VOTURI
-0
3 luni? 3 zile!  masinile parcate neregulamentar s-au distrus deja piatra naturala / pavajul!
politia nu ia nici o masura. Parcare pe trotuar, langa trecerae de pietonii etc. e interzis. Mai ales e vandalism:
http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-253
Si de ce nu se instaleaza indicatoare parcare interzisa??
Silviu
11 mai 10:43
+0
VOTURI
-0
Trebuie data amenzi USTURATOARE tuturor celor care sunt prinsi mazgalind cu graafitti sau lipind afise aiurea prin zona de centru, cel putin. De asemenea trebuie amendati toti proprietarii de imobile care tolereaza mazgaleli pe fatada cladirilor lor. Nu inteleg de ce nu facem asta deja.
Mihai
11 mai 08:58
+0
VOTURI
-0
Rusinos! Trotuarul e deja vandalizat din causa masinilor parcate ilegal acolo. Dupa 5 zile!! Incredibel! Politia nu face nimic. Vandalism nu ar trebuie sa fie tolerate! Fara cuvinte!!
nae
11 mai 08:45
+0
VOTURI
-0
bani cheltuiti pentru o comunitate lipsita de educatie. din pacate bucurestiul a devenit o cloaca de indivizi care nu au nimic in conum cu civilizatia. despre aplicarea legiilor, nu mai este cazul sa vorbim. politie, comunitari ( pardon, locali ), jandarmi, corp control primarii, etc. sunt ca si inexistenti. iau bani ( multi ) de pomana. peste fix tri zile de " darea in exploatare " a mareti opere (!), spatiul va fi plin de masini, mese si chioscuri de desfacere a produselor " fabricate " de intreprinzatorii autohtoni. bahhh. ce tara, ce capitala!
american
11 mai 03:53
+0
VOTURI
-0
Sa vedem pavajul dupa o iarna grea . Totul se face la plesneala iar niste securisti cu firme iau banii . O astfel de lucrare dura pe timpuri zeci de ani fara reparatii pentru ca era realizata de romani seriosi .
manolache
10 mai 17:25
+0
VOTURI
-0
Aceasta lucrare va dura fix 3 luni. Se vor desprinde placile ca si la celelalte lucrari care au fost finalizate.
Vezi centrul vechi si trotuarul de la unirea.
Madelin
10 mai 11:58
+0
VOTURI
-0
Trotuarul de la Piata Sfantul Gheorgh a fost vandalizata din causa masinilor parcate ilegal.
Duminica a parcat un autoturisme pe trotuar de la Blv. Bratianu recent amenajat!
Din pacate politia este indiferenta si nu-i intrereseaza. Acum ‚cerem’ aplicarea legii!!
ork
10 mai 10:08
+0
VOTURI
-0
fac pariu ca o sa fie o lucrare de mantuiala la fel ca cea din centrul istoric, ca cea de la Universitate, de trotuarul de la Piata Sfantul Gheorghe nici nu mai vorbesc ca s-au desprins aproape toate placile. Degeaba se "reabiliteaza" trotuarele daca se strica in maxim 2 saptamani.
caine
10 mai 09:45
+0
VOTURI
-0
O lucrare de mare angajament ingineresc.Cinste constructorilor care s-au miscat ca Fulger McQueen. De asemenea, cinste primariei ca s-a ocupat de problema.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE