CUM ARATĂ Parcul Drumul Taberei filmat de sus din dronă. VIDEOParcul Drumul Taberei (fostul Moghioroş) a fost filmat cu drona, după ce Primăria Sectorului 6 a finalizat recent investiţia pentru amenajarea celui mai mare ponton plutitor din ţară pe lacul din parc. Clipul video a fost postat de primarul Gabriel Mutu pe pagina personală de socializare, cu mesajul "cel mai frumos parc", "parcul copilăriei tale". 

CUM ARATA Parcul Drumul Taberei filmat de sus din drona
CUM ARATĂ Parcul Drumul Taberei filmat de sus din dronă

"Drumul Taberei, un cartier cu o comunitate puternic înrădăcinată, cu locuitori care povestesc cu drag despre cum au crescut frumos în Sectorul 6.
Zilnic muncesc să redau tuturor cetățenilor sectorului nostru această mândrie și speranța că împreună vom schimba tot ceea ce nu este astăzi la standarde moderne.
Vă invit să vizitați Parcul Drumul Taberei, să vă plimbați pe aleile refăcute integral, să vă bucurați de spectacolul de lumini, care seara dansează în ritmul muzicii, să practicați sport în aer liber sau să vă odihniți pe gazonul verde și să închiriați hidrobiciclete. Mă bucur că am putut reda comunității această facilitate și că în primele 4 zile peste 2000 de doritori, mici și mari, și-au așteptat rândul pentru a se urca în noile hidrobiciclete de pe lac", a transmis primarul Gabriel Mutu, pe pagina sa de Facebook.  

Recent, administraţia locală a finalizat investiţia în amenajarea celui mai mare ponton plutitor din ţară, pe lacul din Parcul Drumul Taberei, dotat de hidrobiciclete pentru adulţi şi copii. DETALII, AICI. 

După ce au fost puse la dispoziţia bucureştenilor în mod gratuit timp de patru zile, acum închirierea hidrobicicletelor costă 10 lei pe oră. 

Hidrobicicletele au o capacitate de 2 locuri, respectiv 4 locuri – pentru doi adulţi plus doi copii.
Lacul de agrement din centrul Parcului Drumul Taberei are o suprafaţă de 1,18 hectare şi o adâncime medie de un metru, având amenajată în mijloc o fântână arteziană cu jocuri de ape.

Etichete: filmare cu drona parc drumul taberei, Gabriel Mutu, parc drumul taberei, parc moghioros, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE