Cum arată primul magazin Ermanno Scervino din Capitală GALERIE FOTOÎn mai puţin de o săptămână de la inaugurarea primului magazin Valentino din România, la mai puţin de 50 metri distanţă, un alt brand vestimentar de lux, tot de provenienţă italiană, şi-a deschis prima magazin mono-brand de la nivel local. Situat în galeria comercială The Grand Avenue, din complexul de lux The Grand, care deţine şi hotelul JW Marriott din Capitală, primul magazin Ermanno Scervino a atras, încă de la deschidere, numeroase nume din showbizul autohton.

Andreea Marin Bănică, gazda evenimentului dedicat lansării brand-ului de fashion de lux, surorile Monica şi Ramona Gabor, Laura Cosoi, Daniela Nane şi Iulia Dobrin sunt doar câteva dintre vedetele autohtone invitate la inaugurarea primului magazin mono-brand Ermanno Scervino din Capitală.

Magazinul exclusivistului brand italian are o suprafaţă de 89 mp şi a fost deschis în franciză de un investitor bulgar, care deţine şi franciza Valentino din ţara sa natală. Unitatea comercială urmează conceptul Ermanno Scervino– de căutare a „esenţialismului sofisticat” – şi găzduieşte, în special, colecţiile prêt-à-porter ale designerului italian.

Potrivit reprezentanţilor brand-ului de lux, decizia de a investi în deschiderea unei unităţi comerciale în Bucureşti a fost luată pe fondul creşterii afacerilor din Europa de Est, zonă în care retilerul de fashion a avut succes.

„Sunt mândru să pot prezenta colecţia mea în acest oraş dinamic şi fascinant, care, cu simţul său autentic pentru exclusivitate, în ochii mei, vorbeşte despre viitorul Europei”, a declarat, anterior, designerul Ermanno Scervino, când a anunţat deschiderea primului magazin mono-brand din Bucureşti.

Creatorul italian de modă obişnuieşte să meargă pe străzile marilor oraşe ale lumii, precum Paris, Londra sau New York, pentru a descoperi gusturile oamenilor în materie de modă şi pentru a transpune apoi aceste tendinţe în creaţiile sale.

Cât costă creaţiile lui Ermanno Scervino

Creaţiile vestimentare brand-ului exclusivist care se vând în magazinul Ermanno Scervino din Galeria The Grand Avenue se adresează persoanelor cu venituri mari. De exemplu, un pulover pentru bărbaţi, unul dintre cele mai ieftine exemplare, costă peste 1.800 de lei, o curea depăşeşte 850 lei, iar o haină pentru bărbaţi poate costa şi mai bine de 1.800 de lei. Articolele pentru femei, mai numeroase, au preţuri variate, de la câteva sute de lei, la mai bine de 10.000 de lei. Astfel, o bluză pentru doamne costă 4.655 lei, o rochie realizată cu lână şi mătase costă 7.890 lei, o altă bluză care are şi mătase naturală se vinde cu 5.822 lei, un pulover de lână pentru femei are preţul de 4.186, o haină se vinde cu 7.230 lei, iar o geacă cu guler din blană naturală costă mai bine de 13.000 de lei.

Hainele sunt realizate din materiale precum mătase, caşmir, lână, blană de iepure Angora, piele, iar unele articole pentru femei au şi influenţe din linia masculină.

”Colecţia Ermanno Scervino se axează pe o combinaţie foarte interesantă, realizată din dantelă lucrată manual cu materiale care par nepotrivite, precum stofa din lână naturală. În ceea ce priveşte colecţia, nu mi se pare că ceea ce văd este o depăşire a bunului simţ. Am plecat de aici cu o haină pentru că e o combinaţie interesantă, între o stofă care arată clasic, o tăietură clasică şi un accesoriu din blană care decorează umerii acestei haine şi care o fac mult mai tinerească. Mi-a plăcut această haină şi plec cu ea acasă. Îmi fac o bucurie de Crăciun”, a declarat Andreea Marin Bănică pentru B365.ro.

Vedeta autohtonă a mai precizat că îi plac bijuteriile comercializate în noul magazin de lux care combină lanţul, în stilul rock, cu piele şi metal, o îmbinare pe care Andreea Marin Bănică o defineşte ca fiind îndrăzneaţă şi tinerească.

Brand-ul italian de fashion de lux, care va deschide luni, în Bucureşti, magazinul cu numărul 37 de la nivel mondial, a fost înfiinţat în urmă cu 12 ani.

Etichete: brand, colecţie, fashion, lux, magazin, pret, review

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE