Cum arată primul sens giratoriu suspendat din România. A fost deschis circulației VIDEOPrimul sens giratoriu suspendat din țara noastră, situat la ieșirea din Ploiești spre Păulești, a fost inaugurat sâmbătă. Investiția a fost făcută din fonduri europene și a costat 13 milioane de euro. 

Cum arata primul sens giratoriu suspendat din Romania. A fost deschis circulatiei VIDEO
Cum arată primul sens giratoriu suspendat din România. A fost deschis circulației VIDEO
Foto: captura youtube SkySpirit

Taierea panglicii nu a fost realizata in stilul clasic, cu foarfeca, ci prin doua autoturisme care au trecut in viteza, deschizand practic traficul pe acest sens giratoriu.

La inceputul lunii aprilie, Consiliul Judetean Prahova a efectuat proba de rezistenta cu autocare in care s-au aflat sute de primari si reprezentati ai autoritatilor publice din tara, dar si din Republica Moldova, transmite Agerpres.ro.

Contractul de finantare pentru acest proiect a fost semnat in ianuarie 2013, valoarea prevazuta in contract fiind de 78.595.330 lei, din care valoarea totala eligibila a fost de 77.125.927 lei.

Conform datelor facute publice la finalizarea investitiei, valoarea totala finala a proiectului a fost de 55.090.599 lei (aproximativ 13 milioane euro), din care valoarea asistentei financiare nerambursabile (FEDR si buget national) a fost de 49.066.473 lei.

Durata de implementare a proiectului prevazuta in contractul de finantare era de 24 de luni, dintre care 18 destinate executiei efective a proiectului, insa acesta a fost unul dintre proiectele pe fonduri europene la care au fost inregistrate intarzieri. Astfel, durata de implementare a fost de 42 de luni, dintre care 33 de luni au fost destinate executiei.

Etichete: sens giratoriu, sens giratoriu suspendat

0/2 COMENTARII
Traian
29 May 18:43
+0
VOTURI
-0
CAT SUNTEM DE DIABOLICI. NIMIC NU SE FACE IN TARA ASTA FARA SA DEPASIM LIMITA BUNULUI SIMT, DE LA CONSTRUCTIILE PARTICULARE,FARA AUTORIZATII,CE PUN IN PERICOL PE CEI DIN JUR, PANA LA BLOCURI SI MALL-URI CONSTRUITE IN PARCURI SI COMPELXE SPORTIVE,GEN PARCUL TITAN SI COMPELXUL SPORTIV ,,VOINICELUL'', MEGAMALL-UL DE LANGA STADIONUL NATIONAL,ETC. DOMNILOR PRIMARI,PARLAMENTARI,MINISTRII,SEF DE STAT,ORGANISMELE DE PROTECTIE CIVILA,DE CE NU REGLEMENTATI ACESTE ABUZURI? DE CE NU URGENTATI INFRASTRUCTURA FEROVIARA SI URBANA,PENTRU UN TRANSPORT ECOLOGIC,CIVILIZAT?
georgel
29 May 16:33
+0
VOTURI
-0
Am trecut pe acolo si mi se pare ca mai bine faceau un giratoriu normal, ca avea aceeasi eficienta si costa mult mai putin

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE