Cum arată sediul Primăriei Sectorului 1 din Banu Manta, după consolidare şi restaurare GALERIE FOTOPrimăria Sectorului 1 a organizat duminică, 14 iunie, Ziua Porților Deschise la sediul administrativ din Banu Manta, consolidat și restaurat timp de 6 ani şi redeschis în luna aprilie 2015. Cum arată clădirea, vedeţi în Galeria Foto de mai jos.

La sfârşitul lunii aprilie, întreaga activitate a Primăriei Sectorului 1 a revenit la sediul tradițional din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

Reabilitarea fostului sediu al Primăriei Sectorului 1 din Bdul. Banu Manta ar fi trebuit finalizată în decembrie 2011, dar termenul a tot fost decalat din cauza unui litigiu. Licitația pentru refuncționalizarea imobilului a fost contestată în instanță iar procesul a durat aproape 2 ani.

Primăria Sectorului 1 a atribuit prin licitație deschisă, la sfârșitul lunii martie, un contract în valoare de 4,4 milioane de euro (19,5 milioane de lei) pentru amenajarea sediului Consiliului Local Sector 1 în Bd. Banu Manta. Mai mult, firma câștigătoare, SC Rotary Construcții SRL, s-a ocupat și de consolidarea și mansardarea imobilului în 2009, când acoperișul clădirii din Bd. Banu Manta a luat foc. 

Monument istoric, clădirea Primăriei Sectorului 1 din Bld. Banu Manta a fost construită în stilul arhitecturii neoromâneşti interbelice, în perioada 1927 - 1929, şi are un regim de înălţime S+P+M+3E şi o suprafaţă totală de 7.096,28 mp. Sediul Primăriei Sectorului 1 din Bucureşti face parte din categoria clădirilor publice importante pentru managementul situaţiilor de urgenţă, clădire administrativă inclusă în Lista monumentelor istorice cu servicii şi funcţiuni publice. 

Etichete: primarie 1 banu manta, primarie sector 1, realitatea, Sectorul 1, sediu primarie

0/1 COMENTARII
vasile
16 iun 09:08
+0
VOTURI
-0
Arata fix ca inainte. Bani tocati de pomana.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE