Cum arată staţia de metrou Laminorului, cu 3 luni înainte de inaugurare GALERIE FOTOStaţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti vor fi puse în funcţiune la sfârşitul lunii decembrie 2016. Duminică, 2 octombrie, a avut loc "Ziua Porților Deschise" la Stația de Metrou Laminorului. Forumul Metrou Uşor a publicat mai multe imagini de la eveniment.

Stațiile Laminorului și Străulești sunt elemente componente ale Secțiunii Parc Bazilescu — Străulești, secțiune ce face parte din Magistrala 4 de metrou, inclusă în investiția "Racorduri la Rețeaua de Metrou. Tronsonul I Sălăjan — Linia de Centura și Tronsonul II Gara de Nord — Basarab — Laromet' , aprobată prin H.G. 598/08.06.2011.

Amplasată în cartierul bucureștean Străulești, stația Laminorului se afla la intersecția străzii cu același nume și bulevardul Bucureștii Noi, într-o zonă cu un potențial ridicat de dezvoltare.

Stația este prevăzută cu patru căi de acces dotate cu scări fixe și escalatoare.

CITEŞTE ŞI Când va CIRULA METROUL din Drumul Taberei. Ce spune METROREX de linia care leagă oraşul de AEROPORT

În vederea accesibilizării stației pentru persoanele cu dizabilități, la două dintre cele patru căi de acces sunt prevăzute, la fiecare capăt al stației, lifturi interioare și exterioare cu închidere perimetrală din sticlă transparentă, duplex. De asemenea, întregul traseu pietonal este prevăzut cu benzi de orientare a persoanelor cu dizabilități de vedere.

Finisajele stației Laminorului au fost alese în funcție de cerințele privind securitatea la incendiu, corespunzând normativelor în vigoare.

În spațiile publice ale stației, pardoselile au fost realizate din piatră naturală (granit), iar pereții au fost finisați cu tablă emailată vitrifiată, în culori pastelate (lila, verde, alb).

Etichete: magistrala 4 de metrou, Metrorex, Statia Laminorului, statia straulesti

0/4 COMENTARII
Doina
04 oct 16:45
+0
VOTURI
-0
Metroflețule, puterea ta de observație este sublimă.
Stația chiar este neterminată. Dacă citeai însă și articolul, vedeai că termenul de dare în folosință este sfârșitul lunii decembrie 2016, adică peste vreo alte 3 luni...

Dar de ce să citești? Să te doară ochii, capul? Lasă, mai bine scrii ceva acolo, să te vezi publicat la ziar. Ce contează că sunt doar tâmpenii? Dacă repeți o minciună suficient de mult, lumea va începe să o creadă.
Geo
04 oct 14:28
+0
VOTURI
-0
Daca datul cu parerea ar fi sport olimpic, palmaresul Romaniei ar fi impresionant.
Metroplex
04 oct 08:20
+0
VOTURI
-0
Pupa-ne cu Moskva ta cu tot!
Daca nu faceau, nu era bine. Daca fac, iar nu e bine. Noroc insa ca avem pe unu' caruia nu-i convine nimic.

Hai jet, trolule!
Metroflex
04 oct 07:55
+0
VOTURI
-0
Arata ca o chestie neterminata, in constructie cu materiale ieftine, de cea mai proasta calitate, cumparate de Metroflex la pret de poleiala cu aur. Daca vreti sa vedeti cum arata o statie de metrou, duceti-va la Moscova!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE