STAŢIA de METROU STRĂULEŞTI. LINIA urmează să fie deschisă înainte de FINALIZAREA PROIECTULUI FOTOSTAŢIA de METROU STRĂULEŞTI. Duminică, Metrorex a organizat cu mare fast Ziua porţilor deschise la staţia Străuleşti. În timp ce mulţi au fost atraşi de elementele decorative din staţia de metrou, montate înainte de terminarea finisajelor finale şi de ideea "inovativă" de a aduce lumină naturală în pasajele pietonale, proiectul este departe de a fi finalizat după cum o arată însăşi panourile informative montate la intrarea pe şantier. Astfel, Staţia Străuleşti este finalizată în proporţie de 80%, Laminorului în proporţie de 70% şi Terminalul intermodal a ajuns doar la 15%. Conform constructorilor, principalul motiv pentru care lucrările au fost intârziate face referire la finanţare. Mai mult, în decembrie, cele două staţii vor fi deschise publicului, însă în sistem pendul, adică pe o singură linie de metrou funcţională, un tren care duce şi aduce călători. Implicit, timpul de aşteptare va fi mai mare.

STAŢIA de METROU STRĂULEŞTI. Punerea în functiune a Magistralei 4 de metrou va facilita legătura între Sectorul 1, Bucureştii Noi, zona Parc Bazilescu – Străuleşti şi centrul oraşului. În prezent, se lucrează de zor, 10 ore pe zi, şase zile pe săptămână, pentru a deschide staţiile la sfârşitul acestui an, cel puţin parţial. Astfel, deoarece depoul nu este gata, metroul va circula în sistem pendul, pe o singură linie. 

Gradul de finalizare:

Chiar şi aşa, intrarea în subteran nu a uimit pe mulţi, mai ales că este vorba de o lucrare începută în urmă cu patru ani şi deja aflată în întârziere cu aproape un an şi jumătate. Deoarece am ajuns mai târziu pe şantier, departe de conferinţa de presă şi de oficialii Metrorex, ghizii noştri au fost mult mai deschişi şi mai sinceri.

"Ne-am descurcat cum am putut. Nu toate guvernele consideră că transportul este o prioritate. Am avut probleme cu finanţarea. V-am adus la Străuleşti că aici avem ce să vă arătăm. Dacă vă duceam la terminal vedeaţi doar nişte beton, nu puteaţi să înţelegeţi cum va arăta", a explicat unul dintre constructori.

Călatorilor li s-a explicat că staţia de metrou Străuleşti este o staţie de capăt şi va fi prima care intră în alcătuirea primului nod intermodal de transport urban al Municipiului Bucureşti (metrou, transport public suprateran, transport auto personal), dar şi că aceasta va fi prima staţie care va aduce lumină naturală în interiorul pasajelor pietonale.

Mai mult de atât, au fost scoase în evidenţă elementele decorative din staţia de metrou, montate deja, acestea fiind rezultatul valorificării semnelor şi simbolurilor de pe elementele arheologice descoperite in zonă în timpul săpăturilor, elemente care ar fi întârziat de asemenea lucrările deoarece a fost nevoie de participarea arheologilor la săpături în momentul în care aceste artefacte au fost descoperite.

De asemenea, staţia va avea lifturi transaparente din sticlă, un trotuar rulant şi zone pentru expoziţie, fără magazine, covrigării sau buticuri. Prin tot şantierul metroului erau amplasate panouri cu fotografii care îţi arătau cum va arăta un anumit spaţiu. 

În acelaşi timp, se pare că există serioase discuţii în contradictoriu cu RATB, care doreşte să reducă numărul mijloacelor de transport în comun din zonă imediat ce linia de metrou va fi deschisă, cu toate că şi acum sunt destul de puţine. Accesul în zonă se face destul de greu, existând doar câteva autobuze care ajung până în această parte de Bucureşti.

Chiar şi aşa, reprezentanţii Metrorex şi constructorii sunt încrezători că traficul va fi deschis publicului la sfârşitul acestui an, urmând ca finalizarea proiectului să se facă în vara lui 2017. Managerul de proiect, inginerul Marian Stanciu, a dat asigurări că lucrarile din statiile de metrou vor fi gata.

Noi, lucrările le finalizăm complet în jur de 15 decembrie, urmând ca terminalul nodal şi depoul să fie gata anul viitor. Legăturile dintre depou şi staţia Străuleşti au început imediat după ce s-a pus în circulaţie Bulevardul Bucureştii Noi ca să putem face lucrările de structură pentru execuţia legăturilor. Au rămas doar completări de făcut, suntem în grafic cu lucrările. Deci nu avem nicio problemă să terminăm lucrările în jur de 15 decembrie", a spus managerul de proiect.

Metrorex precizeaza ca prin  si aproximativ 50.000 de calatori pe ora si sens vor beneficia de un mijloc de transport rapid. Lucrările sunt realizate de grupul italian Astaldi, acelaşi care realizează şi lucrările pentru magistrala din Drumul Taberei, întârziate cu aproximativ un an.

Lucrarea a durat patru ani, dar în momentul de faţă se vor finaliza aceste două staţii, iar ceea ce mai avem de finalizat este partea de terminal multinodal şi partea de depou. Depoul va fi gata în prima jumătate a anului 2017, respectiv primul trimestru al anului, iar terminalul multinodal, până la jumătatea anului. Noi facem tot posibilul ca bucureştenii să circule la finalul acestui an, lucrările se vor finaliza cu certitudine şi vor începe probele tehnologice. Acestea sunt probe de durată, sunt probe foarte complexe, însă aşa cum nu am avut probleme pe celelalte magistrale pe care le-am pus în funcţiune, sperăm să nu avem nicio problemă nici pe aceste două staţii", a adăugat Constantin Musteţea, directorul de investiţii şi achiziţii publice al Metrorex.

Staţia va fi una dintre cele mai lungi din Bucureşti. Va avea 390 de metri şi patru intrări cu lifturi şi scări rulante. A fost adaptată şi pentru persoanele cu deficienţe locomotorii, dar şi pentru nevăzători.

Linia nou construită are o lungime de 1,89 de kilometri. Pe lângă cele două staţii, proiectul prevede tunele şi galerii de legătură, un terminal intermodal, un park&ride şi un depou, valoarea totală a investiţiei fiind de 252,4 milioane euro, 186 de milioane de euro fiind fonduri europene. Mai mult de atât, terminalul intermodal va avea chiar şi un teren de sport. 

ÎNTREBAREA ZILEI: Credeţi că cele două staţii de metrou vor fi deschise publicului până în decembrie? Dar terminalul intermodal până anul viitor?

Ne puteţi scrie pe pagina de Facebook sau în secţiunea de comentarii de mai jos.

 

 

Etichete: metrou, metrou Straulesti, review, statia straulesti, străuleşti, terminal intermodal

5350/5500 COMENTARII
TJosephhus
14 oct 03:29
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В.
Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти.
BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем.
Эффективен в любом возрасте.

http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО

Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей.
Не содержит вредных для здоровья консервантов.
Не имеет противопоказаний.
Запатентованный синергический фитокомплекс.

http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму.
Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют
умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
Cohiw41
13 oct 21:44
+0
VOTURI
-0
pharmacy voltaren medication http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/voltaren-comprar-mas-barato-comprar-voltaren-100-mg-en-zaragoza, http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-voltaren-buen-precio-andorra http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/voltaren-comprar-mas-barato-comprar-voltaren-100-mg-en-zaragoza, http://opencu.com/profiles/blogs/voltaren-diclofenac-sodium-como-puedo-comprar-sin-receta-de http://opencu.com/profiles/blogs/voltaren-diclofenac-sodium-como-puedo-comprar-sin-receta-de http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-en-ligne-voltaren-diclofenac-sodium-50mg-pas, http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/voltaren-como-puedo-comprar-sin-receta-fiable-venezuela coupons for voltaren canada, http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/voltaren-puedo-comprar-entrega-r-pida-ecuador-comprar-voltaren
Lebiq39
12 oct 18:25
+0
VOTURI
-0
http://sciencecircle.net/blogs/post/5412 http://lifestir.net/blogs/post/44910 http://www.acengefar.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3642 http://angoltanulasonline.hu/forum/48754/hydroxyuree-500-mg-en-ligne-baisse-prix-achat-rapide-comment-acheter-hydroxyuree-en-suisse http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/47092 http://www.anonasks.com/5510/realizar-pedido-fluconazole-receta-farmacia-online-andorra http://myfcircle.com/blogs/post/12164 http://ceveplasakbiz.xlphp.net/index.php?qa=4844&qa_1=farmacia-comprar-efavirenz-confianza-comprar-sustiva-receta http://www.yahwehyahshua.com/qtoa/index.php?qa=15977&qa_1=order-generic-methocarbamol-500mg-robaxin-trusted-pharmacy http://damatthews.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=48525 http://pk-mossport.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=326725 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/117263/order-danazol-100-mg-online/ http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/157910 http://ggwadvice.com//index.php?qa=13347&qa_1=allopurinol-order-safely-order-allopurinol-free-delivery http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/105124 http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/10120
pYSOBPkyfGus
AlysonPki
11 oct 18:33
+0
VOTURI
-0
http://www.apsense.com/article/guidelines-to-buy-modafinil-in-internet.html
carla
11 oct 14:41
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018

Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.
Fac acest lucru în următoarele domenii:

- Imprumut financiar
- Credit imobiliar
- împrumut de investiții
- Credite pentru automobile
- Datoria de consolidare
- Răscumpărarea creditelor
- Credite personale
- Ești blocat.

Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.
Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com
Zecum77
07 oct 15:51
+0
VOTURI
-0
https://www.olliesmusic.com/blog/32753/order-bisoprolol-10mg-cheap-where-can-i-buy-zebeta-no-prescription-required/
http://ggwadvice.com//index.php?qa=5515&qa_1=warfarina-comprar-sin-receta-con-garantia-rep%C3%BAblica-chile
http://www.nostre.com/blogs/post/37727
http://rsocial.espu-ao.net/blogs/post/12467
http://amusecandy.com/blogs/post/14751
http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/13898
http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/65996
http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/60304
http://amusecandy.com/blogs/post/80948
http://evojet.ro/oxwall/blogs/post/12272
http://angoltanulasonline.hu/forum/46632/loxapine-como-comprar-en-farmacia-online-m%C3%A9xico
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/99919/low-price-sotalol-40-mg-order-online-sotalol-generic-buy-on-line-ireland/
http://thelast9seconds.goldengoalscoring.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=310131
http://www.informatique.pro/3758/ampicilina-250-mg-como-puedo-comprar-env%C3%ADo-gratis
http://qna.kansagara.in//index.php?qa=762&qa_1=comprar-generico-cefaclor-fiable-guatemala
http://aidephp.bouee.net/17030/methocarbamol-o%26%23249-acheter-achat-methocarbamol-discret
http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/58081
http://www.mouner.com/blogs/post/35103
http://amusecandy.com/blogs/post/85997
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/111730/buy-arpamyl-120mg-no-rx/
http://www.askongole.com/v1/q2a/index.php?qa=488&qa_1=comprar-espironolactona-100mg-sin-receta-ahora-dominicana
http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/38013
http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/155156
http://amusecandy.com/blogs/post/19345
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-4mg-sans-ordonnance-commander-acheter-ventolin-sur
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/82391
http://rsocial.espu-ao.net/blogs/post/12189
http://www.gadangme.net/blogs/post/63137
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/135322/cheap-nitrofurantoin
Jofis14
07 oct 13:23
+0
VOTURI
-0
http://gc-gip.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12221, http://www.jogaprezdravie.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3881, http://krasnopolie.gov.by/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7879 http://korcak.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=45900 buying phoslo cape town, http://www.orientpark.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=25798 http://www.xn--80afh1akdagfy.xn--p1ai/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=374
Eguva17
06 oct 07:43
+0
VOTURI
-0
http://lifestir.net/blogs/post/44990
http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/53456
http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=14174/cheap-zidovudine-online-cheap-generic-zidovudine-netherlands
http://bioimagingcore.be/q2a/717/nitrofurantoin-safely-order-furadantin-need-prescription
http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/37835
http://www.haiwaishijie.com/13697/commander-vrai-diltiazem-180-mg-cartia-xt-achat-luxembourg
http://www.mouner.com/blogs/post/29300
https://www.olliesmusic.com/blog/11763/purchase-low-price-perindopril-2mg-how-to-buy-coversyl-safely-online/
http://www.mouner.com/blogs/post/36552
http://www.anonasks.com/2145/buy-donepezil-online-how-to-buy-donepezil-online-australia
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/achat-de-levothyroxine-achat-levothyroxine-non-generique
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/116519/order-escitalopram-5mg-where-to-order-lexapro-guaranteed-shipping/
http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/3421
http://www.bigdicts.com/2459/tizanidine-ligne-vente-achat-fiable-conseil-achat-zanaflex
http://amusecandy.com/blogs/post/61293
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/150590/comprar-methoxsalen-10mg-con-mastercard-espaГ±a-se-puede-comprar-methoxsalen/
http://www.bigdicts.com/1158/order-diclofenac-prescription-where-purchase-voveran-cheap
http://www.bloggerfree.com/blogs/post/22397
http://lifestir.net/blogs/post/4857
http://www.nostre.com/blogs/post/39434
https://www.olliesmusic.com/blog/26208/buy-clopidogrel-no-prescription-how-can-i-purchase-plavix-in-trusted-medsto/
http://q.rec-sys.net/index.php?qa=7343&qa_1=vardenafil-comprar-con-garantia-argentina
https://www.olliesmusic.com/blog/14209/stavudine-original-sur-le-net-acheter-2016-achat-stavudine-40-en-ligne-fran/
http://q.rec-sys.net/index.php?qa=5454&qa_1=quetiapina-comprar-sin-receta-env%C3%ADo-libre-nicaragua
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/156984
http://did
emotorrif
06 oct 05:56
+0
VOTURI
-0
すべての https://emotorrents.com/ 投稿者
huluxxxfk
05 oct 21:36
+0
VOTURI
-0
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者
huluxxxfy
05 oct 14:03
+0
VOTURI
-0
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者
huluxxxfy
05 oct 14:03
+0
VOTURI
-0
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者
Memaj91
04 oct 12:03
+0
VOTURI
-0
http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=10243/piroxicam-order-safely-where-buy-feldene-approved-pharmacy http://barbershoppers.org/blogs/post/18325 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/98805/discount-loxapine-25-mg-order-online-how-to-order-loxitane-free-delivery/ http://q.rec-sys.net/index.php?qa=8337&qa_1=buy-metformin-500mg-low-price-can-buy-glucophage-need-script http://www.haiwaishijie.com/2529/commander-selegiline-paiement-mastercard-acheter-eldepryl http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/5631 http://amusecandy.com/blogs/post/87534 http://diduknow.allrh.com/blogs/post/34581 http://bioimagingcore.be/q2a/4024/purchase-tizanidine-4-mg-purchasing-tizanidine-line http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/104632 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/71126/metaxalone-buy-online/ http://mariannaonline.com/community/blogs/post/18432 http://anpmedia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=39266 http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dutasterida-sin-receta-y-pagar-con https://www.olliesmusic.com/blog/9394/paracetamol-order-safely/
FL7QT1MPZLoi
Obaqo74
04 oct 02:21
+0
VOTURI
-0
http://support.myyna.com/37932/comprar-generico-bethanechol-comprar-bethanechol-canarias
http://q.rec-sys.net/index.php?qa=24592&qa_1=peut-acheter-bethanechol-25mg-urecholine-pas-cher-pharmacie
http://www.haiwaishijie.com/7830/cheap-bethanechol-order-online-where-urecholine-shipping
http://forum.republicmotorsports.in//4201/bethanechol-donde-puedo-comprar-receta-urgente-estados-unidos
where to buy real bethanechol 37.5
http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=9613/order-bethanechol-no-rx-bethanechol-25-purchase
Edowa31
03 oct 12:31
+0
VOTURI
-0
http://barbershoppers.org/blogs/post/23539 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/115024/carbidopa-levodopa-25-250mg-buy-no-prescription-can-i-purchase-sinemet-no-n/ http://amusecandy.com/blogs/post/70768 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/82592/buy-ketoconazole-200-mg-on-sale-where-to-purchase-nizoral-in-approved-medst/ http://www.coran.mi.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8095&lang=en http://lesko.com/q2a/index.php?qa=2636&qa_1=hydroxychloroquine-cheap-hydroxychloroquine-rapid-tablets https://www.olliesmusic.com/blog/27395/order-acarbose-cheap-where-buy-acarbose-france/ https://www.olliesmusic.com/blog/12927/buy-stavudine-40-mg-on-sale-stavudine-buy-online-safely/ http://jaktlumaczyc.pl/4032/buy-levetiracetam-acheter-levetiracetam-fr http://www.magiuropa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=55763 http://www.bloggerfree.com/blogs/post/86640 http://www.yahwehyahshua.com/qtoa/index.php?qa=10830&qa_1=dapoxetina-puedo-comprar-online-usa http://lesko.com/q2a/index.php?qa=4324&qa_1=comprar-generico-pioglitazona-30-mg-urgente-puerto-rico http://www.horc.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19132 http://barbershoppers.org/blogs/post/17808 http://lifestir.net/blogs/post/5656 http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/66117
oICpHlvegLHB
Vocig11
02 oct 16:32
+0
VOTURI
-0
http://www.doliamakelaardij.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=82945, how to buy repaglinide philippines, http://www.bifesujo.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9153, http://www.safaqis-i-businessc.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3198 http://gazetark.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=138483, http://zakmetal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9174, http://www.kgcha.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=76723 http://www.casajungla.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10072
Ileba15
02 oct 13:40
+0
VOTURI
-0
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/96782/purchase-carbidopa-levodopa-25-100mg-on-sale-carbidopa-levodopa-buy-new-zea/ http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/121017/order-isosorbide-30-mg-low-price-how-to-purchase-imdur-in-approved-pharmacy/ http://ggwadvice.com//index.php?qa=19593&qa_1=ritonavir-buy-want-to-purchase-ritonavir http://mariannaonline.com/community/blogs/post/20454 http://ggwadvice.com//index.php?qa=19462&qa_1=farmacia-online-comprar-mebeverina-entrega-r%C3%A1pida-estados http://ggwadvice.com//index.php?qa=7872&qa_1=mesalamine-without-prescription-purchase-approved-medstore http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/103275/buy-cheap-ranitidine-300mg/ http://q2a.buenaespina.com/151/levothyroxine-livraison-rapide-synthroid-rabais-commander http://nenuco.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3151 http://amusecandy.com/blogs/post/25658 http://ask.incpak.com/?qa=5825/farmacia-comprar-generico-tranexamico-ecuador-cyklokapron http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/157437 http://www.nostre.com/blogs/post/19109 http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/80914 https://www.olliesmusic.com/blog/19631/farmacia-online-donde-comprar-cefixime-pago-mastercard-dominicana/ https://www.olliesmusic.com/blog/35192/order-atomoxetine-10mg-no-prescription-how-can-i-order-strattera-guaranteed/ http://lifestir.net/blogs/post/33878 http://lifestir.net/blogs/post/33205 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/110259/low-price-risperidone-1-mg-order-online/ http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/75647/order-low-price-felodipine-10mg-online/ http://plush.tyssite.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12825 http://dmoney.ru/1561/farmacia-comprar-venlafaxine-calidad-comprar-eurpharmacy http://barbershoppers.org/blogs/post/25620
V28qZN287or5
Obofo32
01 oct 12:45
+0
VOTURI
-0
canadian pharmacy levetiracetam online, http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/94935, http://rsocial.espu-ao.net/blogs/post/15459 http://rsocial.espu-ao.net/blogs/post/12498, http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/47750, http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/19023, http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/60139 http://barbershoppers.org/blogs/post/13554, http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/4112 buy real levetiracetam line
Avito321Jab
29 sep 20:25
+0
VOTURI
-0
Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

Мое почтение, дорогие друзья!

Всегда рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо определенные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

Аккаунты не Брут. Живут долго.

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!

Гарантия:

И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!! Вперед денег не просим...

Рады сотрудничеству!

Заливы на балансы Авито
________

купить аккаунт в world of tanks avito
как узнать свой аккаунт на авито по номеру телефона
деньги под расписку авито
кошелек продам на авито
купить аккаунт магазин авито
Odixi26
29 sep 19:51
+0
VOTURI
-0
http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=9435/order-amiloride-5mg-no-rx-buy-amiloride-prescription-online
http://jaktlumaczyc.pl/3227/amiloride-5mg-buy-cheap-where-order-frumil-need-prescription
http://jaktlumaczyc.pl/5327/amiloride-comprar-sin-receta-pago-mastercard
buy amiloride use paypal
http://showmeanswer.com/index.php?qa=2182&qa_1=buy-amiloride-5mg-no-rx-order-amiloride-review
http://forum.republicmotorsports.in//5442/site-achat-amiloride-5mg-frumil-suisse-prix
http://forum.republicmotorsports.in//3465/amiloride-como-puedo-comprar-fiable-us
Fitic65
29 sep 16:54
+0
VOTURI
-0
http://topanswers.tips/86128/vardenafil-ligne-vente-securise-forum-acheter-levitra-ligne http://barbershoppers.org/blogs/post/15614 http://diduknow.allrh.com/blogs/post/62388 http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/2728 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/132181/commander-du-vrai-ledipasvir-en-ligne-site-sur-pour-commander-ledipasvir/ http://forum.republicmotorsports.in//5010/propranolol-20-rabais-en-ligne-rapide-acheter-inderal-lyon http://www.bbakery.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30868 http://aganargyroi.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3163 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/72792/order-desogestrel-0-2mg-safely/ http://www.kalleklev.no/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=130200 http://bioimagingcore.be/q2a/8360/sevelamer-puedo-comprar-fiable-panam%C3%A1-sevelamer-800mg-venta http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/13731 http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/45168 http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/allegra-30-mg-pas-cher-en-ligne-site-fiable-fexofenadine http://lifestir.net/blogs/post/50158 http://opentheworld.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=525629 http://www.diaocchautho.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=63843 http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/5658 http://forum.republicmotorsports.in//4732/finasteride-rabais-commander-propecia-avec-sans-ordonnance http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/57725 http://www.timeout-graz.at/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13669 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/57448/order-tetracycline-250mg-online/ http://faq.mtpacom.ru/index.php?qa=4339&qa_1=site-fiable-achat-disulfirame-antabuse-moins-cher-bordeaux http://barbershoppers.org/blogs/post/23353 https://www.olliesmusic.com/blog/31206/buy-finasteride-5mg-on-sale-how-can-i-buy-fincar-fast-delivery/ http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/94806/cheap-mirtazapine-30-mg-order-online-how-to-purchase-remeron-online/ https://www.olliesmusic.com
Utile70
29 sep 05:30
+0
VOTURI
-0
http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/5613
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/89513/buy-generic-lovastatin-20mg-online/
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/103923
http://www.laseitcorp.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=103998
http://lifestir.net/blogs/post/1696
http://www.bigdicts.com/3200/comprar-generico-moxifloxacina-garantia-comprar-farmacia
http://ggwadvice.com//index.php?qa=15281&qa_1=metformin-online-buy-metformin-500-metformin-prescription
http://lifestir.net/blogs/post/51082
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/67643/clomipramine-75mg-buy-how-can-i-buy-anafranil-no-prescription/
http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=6997/farmacia-online-comprar-generico-mebeverine-calidad-nicaragua
http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/105229
http://amusecandy.com/blogs/post/101293
https://www.olliesmusic.com/blog/21090/farmacia-online-donde-comprar-generico-dapoxetina-30-mg-con-garantia-guatem/
http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/145586
http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/38142
http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/49423
http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/19235
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/103602/discount-progestogen-25mg-buy-online/
http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=2815&qa_1=prednisolone-order-online-buy-prednisolone-10-mg-tab
http://snopeczek.hekko.pl/195596/nateglinide-ligne-vente-ordonnance-nateglinide-ligne-marche
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/levothyroxine-0-2-mg-pharmacie-acheter-acheter-pilule-synthroid
http://www.uncorpoperfetto.com/social/blogs/post/142385
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/tretinoin-025mg-puedo-comprar-sin-receta-entrega-r-pida-rep-blica
http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/27324
http://lifestir.net/blogs/post/20510
http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/13310
http://www.bloggerfree.com/blogs/post/39580
http://lydlabs
Tubon93
28 sep 18:50
+0
VOTURI
-0
http://ggwadvice.com//index.php?qa=6063&qa_1=c%C3%B3mo-realizar-pedido-atorvastatin-20mg-mejor-precio-espa%C3%B1a http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/45063 http://www.mauiwowie.xxx/social/blogs/post/22261 http://www.ocperio.org/group3/blogs/post/1989 http://barbershoppers.org/blogs/post/5404 http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/7220 http://q.rec-sys.net/index.php?qa=38278&qa_1=comprar-naltrexona-internet-comprar-naltrexona-portugal http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/21272 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/60875/buy-chlorzoxazone-without-rx-chlorzoxazone-order-safely-online-without-rx/ http://barbershoppers.org/blogs/post/4761 http://www.bloggerfree.com/blogs/post/79425 http://barbershoppers.org/blogs/post/4835 http://amusecandy.com/blogs/post/73937 http://flock.net.br/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-loxitane-10mg-sin-receta http://saknada.com.au/ssn/blogs/post/20846 http://forum.republicmotorsports.in//3125/efavirenz-comprar-farmacia-comprar-efavirenz-mastercard http://mariannaonline.com/community/blogs/post/16220 http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/66069 http://www.informatique.pro/4419/ciclofosfamida-50mg-comprar-sin-receta-en-l%C3%ADnea-el-salvador http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=5899/farmacia-comprar-generico-atorvastatin-atorvastatin-garantia http://www.bigdicts.com/830/farmacia-online-comprar-cefalexina-receta-garantia-espa%C3%B1a http://amusecandy.com/blogs/post/82177 http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/7048 https://www.olliesmusic.com/blog/2126/cheap-celecoxib-100mg-buy-online-generic-celecoxib-no-prescription-cheapest/ http://ns2.bozenka.tuke.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=48820 http://s378706051.mialojamiento.es/?qa=44839/levosalbutamol-donde-puedo-comprar-republica-dominicana http://lesko.com/q2a/index.php?qa=4921&qa_1=realizar-pedido-sulfamethoxazole-entrega-r%C3%A1pida-bolivia https://www.olliesmusic.com/blog/26483/order-sucralfate-1000mg-cheap-how-to-order-carafate-free-shipping/
BeLDZ
NatalieCap
25 sep 00:04
+0
VOTURI
-0
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
GeraldJof
22 sep 15:00
+0
VOTURI
-0
web medical information
canadian online pharmacies
legitimate online pharmacies
ciprofloxacin hydrochloride
canada drugs online
prednisolone 5mg
GeraldJof
22 sep 08:41
+0
VOTURI
-0
costco pharmacy pricing
canadian pharmacies shipping to usa
canada drug
cloridrato de ciprofloxacino
canada drug
ciprofloxacin 500 mg tabletten
GeraldJof
21 sep 18:59
+0
VOTURI
-0
online pharmacy
canada drug
discount prescription drugs online
why is metformin bad
online pharmacy without a prescription
how effective is zoloft for anxiety
FelipeLen
21 sep 04:31
+0
VOTURI
-0
canadian pharmacy online canada
canadian pharmacy
pharmacy price compare
duloxetine hcl
best canadian pharmacies
viagra cost
GeraldJof
20 sep 12:59
+0
VOTURI
-0
canadapharmacy com
homepage besuchen

cheap prescription drugs
sertralina 50mg
discount drugs online pharmacy
amoxicillin clavulansäure
Sonjathush
16 sep 15:02
+0
VOTURI
-0
cbd cannabis oil for pain CBD Oil for Pain best cbd oil for pain reviews cbd oil for pain control
best cbd hemp oil for pain cbd oil for pain relief where to buy cbd oil for pain control cbd oil for pain reviews
AgustinJeody
16 sep 03:05
+0
VOTURI
-0
cbdoilproducts.org/cbd-capsules/ miracle cbd cannabis capsules - cbdoilproducts.org buy cbd cannabidiol capsules - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules cbd cannabis capsules - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules

cbd capsules amazon - cbdoilproducts.org buying cbd capsules online reviews https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules/ cbd capsules online 25 mg - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules
AgustinJeody
11 sep 23:14
+0
VOTURI
-0
cbd oil for pain for sale lowest price recipes for using cbd oil for pain control benefits of cbd oil for skin conditions cbd oil for pain

cbd oil for sale on amazon cbd oil for cancer patients cbd oil for pain cbd oil for dogs with anxiety
RalphIodib
06 sep 10:03
+0
VOTURI
-0
cialis a lyon

buy cialis online

cialis priapisme

http://cialisxrm.com/
JeffreyWaiva
29 aug 06:20
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Создай майку
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - футболки army#...
Thomasret
29 aug 06:11
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2v1PlgM - Глобальная криптовалютная биржа с низкими комиссиями
Надоели накладные расходы по биржевым операциям?
http://bit.ly/2v1PlgM - WCX даст Вам все то-же, что и другие, но при меньших в 10 раз комиссиях.
JeffreyWaiva
28 aug 22:30
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Все майки
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - заказать гуфа майку#...
Thomasret
28 aug 22:16
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2v1PlgM - Глобальная криптовалютная биржа с низкими комиссиями
Надоели накладные расходы по биржевым операциям?
http://bit.ly/2v1PlgM - WCX даст Вам все то-же, что и другие, но при меньших в 10 раз комиссиях.
Scottheand
23 aug 16:11
+0
VOTURI
-0
k viagra online short u buy cialis online nay t payday loans lives
Scottheand
23 aug 10:36
+0
VOTURI
-0
d viagra online companion t cialis coupon am p payday loans direct lenders hopes
ShannonDrype
23 aug 06:51
+0
VOTURI
-0
r buy viagra everybody a order cialis shut s payday loans no credit check dark
waited
forget [url=http://viagradnt.com]buy viagra online[/url] says [url=http://cialisdnt.com]cialis coupon[/url] my [url=http://paydaydnt.com]payday loans[/url]
Scottheand
23 aug 06:43
+0
VOTURI
-0
h buy viagra body l cialis rising f payday loans online watch
ShannonDrype
23 aug 02:39
+0
VOTURI
-0
p buy viagra others r cialis coupon act g payday loans direct lenders twice
pale
sat [url=http://viagradnt.com]viagra online[/url] window [url=http://cialisdnt.com]buy cialis online[/url] half [url=http://paydaydnt.com]payday loans online[/url]
TimothyNic
23 aug 00:52
+0
VOTURI
-0
till [url=http://viagradnt.com]buy viagra online[/url] best [url=http://cialisdnt.com]cialis online[/url] their [url=http://paydaydnt.com]fast payday loans[/url]
ShannonDrype
22 aug 23:00
+0
VOTURI
-0
q buy viagra get s order cialis 'em z payday loans direct lenders making
farther
acquaintance [url=http://viagradnt.com]viagra online[/url] unless [url=http://cialisdnt.com]buy cialis online[/url] meant [url=http://paydaydnt.com]fast payday loans[/url]
TimothyNic
22 aug 21:11
+0
VOTURI
-0
leaving [url=http://viagradnt.com]buy viagra online[/url] private [url=http://cialisdnt.com]cialis[/url] am [url=http://paydaydnt.com]fast payday loans[/url]
ShannonDrype
22 aug 19:23
+0
VOTURI
-0
k canadian pharmacy viagra life f buy cheap cialis nay k payday loans no credit check entered
sitting
during [url=http://viagradnt.com]canadian pharmacy viagra[/url] drink [url=http://cialisdnt.com]cialis coupon[/url] proud [url=http://paydaydnt.com]payday loans direct lenders[/url]
ShannonDrype
22 aug 15:46
+0
VOTURI
-0
a buy viagra particularly y cialis online added g payday loans 'em
to
another [url=http://viagradnt.com]buy generic viagra[/url] hurt [url=http://cialisdnt.com]order cialis[/url] says [url=http://paydaydnt.com]payday loans direct lenders[/url]
TimothyNic
22 aug 13:50
+0
VOTURI
-0
would [url=http://viagradnt.com]buy viagra[/url] land [url=http://cialisdnt.com]buy cialis online[/url] idea [url=http://paydaydnt.com]payday loans no credit check[/url]
ShannonDrype
22 aug 12:03
+0
VOTURI
-0
k canadian pharmacy viagra everybody f cialis coupon back o fast payday loans ma'am
strong
face [url=http://viagradnt.com]buy cheap viagra[/url] makes [url=http://cialisdnt.com]order cialis[/url] engaged [url=http://paydaydnt.com]instant payday loans[/url]

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE