Cum arată strada Fabrica de Glucoză după ce lucrările pentru lărgirea la 4 benzi sunt aproape gataPrimăria Capitalei aproape a terminat lucrările de demolare și defrișare pentru lărgirea străzii Fabrica de Glucoză.

Cum arata strada Fabrica de Glucoza dupa ce lucrarile pentru largirea la 4 benzi sunt aproape gata
Cum arată strada Fabrica de Glucoză după ce lucrările pentru lărgirea la 4 benzi sunt aproape gata

Municipalitatea a început pe data de 3 august lucrările de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză de la două la patru benzi. Termenul de execuție este 15 luni, însă reprezentanții municipalității promit că va fi gata în 12 luni.

Costul lucrării se ridică la 173 milioane lei, incluzând exproprierile. Lucrările sunt executate de Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L.-S.C. TRACON S.R.L.-S.C. PRIMACONS GROUP S.R.L., valoarea contractului fiind de 48.228.719,48 lei fără TVA.

Primăria Capitalei a decis să lărgească strada Fabrica de Glucoză încă din 2010, această lucrare fiind necesară pentru preluarea traficului de pe autostrada A3 București - Ploiești, atunci când ea va intra în Capitală.

Lucrarea este una dintre cele mai așteptate din Capitală, deoarece zona s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, însă infrastructura rutieră nu a reușit să țină pasul, iar la orele de vârf traficul este de coșmar.

Sursa: Hotnews

Etichete: Bucureşti, Capitală, Fabrica de Glucoză, largire strada fabrica de glucoza, lucrari strada fabrica de glucoza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE