Cum arată supermarketul viitorului, fără case de marcat şi fără uşi VIDEOCum ar fi să intri, pur şi simplu, într-un magazin să iei ce produse vrei de pe rafturi apoi să pleci, fără să mai stai la coadă? Sună prea bine pentru a fi adevărat?

Supermarketul viitorului
Supermarketul viitorului

Gigantul american Amazon s-a gândit exact la acest lucru şi după mai mulţi ani de muncă a realizat un supermarket unde poţi intra şi pleca cu produsele pe care le doreşti fără să mai fi nevoit să stai la coadă.

 

Magazinul se numeşte Amazon Go, se află chiar lângă sediul companiei, în Seattle, şi este în momentul de faţă în stadiul de pilot, fiind accesibil doar angajaţilor momentan, dar din 2017 va fi deschis şi publicului larg, informează Business Magazin.

Cum funcţionează? La intrare scanezi cu telefonul un terminal apoi tot ce iei din supermarket este adăugat în portofelul tău virtual şi când ai ieşit ţi se deduce suma din contul tău Amazon.

Etichete: supermarket, supermarketul viitorului, viitor

0/2 COMENTARII
ccc
07 Dec 16:34
+0
VOTURI
-0
"Etichete RFID (semnul FIAREI)"
Ba, dupa ce ca esti prost, te mai dai si mare! Mergi inapoi in pestera ta, habotnicule, si nu mai folosi tehnologia, ca e diavoleasca!
Semnul FIAREI, auzi... Tampitul dracului!
Cris
06 Dec 18:50
+0
VOTURI
-0
Au totate etichete RFID (semnul FIAREI)... mare cacahth. Si in Romania e posibil, numai ca se tem magazinele ca scot romanasii cipul RFID din produse si le baga in buzunare si nu mai suna alarma. Fac aia din Aucha, o pre-scanare la casa, apoi oamenii se duc sa plateasca la un terminal Semnul Fiarei cu cardul RFID... Mare chestie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE