Cum arată Therme București, complexul de wellness care se deschide joi GALERIE FOTOTHERME BUCUREȘTI, cel mai mare complex de wellness cu ape termale din România, va fi deschis joi, 14 ianuarie. 

Cum arata Therme Bucuresti, complexul de wellness care se deschide maine GALERIE FOTO
Cum arată Therme București, complexul de wellness care se deschide mâine GALERIE FOTO
Foto: nwradu.ro

Complexul THERME BUCUREȘTI este împărțit în trei zone distincte: The Palm (Zona de relaxare) – care include o gradină cu palmieri, jacuzzi și piscine cu aromaterapie, Elysium (Zona de răsfăț) - cu o varietate de saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu și Galaxy – special destinată familiei, zonă cu tobogane și piscină cu valuri.

Pentru zona The Palm, prețurile pentru o zi variază între 50 de lei pentru studenți și seniori și 64 de lei pentru adulți. Copiii de până la 3 ani au acces gratuit. Pentru 3,5 ore de relaxare deplină, studenții și seniorii vor plăti 35 de lei, iar adulții vor achita 49 de lei.

Elysium include saune tematice cu o capacitate totală de peste 250 persoane simultan, băi cu minerale, zone de relaxare în grădina exotică și restaurantul a la carte, iar intrarea variază între 68 și 87 de lei, în funcție de orele petrecute la Therme București.

În Galaxy, zona dedicată familiilor, pentru 3,5 ore, copiii de până la 3 ani beneficiază de gratuitate, iar adulții vor plăti un preț întreg de 39 de lei. Pentru o zi întreagă petrecută la Therme București, la Zona Galaxy, prețurile variază între 40 și 54 de lei. Oferta specială Family (un copil și un adult) variază între 54 și 84 de lei, în funcție de numărul de ore plătite.

Bloggerul Radu Dumitru a publicat, pe nwradu.ro, mai multe imagini, dar și impresii despre THERME BUCUREȘTI:

therme_bucuresti_26

therme_bucuresti_60

therme_bucuresti_51


therme_bucuresti_55

therme_bucuresti_73

Mai multe imagini, pe nwradu.ro.

Etichete: spa, spa bucuresti, therme, therme bucuresti, wellness

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h