Cum arată Urban Snow Melter, utilajul care poate topi instant zăpada de pe străzile Capitalei VIDEOPrimarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat că administraţia locală testează un utilaj care ar putea topi aproape instant zăpada ridicată de pe străzile Capitalei, apa rezultată fiind aruncată direct în sistemul de canalizare al oraşului. 

Ultilaj de topit zapada
Ultilaj de topit zăpada

"Zilele acestea, colegii mei din aparatul primăriei Sectorului 4 testează un utilaj special care ne-ar putea ajuta să efectuăm operațiunile de deszăpezire într-un mod mult mai eficient. Este vorba despre Urban Snow Melter, utilaj de topit zăpada, produs chiar în România de către compania Delta Med, și care are o capacitate de lucru de 10 metri cubi pe oră", a precizat pe pagina sa de Facebook primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate de o platformă. De asemenea, şi maşinile care împiedică deszăpezirea ar putea fi ridicate. 

Etichete: Daniel Băluță, primarie sector 4, Sector 4, zapada

0/16 COMENTARII
Dana
24 ian 22:58
+0
VOTURI
-0
Dana, te rog sa mergi pe forumurile specializate unde se discuta gramatica ... a tine lectii de gramatica in sectiunea de comentarii a unui articol publicitar nu cred ca e o idee stralucita ... si toata distractia a inceput de la un "cmon" aruncat intr-un comentariu fara nici o legatura cu graamtica si analiza aferenta .
Dana
21 ian 08:54
+0
VOTURI
-0
Pentru persoana care semnează „cmon blabla”, „Alex” sau „fostscolar”. Îmi puteți da exemplu de folosirea greșită a cratimei în comentariul meu? Arătați-mi unde am greșit și vă asigur că-mi voi cere scuze, fără alte comentarii cu paie și ani lipsă în gestiune.
Forumuri unde se discută gramatica există. Căutați-le pe internet și le veți găsi cu siguranță. Nu aici locul de discuții elevate.
Sănătate!
fostscolar
21 ian 07:29
+0
VOTURI
-0
Pentru persoana care se semneaza "Dana". Observ sa va ocupati cu paiele - cele din ochiul celuilalt. De asemenea observ ca folositi cratima intr-un mod surprinzator pentru limba romana. Asa este ? Evident nu mai tin minte exact care sunt regulile sau mai bine zis care mai sunt regulile astazi. Sper sa imi iertati greselile gramaticale . Ar fi util un forum in care sa se dezbata gramatica asa cum apare in comentariile eventualilor cititori mai educati sau mai putin educati. Sanatate !
Dana
20 ian 17:01
+0
VOTURI
-0
Pentru cel ce semneaza „Alex” - o propoziție se începe întotdeauna cu literă mare. Asta așa, informativ, ca să fiți un pic mai EDUCAT.
Cât despre răspuns, mi se pare ilar să scriu un răspuns care se vrea acid („e s t i u n f r u s t r a t”), pentru ca imediat după aceea să dau un răspuns „academic” în care să bat obrazul celui care dă răspunsuri sarcastice. Dar cmon, asta-i educația.
Spor la citit.
Razvanescu
20 ian 10:59
+0
VOTURI
-0
Doamna Firescu a anuntat ca in Aprilie inaugureaza un nou utilaj performant de topit zapada in ritm accelerat. Originea este nationala si are un randament termic natural nemaivazut in Bucuresti.... Marca se numeste Primavara!
Alex
20 ian 07:32
+0
VOTURI
-0
pt cel care semneaza "cmon" - nu trebuie sa cititi toate comentariile daca sunteti atat de destept... cu atat mai putin sa raspundeti in acest mod. Cred ca aveti o problema iar problema este legata exact de nivelul dvs de EDUCATIE. Spor la citit. ( presupun ca interpretarea a ceea ce cititi este o adevarata provocare )
cmon sau c;mon sau blabla
20 ian 07:28
+0
VOTURI
-0
e s t i u n f r u s t r a t .
ccc
20 ian 06:11
+0
VOTURI
-0
in functie de densitatea materialului 1mc poate cantari de la 1000kg la 1294kg, deci 10mc nu e totusi putin
Cmon
19 ian 23:28
+0
VOTURI
-0
Cmon, termina cu expresia asta, ca ma disperi. Cmon.
Stii, in limba romana s-au inventat semnele de punctuatie. Poti folosi cu incredere punctul si virgula (asta, bineinteles, daca stii si cum sa le folosesti) si sa nu mai fie nevoie sa ne asasinezi cu "cmon"-ul tau.
Da, ne-am prins,esti hipster, esti smecher, esti bazat, esti cel mai tare. Acum opreste-te din cmon-it.
metrucubu
19 ian 23:15
+0
VOTURI
-0
e o gluma de utilaj... cmon...
andrei
19 ian 21:36
+0
VOTURI
-0
pe langa capacitatea minuscula a utilajului, cine e idiotul care s-a gandit ca avem nevoie sa consumam energie ca sa topim zapada ?
articolul nu specifica cum functioneaza, dar oricum ar fi, consuma energie. nici eco, nici util , nici ieftin
Cris
19 ian 20:46
+0
VOTURI
-0
10metri cubi inseama doua cupe de fadroma... cine sta o ora sa se topeasca ca apoi sa puna din nou, la topit ???
cititor
19 ian 20:41
+0
VOTURI
-0
Foarte bine, mai ales daca este produsa la noi. Un inceput bun .Bravo celor care au realizat
geox
19 ian 20:13
+0
VOTURI
-0
Super !!! in august terminam sa dezapezim centru capitalei .........
Cris
19 ian 20:11
+0
VOTURI
-0
E putin 10meti cubi pe ora. Dureaza o vesnicie sa topesti o tona de zapada....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE