Cum arată vilele cumpărate din mită de primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie FOTODouă imobile deţinute de Marian Vanghelie în Ilfov au fost cumpărate şi refăcute de acesta din banii primiţi ca mită.

Cum arata vilele cumparate din mita de primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie FOTO
Cum arată vilele cumpărate din mită de primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie FOTO
Foto: evz.ro

Procurorii DNA spun că cele două case de la graniţa Sectorului 5 au fost achiziționate, refăcute și mobilate de Marian Vanghelie din mita primită de la omul de afaceri Marin Dumitru.

Imobilele se află pe pe strada Mărăcineni, în comuna Bragadiru (Ilfov), informează evz.ro.

Potrivit procurorilor DNA, vilele au fost evaluate de cei doi la suma de 650.000 de euro. Totul s-a făcut prin persoane interpuse și a început în 2010, atunci când Maria Ștefan, sora lui Marin Dumitru, a semnat un contract de vânzare cumpărare cu Mariana- Carla Dinu, apropiată a lui Vanghelie. Prețul nu a fost niciodată achitat, iar valoarea acestora a fost scăzută din comisioanele de 20% pe care milionarul trebuia să le plătească edilului în schimbul contractelor publice. La vilele 8 și 9, nu se afla ieri nimeni. La șase case de vilele edilului are domiciliul Marin Dumitru. Tot acolo este sediul uneia din firmele sale, Imob Lux Construct, abonată la contracte cu Primăria Sectorului 5.

Etichete: Primăria Sectorului 5, vile vanghelie, vile vanghelie mita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h