Cum ASFALTEAZĂ muncitorii de la Piața Presei Libere din București, chiar și pe ploaie. FOTOMuncitorii de la pasajul de la Piaţa Presei Libere din Capitală se țin de orele de muncă și asfaltează, chiar și pe ploaie.

Indiferent de vreme, muncitorii care lucrează de zor la pasajul de la Piaţa Presei Libere din Bucureşti au fost surprinși joi seara asfaltând pe ploaia torenţială ce a avut loc în Capitală.

c

Muncitorii nu contenesc având în vedere că deschiderea pasajului s-a amânat de mai multe ori, scrie romaniatv.net.

f

CITEȘTE ȘI: Cum a evoluat Pasajul de la Piața Presei, în ultimele cinci zile. GALERIE FOTO 

Lucrările la Pasajul de la Piaţa Presei sunt tot mai aproape de final, iar evoluţia lucrărilor se poate observa de la o zi la alta. Lucrările la Pasajul subteran de la Piața Presei Libere se apropie cu paşi repezi de final, după cum se poate vedea şi în galeria foto alăturată. Însă, inaugurarea oficială a pasajului fost din nou amânată pentru luna iunie, după ce în zona rampei spre Bd. Mărăști au fost descoperite mai multe cabluri electrice care nu erau prevăzute în planul Enel și au trebuit mutate.

În mare parte însă, lucrările au intrat pe ultima sută de metri. Asfaltul a fost pus, pasajele pietonale au fost terminate, s-au montat și stâlpii de electricitate, iar acum la suprafață au început amenajările.

Etichete: asfalt, cod galben, furtuna, inaugurare, pasaj, Pasaj Piaţa Presei Libere, Piaţa Presei, ploaie, termen

0/3 COMENTARII
ggg
04 iun 23:42
+0
VOTURI
-0
pai ar trebui sa rascheteze tot asfaltul ala pus pe ploaie ca este neconform ... si sa il puna din nou - pe cheltuiala lor .... avem inspectori sau pe cineva pe la primarie care urmareste contractul ? ( executia - nu spaga)
dorel
04 iun 21:12
+0
VOTURI
-0
ole, ole, santierul e dormitor
v-a trezit ploaia?
marian
04 iun 21:09
+0
VOTURI
-0
sper ca DNA sa ajuga cat mai repede la smenarul sef al capitalei, oprica !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE