Cum au evoluat preţurile apartamentelor din Bucureşti în primele patru luni ale anuluibloc
bloc

Preţurile apartamentelor din Bucureşti au înregistrat variaţii nesemnificative în primele patru luni, în cazul garsonierelor şi locuinţelor cu două camere remarcându-se o scădere de 2-3%, în timp ce cele cu trei şi patru camere au avut o evoluţie în uşoară urcare, potrivit anunţuriparticulari.ro.

"După perioada de criză abruptă, când preţurile apartamentelor scădeau vertiginos pe intervale de 30 de zile, 2012 pare a fi anul stagnării şi stabilizării în piaţa imobiliară. Astfel ar putea fi descrisă situaţia din real estate după primele patru luni ale anului. Statisticile obţinute lună de lună vin să accentueze această conjunctură", se arată într-un comunicat al portalului anunţuriparticulari.ro, citat de Mediafax.

Preţurile medii solicitate de proprietari în luna aprilie au înregistrat variaţii insesizabile atât în scădere, cum este cazul garsonierelor şi apartamentelor de două camere, cât şi în creştere, situaţie observată la apartamentele de 3 şi 4 camere.

Astfel, preţul mediu de strigare în cazul garsonierelor se învârte în aprilie în jurul valorii de 36.000 euro, cu o variaţie de -3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar fără să suporte schimbări considerabile comparativ cu luna martie.

Apartamentele de două camere rămân şi ele la pragul de 56.600 euro, cu 2% mai puţin decât în aprilie 2011, dar păstrând aceleaşi valori ca în martie 2012. Faţă de începutul acestui an, preţurile solicitate de proprietari la apartamentele de două camere au suferit o uşoară scădere, de sub 2%.

Pentru un apartament de trei camere, proprietarii au solicitat în medie un preţ de 79.400 euro, în uşoară creştere faţă de luna precedentă şi cu doar 2% mai puţin faţă de începutul anului sau faţă de aprilie 2011.

Etichete: apartament, garsonieră, preturi

0/0 COMENTARII
Aparna
20 May 11:41
+0
VOTURI
-0

Gabi a scris pe 29 December 2009Salutare, articolul tau e un pic in urma cu dalete, dar e normal, a trecut o vreme de cand ai fost acolo, la cabana se fac renovari constant, ce se uita insa, e ca fiind inclusa in Parcul National Retezat, nu sunt permise multe activitati, iar intr-o zona in care ai minus 20 de grade celsius si iti ingheata apa in toate conductele indiferent de eforturi, e extraordinar de greu sa obti confortul de pe valea prahovei.Intr-adevar farmecul cabanei consta in mediul in care se afla. Este o cabana de altitudine, aflat aintr-o zona izolata, uneori, iarna caram alimente cu rucsacul in spate, pentru canu exista magarusi acum. Da lucrez acolo. Radoi Constantin cel trecut la numere de urgenta este cabanier acum, iar numarul fix de sus este 08788641726. Numarul de locuri este de 102 vara si 45 iarna, cateva trebuie demolate, celelalte se afla in renovari. apa este tot de la izvor, nu mai exista priciuri, iar tarifele sunt 25 de lei la cabane si 35 la Stanisoara.Iti multumim pentru articol, sper sa gasesti cabana cel putin la fel de primitoare si pe viitor!Cu stima,Gabi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE