Cum au fost pedepsiţi câţiva tineri din Bucureşti din cauză că au spart seminţe pe bancă în parcMai mulţi tineri bucureşteni s-au trezit cu poliţia locală lângă ei, în timp ce spărgeau seminţe.

Tinerii ronţăiau liniştiţi seminţe în parcul IOR şi nu se aşteptau ca poliţiştii care patrulau prin zonă să vină la ei.

Speriaţi că ar putea primi amendă, ei au pus mâna pe măturile primite de la poliţişti şi au curăţat aleile, scrie realitatea.net.

Cei care aruncă ambalaje, gunoi menajer sau coji de seminţe în parcuri riscă să primească amenzi între 50 şi 500 de lei.

Decizia a fost anunţată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, de la sfârşitul lunii octombrie 2012. Ba mai mult, până şi şoferii care vor aruncă vreo hârtie din maşină ar putea fi prinşi de autorităţi, căci administraţia locală a pregătit 500 de camere video care vor fi montate în zonele "cu probleme". Detalii găsiţi aici. 

Etichete: amendă, parc IOR, politia locala, robert negoita, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
info
23 iul 19:30
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/07/22/agricole-curatati-mizeria-sau-platiti-amenda/
Fox
22 iul 14:27
+0
VOTURI
-0
Si Pinochio era de tabla si avea aripi de vata de zahar! Si Negoita calare pe un cal alb a incalecat pe-o sa si s-a terminat povestea na! P.S. Si Ileana Cosanzeana imbracata cu manta polutiei comunitare s-a dat de trei ori peste cap si a educat toti copii din sectorul 3. Am incalecat pe-o sa si am mai prostit cativa!
vali
22 iul 08:49
+0
VOTURI
-0
Razi de prostii ca tine ! .
rad_de_prosti
22 iul 07:57
+0
VOTURI
-0
mars ma cu reclama la negoitza, iar ati pus botul la bacsisuri ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE