Cum au petrecut Revelionul Klaus și Carmen Iohannis. FOTOPreşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a petrecut noaptea dintre ani alături de soţie şi de prietenii apropiaţi într-un cadru festiv, dar discret, la Cisnădioara, judeţul Sibiu, acasă la consulul onorific al Austriei. La miezul nopţii seful statului a urmărit focul de artificii şi a ciocnit un pahar de şampanie cu cei care i-au fost aproape şi după ce a câştigat alegerile pentru scaunul de la Cotroceni.

Nu este primul an în care Klaus Iohannis alege să petreacă noaptea dintre ani la Cisnădioara, alături de consulul onorific al Austriei, Andreas Huber.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, şeful statului a fost discret şi nu a făcut nicio declaraţie în faţa camerelor. Klaus Iohannis a ajuns la Cisnădioara după ora 21.00, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis. Cei doi au aşteptat să li se deschidă poarta şi au fost aşteptaţi înăuntru de consulul onorific al Austriei la Sibiu. Nu au coborât din maşină, decât în spatele curţii.

Temperatura scăzută din ultima zi a lui 2014, de minus 26 de grade Celsius, le-a dat bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să dezgheţe la propriu poarta automatizată a casei. Pentru asta, angajaţii au folosit un ciocan, iar un tractor cu lamă, care a încercat să deszăpezească o cale de acces a rămas blocat în nămeţi. Chiar şi aşa, în momentul în care preşedintele şi-a facut apariţia totul a mers ca uns.

Înainte de petrecere, şefului statului le-a transmis românilor un mesaj pentru Anul Nou:

„Dragi români din ţară şi din străinătate. Încheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic pentru ca speranţa să devină realitate şi o vom face împreună. De sărbători suntem mai buni unii cu alţii. Avem mai mult timp cu cei care trec prin greutăţi. Avem şi mai multă încredere şi speranţă în viitor. Lăsăm la o parte ce ne desparte şi păstrăm ceea ce ne uneşte.

Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim. Sărbători fericite şi La mulţi ani !".

Sursa: Digi24.ro

 

Etichete: Carmen Iohannis, Klaus Iohannis, Revelion, Revelion 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE