Cum circulă şoferii bucureşteni pe interzis, pe o stradă de lângă Guvern. VIDEOŞoferii bucureşteni ignoră sensul unic instituit de mai bine de un an pe o stradă din centrul Capitalei, aflată la doar câţiva paşi de Guvern.

Pe Strada Sevastopol din zona Piaţa Victoriei, amplasată la mai puţin de 1 km de Guvernul României, s-a instituit sensul unic în urmă cu mai bine de un an. Însă, şi acum şoferii circulă pe interzis pe Strada Sevastopol, după cum se poate observa şi în imaginile video postate pe trafictube.ro de utilizatorul slyK.

 

Într-o zi de duminică, atunci când traficul rutier este mult mai redus decât în mod normal, şoferul a surprins pe camera video montată pe autoturismul său, în mai puţin de un minut, şapte maşini circulând pe interzis pe Strada Sevastopol.

Potrivit lui Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, dacă sunt prinşi circulând pe interzis, conducătorii auto riscă să rămână fără permis şi să primească o amendă cuprinsă între 5 şi 6 puncte amendă, adică vor scoate din buzunar între 487,5 lei şi 585 lei.

Sensul unic e str. Sevastopol, între str. Buzeşti şi Calea Victoriei, s-a instituit în ianuarie 2014, ca urmare a finalizării lucrărilor la infrastructura rutieră în cadrul obiectivului „Dublarea diametralei Nord – Sud – etapa I-a – pe tronsonul Buzeşti – Berzei – Vasile Pârvan”, când s-a redeschis circulaţia rutieră pe mai multe artere din Capitală. Tot atunci s-a mai instituit sens unic pe următoarele artere: 

- Calea Giviţei, între Str. Polizu și bd. Dacia, dinspre Str. Polizu către bd. Dacia;

- bd. Gării de Nord, între str. Berzei şi P-ţa Gării de Nord, dinspre str. Berzei către P-ţa Gării de Nord.

Etichete: Sectorul 1, sens unic, sens unic bucuresti, sens unic pe o strada din bucuresti, stradă

0/2 COMENTARII
Multe semnalizari rutiere
01 apr 10:03
+0
VOTURI
-0
SUNT TOTAL ARBITRARE, sau dictate de interese straine de trafic. Si asta e valabil in TOATA tara. POLITIA RUTIERA trebuie trecuta la organele locale fara nici o discutie.
Gabriel Serbanescu
31 mar 20:26
+0
VOTURI
-0
Unde anume este str.N.Grigorescu intre Cal.Victoriei si Bd.L.Catargiu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE