Cum comentează Bebe Cotimanis ÎNLOCUIREA sa cu Florin Călinescu la ROMÂNII AU TALENTROMÂNII AU TALENT. Florin Călinescu urmează să îl înlocuiască pe Bebe Cotimanis în juriul de la ROMÂNII AU TALENT. Călinescu va reveni la PRO TV în noul sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT din 2016. Bebe Cotimanis a comentat plecarea sa din juriu. 

Cum comenteaza Bebe Cotimanis INLOCUIREA sa cu Florin Calinescu la ROMANII AU TALENT (Foto click.ro)
Cum comentează Bebe Cotimanis ÎNLOCUIREA sa cu Florin Călinescu la ROMÂNII AU TALENT (Foto click.ro)

ROMÂNII AU TALENT. Doar un sezon a stat Bebe Cotimanis în postul de jurat al emisiunii "Românii au talent". Caristamticul actor a fost înlocuit cu Florin Călinescu, pe care telespectatorii îl vor vedea la masa juraţilor începând din anul 2016.

ROMÂNII AU TALENT. Plecarea lui Cotimanis a dat naştere unor zvonuri privind o posibilă divergenţă cu Mihaela Rădulescu, zvonuri pe care actorul le-a lămurit în cadrul unui interviu acordat pentru adevărul.ro.

ROMÂNII AU TALENT. „Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale - trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic", a spus actorul, pentru sursa citată.

ROMÂNII AU TALENT. „A fost foarte frumoasă (experienţa de la Românii au talent - n.red.). Nu a fost obositor, însă, a judeca pe cineva nu este chiar cel mai uşor lucru pe lumea asta. Am avut nopţi în care n-am dormit având mustrări de conştiinţă că intervin în destinul unor talente de excepţie, până la urmă", a mai precizat Bebe Cotimanis.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu revine la PRO TV, în emisiunea ROMÂNII AU TALENT

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu, unul dintre cei mai talentați actori și regizori, revine în fața telespectatorilor,la PRO TV, în emisiunea Românii au talent. Florin Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Știrilor PRO TV, unde a anunțat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenți la titlul de cel mai talentat român și va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul șase.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. „Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!", a declarat Florin Călinescu.
Datorită experienței sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent, a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat, anunţă PRO TV. 

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Dacă sezonul trecut mii de concurenți au demonstrat că România nu duce lipsă de talente diverse, care pot surprinde și emoționa, sezonul nou se anunță a fi unul incendiar. Telespectatorii vor face cunoștință cu Florin Călinescu, juratul Românii au talent, într-un nou sezon surprinzător.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, el a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media el a intrat la începutul anilor '90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la PRO TV și Sport.ro.

ROMÂNII AU TALENT SEZON NOU. Preselecțiile pentru sezonul șase Românii au talent au început cu dreptul, iar caravana a vizitat deja patru orașe, în care sute de concurenți au venit hotărâți să demonstreze că sunt talentați și că merită să fie următorul erou național! Căutările continuă, iar caravana Românii au talent se va opri în următoarea perioadă la Chișinău, Craiova și Iași.

Etichete: bebe cotimanis, florin calinescu, juriu, românii au talent

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE