Cum dispare gardul unei stații de tramvai, de sub Podul Pipera, chiar sub nasul polițiștilorBucăți din gardul de fier al stației de tramvai de sub Podul Pipera sunt furate treptat de hoți, deși, la câteva sute de metri, are sediu Poliția Locală Sector 1.

Bucatile sunt mai apoi smulse din gard, pentru ca apoi sa fie luate cu totul
Bucatile sunt mai apoi smulse din gard, pentru ca apoi sa fie luate cu totul
Foto: adevarul.ro

Gardul staţiei tramvaiului 5, de sub Podul Pipera, din Bucureşti, a început să dispară peste noapte, scrie Adevărul.ro.
Asta deși la doar câteva sute de metri de staţia de tramvai se află sediul Poliţiei Locale Sector 1.

Pana acum, trei bucăţi din gardul de fier, dar si un stalp de fier, care mărgineşte peronul au fost smulse şi furate. O altă bucată a fost smulsă şi abandonată pe refugiu, urmând ca şi aceasta, ca şi celelalte, să dispară peste noapte.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) susţin că vor încerca să remedieze problema cât mai repede.

Reprezentanţii Administraţiei Străzilor Bucureşti au precizat că acesta nu este singurul loc din oraş în care există asemenea probleme. Aceştia au spus că în Capitală au existat mai multe cazuri în care au fost furate semafoare, garduri metalice sau semne de circulaţie.

Etichete: gard furat statie tramvai, pod pipera, politia locala, Sector 1, statie tramvai, tramvai 5

0/2 COMENTARII
Lucky Toni
04 aug 02:41
+0
VOTURI
-0
Ai auzit de noua metoda prin care iti poti incarca gratuit cartela telefonului mobil ? Totodata vei fi la curent cu cele mai noi oferte, promotii si eventuri. AFLA MAI MULTE : is.gdckwTzb
Fox
03 aug 15:14
+0
VOTURI
-0
Care politie? Locala? Sa fim seriosi! In afara de faptul ca se plimba in masini inscriptionate si ridica masini nu au nicio autoritate! Nu am nimic cu cei are lucreaza in structura aceasta dar legea nu ii ajuta de loc. Si au ajuns astfel la fel de ignorati ca si cealalta politie. Asa ca apropierea unui loc infractional de o astfel de institutie nu are absolut nicio relevanta pentru orice om realist.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE