Cum este VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Prognoza meteo pentru trei zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme rece luni, în Capitală, cu ploi în a doua parte a zilei. Marţi, temperaturile rămân scăzute pentru această perioadă a anului, iar de miercuri, meteorologii anunţă că începe să se încălzească. 

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în București

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI: Pe fondul instabilităţii atmosferice accentuate, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme răcoroasă pentru data din calendar. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări de scurtă durată ale vântului în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI: Valorile termice diurne se vor menţine uşor mai coborâte decât cele normale pentru această dată, iar în cursul zilei se vor mai semnala fenomene specifice instabilităţii atmosferice. Prin urmare, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalululi când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI: Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, când vor fi conditii reduse pentru averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

TENDINŢA SĂPTĂMÂNII, la nivelul ţării:

JOI - Vremea va deveni călduroasă, mai ales în regiunile vestice si sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in nordul litoralului si 34 de grade in vest şi în sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza în nordul tării si la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în regiunile vestice, nord-vestice, precum si în zona montană înaltă. În orele diminetilor, cu totul izolat, vor fi conditii de ceată.

VINERI, SAMBATA, DUMINICA - Vremea va fi deosebit de caldă, chiar caniculară după-amiaza local în zonele de câmpie şi podiş. Doar pe arii restrânse vor mai fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în vest, în nord-vest, la deal si la munte.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: VREMEA ÎN BUCUREŞTI.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE