Cum explică Simona Halep eşecul de la Australian Open 2016: Ce probleme de sănătate areNumărul 2 mondial, Simona Halep, a declarat, joi, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea în țară, că eliminarea din primul tur al turneului de la Australian Open o explică prin problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă. Jucătoarea de tenis a acuzat probleme cu stomacul, tendonul și răceala, pe care a încercat să le trateze cu antibiotice. 

Cum explica Simona Halep esecul de la Australian Open 2016: Ce probleme de sanatate are (Foto evz.ro)
Cum explică Simona Halep eşecul de la Australian Open 2016: Ce probleme de sănătate are (Foto evz.ro)

"Sunt puțin supărată că am pierdut, dar și bucuroasă, pentru că mă aflu acasă și pot să fac un tratament pentru că sunt răcită. Nu a fost așa cum mi-am dorit (n.r. — la Australian Open), dar nu am fost nici foarte pregătită, pentru că am avut foarte multe probleme în ultima perioadă. Dacă eram 100 la sută, eu cred că am jocul necesar ca să o bat (n.r. — pe chinezoaica Shuai Zhang), dar în ziua respectivă a fost mai bună și trebuie să îi acordăm toate meritele, pentru că a jucat un tenis foarte solid. Nu vreau să găsesc scuze, dar bineînțeles că din cauza răcelii, din cauza problemelor cu stomacul de dinainte să plec, din cauza problemelor cu tendonul... toate la un loc nu m-au lăsat să fac ceea ce puteam pe teren. Nu eram OK cu stomacul înainte de a pleca în Australia, am avut o infecție și nu m-am antrenat ultima perioadă. Nu am fost foarte bine pregătită, am crezut că o să-mi treacă și că o să-mi revin. Chiar eram pe antibiotice când am plecat. Dar, repet, nu vreau să găsesc scuze, acum trebuie să îmi revin", a spus Simona Halep, potrivit Agerpres.ro.

Avertismentul lui CTP, după eliminarea Simonei Halep la AUSTRALIAN OPEN 2016

Simona Halep a fost eliminată din primul tur la Australian Open, aceasta fiind cea mai mare surpriză de până acum, pe tabloul fetelor. Numărul 2 mondial, Simona Halep, a fost învinsă cu 4-6, 3-6 de chinezoaica Shuai Zhang, numărul 133 WTA. Eşecul Simonei Halep a fost comentat inclusiv de Cristian Tudor Popescu (CTP) care apreciază că, dacă nu va juca ofensiv, românca va ieşi din top 5.

Simona Halep, ELIMINATĂ de la Australian Open. A fost ÎNVINSĂ de SHUAI ZHANG, SCOR FINAL: 4-6, 3-6 

Etichete: esec australian open, probleme sanatate, Simona Halep

0/1 COMENTARII
Hagi Gol
22 ian 08:43
+0
VOTURI
-0
Da, da
Probleme cu tendonul, cu stomacul, cu raceala, i-a venit si ciclul intre timp, i-a iesit un cos pe nas etc !!!
Sa se interneze in spital sau sa se retraga din tenis !!!
De cand au inceput sa fie demascate blaturile de la pariurile din tenis nu prea mai are chef de tenis !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h