ANM: Primăvara începe cu o vreme mai caldă decât ar fi normal, în Bucureşti. Vin şi ploilePROGNOZA METEO 29 FEBRUARIE - 13 MARTIE 2016, conform ANM: Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât ar fi normal, în următoarele zile, în Bucureşti. Sunt prognozate totodată ploi slabe.

Cum incepe primavara, in Bucuresti. PROGNOZA METEO 29 FEBRUARIE - 14 MARTIE 2016, conform ANM
Cum începe primăvara, în București. PROGNOZA METEO 29 FEBRUARIE - 14 MARTIE 2016, conform ANM
Foto: hotnews.ro

PROGNOZA METEO 29 FEBRUARIE - 13 MARTIE 2016 pentru BUCUREŞTI, conform ANM:

În primele trei zile ale intervalului, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, media regională a maximelor fiind de 15...17 grade, iar a minimelor de 5...7 grade.

În 3 şi 4 martie, se va răci, dar valorile termice vor fi în continuare peste mediile multianuale, respectiv maxime, în medie, de 11...12 grade şi minime în jur de 3 grade.

Spre finalul primei săptămâni de prognoză se va încălzi din nou, spre o medie regională a valorilor maxime de 17 grade şi a celor minime de 5 grade. După data de 9 martie, temperatura va fi în scădere uşoară şi treptată.

Vor fi ploi în general slabe, în noaptea de luni spre marţi  (29 februarie/1martie) şi în jurul datei  de 4 martie, iar după data de 8 martie sunt de așteptat ploi slabe.

Etichete: ANM, meteo, vremea, vremea două săptămâni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE