Cum justifică Poteraş depăşirea standardelor de cost la reabilitarea termică, impuse de colega UdreaPrimarul Poteras acuzat din nou ca face lucrari de reabilitare termica la preturi foarte mari
Primarul Poteraş acuzat din nou că face lucrări de reabilitare termică la preţuri foarte mari

Preţul reabilitării termice în Sectorul 6 ajunge chiar şi la 15.000 de euro pentru un singur apartament. Primarul Cristian Poteraş are însă o explicaţie pentru preţurile la care reabilitează termic blocurile: de vină sunt balcoanele. Balcoanele au fost închise, însă, în cadrul reabilitării termice, şi în cazul altor sectoare din Bucureşti, fără a destabiliza preţul de realizare a  lucrărilor.

"Acel standard de cost, referitor la suma de 55 de euro pe metru pătrat, este respectat. Costurile suplimentare sunt cauzate de obligaţia legală de a închide toate balcoanele cu termopan performant energetic, obligaţie suplimentară care a fost introdusă prin lege după HG 363 din 2010 (...) costurile suplimentare, dar obligatorii pentru ca sistemul de termoizolaţie să respecte legislaţia în vigoare, cresc cu 60%", a declarat primarul sectorului 6, conform Cotidianul.

Etichete: blocuri, Cristian Poteraş, reabilitare termică, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
loredana
11 apr 12:01
+0
VOTURI
-0

Bine ca are proiecte care totusi sunt puse in aplicatie. Spre deosebire de Oprescu ce promitea marea cu sarea, Poteras mai trece si la fapte.

ionela
11 apr 12:00
+0
VOTURI
-0

Cati inculti fratele meu…voi cred ca stati in fiecare luna…orice problema aveti si nu va convine,dati in Udrea…va dau un sfat: ganditi de 10 ori inainte sa spuneticeva,ca va faceti de ras si voi cum se fac cei din PSD.

Stefan
11 apr 11:58
+0
VOTURI
-0

Oameni fara cap,ma irita la culme cand vad asa prosti..GANDITI oameni GANDITI ca nu stiti pe ce planeta traiti

vasile
11 apr 11:57
+0
VOTURI
-0

Chiar daca oamenii au fost mai reticienti la inceput, acestia si-au dat seama ca investitia in reabilitare va fi amortizata in iarna urmatoare cand costurile facturii la intretinere va fi unul mult mai mic decat in present.

dorel
11 apr 11:56
+0
VOTURI
-0

Intotdeauna Poteras s-a tinut de cuvant, iar acestlucru se observa prin increderea acordata in continuare acestui primar.

Ax
11 apr 02:02
+0
VOTURI
-0

La mine tocmai ce este blocul in lucru si intradevar ...termopane veka peste tot ...

georgica
11 apr 01:15
+0
VOTURI
-0

Intotdeauna Poteras s-a tinut de cuvant, iar acest lucru se observa prin increderea acordata in continuare acestui primar

cacao
11 apr 01:14
+0
VOTURI
-0

Chiar daca oamenii au fost mai reticienti la inceput, acestia si-au dat seama ca investitia in reabilitare va fi amortizata in iarna urmatoare cand costurile facturii la intretinere va fi unul mult mai mic decat in prezent.

bodo
11 apr 01:13
+0
VOTURI
-0

Oameni fara cap,ma irita la culme cand va vad asa prosti..GANDITI oameni GANDITI ca nu stiti pe ce planeta traiti.

liv
11 apr 01:12
+0
VOTURI
-0

Cati inculti fratele meu…voi cred ca stati in luna…orice problema aveti si nu va convine,dati in Udrea…va dau un sfat: ganditi de 10 ori inainte sa spuneti ceva,ca va faceti de ras si voi cum se fac cei din PSD

raton
11 apr 01:10
+0
VOTURI
-0

Chiar daca oamenii au fost mai reticienti la inceput, acestia si-au dat seama ca investitia in reabilitare va fi amortizata in iarna urmatoare cand costurile facturii la intretinere va fi unul mult mai mic decat in prezent

ciolan
11 apr 01:09
+0
VOTURI
-0

Mi se pare logic, mai tartacute, sa coste mai mult ap. cu balcoane! Nu uitati, unele ap. au cate doua balcoane.

mutu
11 apr 01:08
+0
VOTURI
-0

bine ca are proiecte care totusi sunt puse in aplicatie. Spre deosebire de Oprescu ce promitea marea cu sarea, Poteras mai trece si la fapte

vas
11 apr 01:07
+0
VOTURI
-0

si normal avand in vedere ca sunt blocuri cu 10 etaje care au ditamai balcoanele. Sunt balcoane lungi de 7 metri, cum sa nu coste mai mult?? Spre deosebire de apartamentele fara balcon e nevoie de mai mult material, la unele de geamuri noi, faceti si voi un calcul simplu!

orez
11 apr 01:06
+0
VOTURI
-0

Pana la urma faza cu standardul de 55 euro se respecta, costa in plus pentru balcoanele alea si geamurile termopan. Pana la urma degeaba izolezi peretii omului daca pe la geam ii suiera vantul!

biti
11 apr 01:05
+0
VOTURI
-0

Daca omul are balconul inchis cu geam normal si la reabilitare trebuie sa il inchida in termopan, e logic ca vor creste costurile initiale, au sarit repede pe poteras ca face el gaura in buzunare! Termopanul ala costa bani, nu e pe ochi frumosi

Costel
10 apr 23:55
+0
VOTURI
-0

Mai rasfirati copii, Mai rasfirati! Sunteti penibili. Nu acolo se fura, ca pretul unitar e prost. Se fura la cantitate! Sa masoare cine vrea sa vada ca sunt umflate cu cel putin 30%...

DANIEL
10 apr 21:33
+0
VOTURI
-0

- fraierilor,voi nu stiti nici macar despre ce este articolul.cum vedeti ceva despre udrea gata cu jigniri.

IONUT
10 apr 21:32
+0
VOTURI
-0

faceti si voi un simplu calcul si o sa vedeti ca aceste costuri sunt pe masura.nu mai postati fel si fel de prostii ca le postati degeaba

MIHAI
10 apr 21:31
+0
VOTURI
-0

udrea ia mereu cele mai bune decizii asa ca nu va mai plangeti pe aici si nu o mai jigniti ca stie foarte bine ce face...voi ati vrea sa aveti totul de-a gata,fara sa miscati un deget.

ANDREI
10 apr 21:31
+0
VOTURI
-0

oameni fara cap,ma irita la culme cand va vad asa prosti..GANDITI oameni GANDITI ca nu stiti pe ce planeta traiti.

IRINA
10 apr 21:31
+0
VOTURI
-0

este normal ca reabilitarea sa coste mai mult avand in vedere ca unele apartament sunt mari,au terasa mare.orice lucru de calitate costa...voi nu stiati asta?

ADINA
10 apr 21:30
+0
VOTURI
-0

cati inculti fratele meu...voi cred ca stati in luna...orice problema aveti si nu va convine,dati in Udrea...va dau un sfat: ganditi de 10 ori inainte sa spuneti ceva,ca va faceti de ras si voi cum se fac cei din PSD.

CRISTINA
10 apr 21:30
+0
VOTURI
-0

nu pot sa cred cat de tampiti sunteti...eu locuiesc intr-un bloc nou,foarrte mare,cu terasa mare,pe tot apartamentul si costa foarte mult..ganditi logic si apoi postati.

flori
10 apr 21:30
+0
VOTURI
-0

nu mai postati mai oameni buni prostii...voi nu ati vazut in viata voastra ap mari,cu 2,3,4 camere,cu terase mari,mici??? Ce este mult costa....logic,nu?

master
10 apr 21:23
+0
VOTURI
-0

chiar daca oamenii au fost mai reticienti la inceput, acestia si-au dat seama ca investitia in reabilitare va fi amortizata in iarna urmatoare cand costurile facturii la intretinere va fi unul mult mai mic decat in prezent

mario
10 apr 21:23
+0
VOTURI
-0

bine ca are proiecte care totusi sunt puse in aplicatie. Spre deosebire de Oprescu ce promitea marea cu sarea, Poteras mai trece si la fapte

next
10 apr 21:22
+0
VOTURI
-0

intotdeauna Poteras s-a tinut de cuvant, iar acest lucru se observa prin increderea acordata in continuare acestui primar

boris
10 apr 21:22
+0
VOTURI
-0

costurile reabilitarii vor fi amortizate la iarna, cand intretinerea va scadea semnificativ, asa ca cei mai castigati sunt locuitorii sectorului

Razvan
10 apr 21:22
+0
VOTURI
-0

e bine ca are o viziune asupra dezvoltarii urbane.. aceste blocuri reabilitate aduc o pata de culoare intr-o capitala umbrita de Oprescu

Horia
10 apr 20:57
+0
VOTURI
-0

Fratilor, numai in sectorul 6 blocurile au balcoane? Numai Udrea poate sustine asa ceva.

CARMEN
10 apr 21:19
+0
VOTURI
-0

tu chiar ai ceva cu udrea,serios...ce strica femeia aia ca esti tu prost batut in cap si nu poti judeca clar si limpede? acumai aflat de net ?

MIHAI
10 apr 20:47
+0
VOTURI
-0

Pana la urma faza cu standardul de 55 euro se respecta, costa in plus pentru balcoanele alea si geamurile termopan. Pana la urma degeaba izolezi peretii omului daca pe la geam ii suiera vantul!

sandu
10 apr 20:38
+0
VOTURI
-0

s-au depasit pe buna dreptate standardele de cost la reabilitarea termica, eu locuiesc in sectorul 6 si am 2 balcoane, cum sa coste la fel ca vecinul de peste drum care nu are niciunul. Sunt bani alocati in mod justificat, nu mai stiti in cine sa loviti si v-a casunat pe poteras acum ;)

Horia
10 apr 20:32
+0
VOTURI
-0

Poteras deja si-a tras fata de puscarias. Stie ca se indreapta spre Jilava. Cand iese, poate il fac primar la Jilava sa-i anvelopeze complet.

MADALIN
10 apr 21:29
+0
VOTURI
-0

pe cuvantul tau??? poi nu te duci in locul lui la jilava si ne scutesti de prezenta ta virtuala atat de nesimnificativa??

creata
10 apr 20:31
+0
VOTURI
-0

e si normal avand in vedere ca sunt blocuri cu 10 etaje care au ditamai balcoanele. Sunt balcoane lungi de 7 metri, cum sa nu coste mai mult?? Spre deosebire de apartamentele fara balcon e nevoie de mai mult material, la unele de geamuri noi, faceti si voi un calcul simplu!

lili
10 apr 20:30
+0
VOTURI
-0

daca omul are balconul inchis cu geam normal si la reabilitare trebuie sa il inchida in termopan, e logic ca vor creste costurile initiale, au sarit repede pe poteras ca face el gaura in buzunare! Termopanul ala costa bani, nu e pe ochi frumosi

Octa
10 apr 20:24
+0
VOTURI
-0

Parnaie, amice.

PARNAIE !Ceasul ticaie ...

Katia
10 apr 20:18
+0
VOTURI
-0

Sunt blocuri fara terase, sunt garsoniere, sunt ap cu: 2,3,4,5 camere, terase pe masura, e normal sa fie mai scumpa reabiltarea!!!

Andrei
10 apr 20:16
+0
VOTURI
-0

Mi se pare logic, mai tartacute, sa coste mai mult ap. cu balcoane! Nu uitati, unele ap. au cate doua balcoane, altele au pe tot apartamentul, iar unele nu au deloc!. Cat de nemernic trebuie sa fii sa nu poti gandi ca aceste costuri sunt justificate?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h