Șeful Agenției Naționale pentru Romi, transformat în interlop de Antena 3În emisiunea Sinteza Zilei din seara zilei de 19 iunie, Mihai Gadea, a prezentat câteva imagini în care Razvan Murgeanu, consilier al președintelui Traian Basescu, s-a întâlnit și a dus spre Cotroceni, cu mașina Administrației Prezidențiale, "lideri romi interlopi"."Interlopul" cu care s-a întalnit Murgeanu s-a dovedit a fi însă, Daniel Vasile, seful Agenției Naționale pentru Romi, ce deține si rangul de secretar de stat in Guvernul Ponta. De asemenea, imaginile au fost făcute în fata unei fundații pentru romi din sectorul 4 al Capitalei.

Mihai Gadea: "Ne puteti lichida pe toti cei din Antena 3, dar nu ne vom opri"
Mihai Gâdea: "Ne puteţi lichida pe toţi cei din Antena 3, dar nu ne vom opri"

"In fotografii, se poate observa cum consilierul prezidential Razvan Murgeanu i-a urcat in masina prezidentiala pe interlopi si i-a transportat spre Palatul Cotroceni. Imaginile au fost realizate miercuri in Bucuresti", scrie pe site-ul Antena 3.

Razvan Murgeanu spune ca "interlopul" cu care s-a intalnit Murgeanu este Daniel Vasile, seful Agentiei Nationale pentru Romi, ce detine si rangul de secretar de stat, iar imaginile au fost facute in fata unei fundatii pentru romi din sectorul 4 al Capitalei.

"Persoana cu care m-am intalnit si care apare in imagini este Dan Vasile, seful Agentiei Nationale pentru Romi, ce detine si rangul de secretar de stat. M-am intalnit cu el la inceputul saptamanii, la Cotroceni, pentru a discuta despre situatia romilor la nivel european, in contextul ultimelor evenimente petrecute la nivel international. Dupa aceasta discutie, am plecat impreuna, cu masina, la sediul unei fundatii pentru romi din sectorul 4 pentru a discuta despre organizarea unor evenimente si aceste probleme. Dupa care l-am lasat pe dl. Dan Vasile pe Lipscani unde participa la o intalnire, la Hanul Gabroveni, cu Ministrul Fondurilor Europene", a explicat Razvan Murgeanu.

Contactat de HotNews.ro, Dan Vasile spune ca nu este interlop, iar informatiile prezentate de Antena 3 ii aduc un grav prejudiciu de imagine. "Apar in acele imagini, insa eu sunt presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, sunt de 14 ani avocat in Baroul Bucuresti si am functia de secretar de stat. Toti secretarii de stat, inainte de a fi numiti in aceasta functie, sunt verificati. Nu se poate discuta sa am cazier. Ce s-a prezentat mi-a adus un grav prejudiciu de imagine. Am muncit de la 14 ani ca sa ajung aici. Dupa ce s-au publicat acele imagini si s-a spus ce s-a spus m-a sunat familia, prietenii speriati sa ma intrebe ce s-a intamplat. Nu pot sa inghit o asemenea umilinta", a declarat Daniel Vasile. Acesta spune ca imaginile au fost facute dupa ce a iesit dintr-o fundatie pentru romi din sectorul 4, fundatie facuta in parteneriat cu Primaria sector 4.

Etichete: antena 3, Răzvan Murgeanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h