Cum motivează Dacian Cioloş nominalizarea Cristinei Guseth la JustiţiePremierul desemnat Dacian Cioloş că a nominalizat-o pe Cristina Guseth la Justiţie deoarece, deşi nu este jurist de profesie, cunoaşte foarte bine domeniul şi poate să aducă un plus de credibilitate.

Cum motiveaza Dacian Ciolos nominalizarea Cristinei Guseth la Justitie, desi nu e jurist
Cum motivează Dacian Cioloş nominalizarea Cristinei Guseth la Justiţie, deşi nu e jurist
Foto: romaniatv.net

Intrebat despre faptul ca Uniunea Nationala a Judecatorilor (UNJR) si-a exprimat nemultumirea fata de nominalizarea Cristinei Guseth la Ministerul Justitiei, Dacian Ciolos a raspuns: "Haideti sa vedem ce zice comisia parlamentara", informează ziare.com.

Premierul desemnat a spus ca a vazut surprinderea generata de aceasta nominalizare si a explicat ca, desi nu este jurist de profesie, Cristina Guseth cunoaste foarte bine domeniul justitiei.

"Vorbim de un ministru, nu de un expert in minister", a subliniat Ciolos, precizand ca un ministru al Justitiei trebuie sa cunoasca domeniul si "sa aiba credibilitate".

"Intr-un guvern de tehnocrati, cineva care se ocupa de ani multi de justitie, cunoscut si care cunoaste domeniul, poate sa aduca un plus de credibilitate", a adaugat Dacian Ciolos.

Cristina Guseth va fi audiata in comisii incepand cu ora 19:00.

CRISTINA GUSETH este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Etichete: CRISTINA GUSETH, guvernul ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE