Cum o poţi invita pe spadasina Ana Maria Brânză la ziua taDacă vrei să îţi petreci ziua în compania unei campioane, tot ce trebuie să faci este să o inviţi la ziua ta. Spadasina Ana Maria Brânză va fi prezentă la aniversarea celor care vor să îşi petreacă ziua de naştere susţinând o cauză nobilă

Oricine o poate invita pe Ana Maria Branza la ziua de nastere
Oricine o poate invita pe Ana Maria Brânză la ziua de naştere
Foto: realitatea.net

Ana Maria Brânză a sărbătorit în avans împlinirea a 29 de ani alături de prietenii săi, alergând duminică, dimineaţă, într-un cros în Parcul Tineretului, pentru a-i ajuta pe copiii cu autism, notează gsp.ro.

Duminică, spadasina, multiplă campioană mondială şi europeană la scrimă şi medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Beijing, a dat startul crosului pe care şi l-a dorit de ziua sa. Prieteni, cunoştinţe, oameni care şi-au dorit poze cu ea, mama sa, colegi de armă şi antrenori, toţi s-au adunat să alerge alături de Ana şi să facă o donaţie pentru mobilarea centrului AITA.

În total, aproape trei sute de oameni, printre care Mihai Covaliu, Virgil Stănescu, Alexandru Dedu, au pornit în cursă, după ce Ana Maria Brînză şi Alina Dumitru au dat startul lovind cu o lingură imensă de lemn într-un recipient de tablă. Traseul a măsurat 2,9 kilometri şi toţi participanţii au trecut cu brio linia de sosire.

Mama Anei a făcut-o într-un mod inedit, împinsă de fiica sa într-o roabă.

"Nu pot să cred că au venit atât de mulţi oameni", a spus Ana Maria Brânză, care marţi împlineşte 29 de ani.

Suma care s-a strâns în urma crosului, 6.710 lei, va fi folosită pentru mobilarea centrului AITA.

Ana Maria Brânză a deschis campania "Aleargă de ziua ta!", o campanie care se va desfăşura timp de un an. În cadrul acestei campanii, oricine o poate invita pe spadasină la ziua de naştere, dacă se înscrie pe site-ul aleargadeziuata.ro şi susţine o cauză umanitară.

Etichete: Ana Maria Brânză, aniversare, campanie umanitară, zi de naştere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h