Cum poți fi scutit de datoriile la Primărie fără să depui niciun efortConsilierii Locali ai Sectorului 6 au aprobat în ultima ședință de anul trecut anularea datoriilor mai mici de 40 de lei pe care bucureştenii le au la primărie.

Cum poti fi scutit de datoriile la Primarie fara sa depui niciun efort
Cum poți fi scutit de datoriile la Primărie fără să depui niciun efort

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6, restanţierii care vor fi scutiți de datorii nu figurează cu bunuri mobile şi imobile în evidenţele fiscale ale instituţiei, astfel că inspectorii primăriei nu pot pune sechestru pentru a-şi recupera banii.

Urmărirea și executarea creanțelor fiscale restante necesită cheltuieli care depășesc cuantumul datoriilor, acestea fiind în jur de 40 de lei.

Astfel, Primăria Sectorului 6 va șterge creanţe în cuantum de 8.228,51 lei pentru persoane juridice și 141.258,24 lei pentru contribuabilii persoane fizice.

"O astfel de propunere contribuie la diminuarea cheltuielilor suplimentare efectuate din bugetul local al Sectorului 6 cu urmărirea și punerea în executare silită a acestor creanțe", se menționează în expunerea de motive ce însoțește hotârârea de consiliu local.

Etichete: realitatea, sechestru, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h