Cum poate fi reciclat bradul de CrăciunBucureştenii din Sectorul 4 al Capitalei care au folosit brazi naturali de Crăciun îi pot recicla prin intermediul firmei de salubrizare. 

Cum poate fi reciclat bradul de Craciun
Cum poate fi reciclat bradul de Crăciun

În această perioadă, prin S.C. REBU S.A., Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus intensificarea activităţilor de salubrizare şi igienizare, desfăşurate pe raza Sectorului 4.

Pe lângă colectarea deşeurilor menajere şi stradale, societatea va colecta şi brazii care, de Sărbători, au împodobit locuinţele cetăţenilor din Sectorul 4.
Pentru o cât mai bună desfăşurare a acestei activităţi, brazii trebuie depozitaţi lângă ghenele de gunoi aferente imobilelor de locuit, urmând a fi preluaţi de către utilajele de salubrizare.
Aceştia vor fi depozitaţi în containere special amenajate în cadrul gropii de gunoi, urmând a fi transportaţi la stația de compost din cadrul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București.
Ulterior, brazii colectaţi de la locuitorii Sectorului 4 vor fi reciclați, astfel încât, după operaţiunea de tocare, aceştia vor fi transformați în îngrășământ vegetal, folosit în sere, parcuri și spații verzi.

Etichete: brazi de craciun, Cristian Popescu Piedone, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE