Ce despăgubire poți primi și cum, dacă ești victima unui accident. Limita -5 milioane de euroCei care ajung să fie victime ale accidentelor rutiere sau familiile celor care îşi pierd viaţa în accidentele rutiere pot fi despăgubite de companiile de asigurări. Limita maximă acoperită de RCA este de cinci milioane, dar, fără sprijin din partea justiției, victimele primesc doar mărunțiș.

În România, limita de răspundere RCA pentru vătămări corporale şi decese este de 5 milioane euro, potrivit Fondului de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS). Oficialii Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie din România (AVAC) avertizează, însă, că multe companii de profil şi chiar şi procurorii fac tot posibilul să evite plata integrală a pagubelor.

"Având în vedere faptul că o persoană rănită într-un accident de circulaţie prejudiciază statul român de anumite venituri la buget, am constatat cu stupoare că, în cadrul proceselor penale în care statul român este reprezentat de procurori, în această procedură, tocmai procurorii cer reducerea daunelor morale, înlăturarea lor, dacă se poate, într-o formă indirectă de apărare a asiguratorilor. Tocmai procurorul, ca reprezentant al statului român, ar avea interesul ca cetăţeanul să primească cât mai mult de la asigurator şi să contribuie, în mod indirect, la veniturile de care statul român este lipsit. Ar trebui cumva conştientizată opinia publică pentru a înţelege acest mecanism extrem de complex, care intervine în momentul unui accident, pentru că asiguratorul se va comporta corect în măsura în care i se va arăta care este comportamentul corect. În caz contrar, nu putem să ne aşteptăm ca ei, care spun că nu fac opere de caritate, ci trebuie să facă profit din asta, să nu facă profit nemeritat pentru simplul fapt că noi nu luăm nicio atitudine şi nu ne luptăm pentru a ne câştiga drepturile", a declarat, pentru B365.ro, avocatul Remus Ciuraru. 

Victimele accidentelor rutiere sau rudele acestora au dreptul la despăgubiri, care se plătesc doar dacă se apelează la un avocat. "Prin biroul de avocatură reprezentat de avocatul Remus Ciuraru, victimele accidentelor rutiere care se adresează AVAC pot fi reprezentate în instanţă. Pentru a beneficia de ajutorul avocatului nostru, cei care vor să fie despăgubiţi de companiile de asigurări trebuie să devină membri ai AVAC. Nu plătesc cotizaţie, nu au obligaţii financiare, ci trebuie doar să pună la dispoziţia cabinetului de avocatură documentele necesare pentru a fi reprezentate în instanţă. Reprezentanţii cabinetului de avocatură se întâlnesc, apoi, cu victima şi stabilesc ce procent din ceea ce se obţine la final din partea asiguratorului se achită cabinetului de avocatură. Până la pronunţarea deciziei instanţei, cabinetul de avocatură suportă toate cheltuielile. Noi vrem ca victimele să vină în număr cât mai mare la AVAC ca să le putem ajuta să îşi revendice pe deplin drepturile, fără a face vreun efort financiar până la pronunţarea instanţei", a explicat Ştefan Răcăşan, preşedintele AVAC, cu ocazia celui de-al VI-lea Forum al Siguranţei Rutiere.

Preşedintele AVAC a mai avertizat că, în prezent, unii avocaţi încearcă să profite de pe urma victimelor accidentelor rutiere. "Există o mafie pe acest segment. Avocaţii merg şi dau o sumă modică victimei pentru a cumpăra drepturile litigioase, o decuplează pe victimă de la dreptul prevăzut de lege, iar ei obţin apoi sume colosale, în timp ce victima primeşte o sumă oarecare", a avertizat Răcăşan.

Cât costă o viaţă de om prin prisma asiguratorilor

Din iunie 2011 şi până în prezent, AVAC a primit peste 60 de solicitări din partea victimelor accidentelor rutiere. Cum soluţionarea unui dosar în cazul unui accident rutier durează, în medie, 1 - 2 ani, cele mai multe cereri primite de AVAC sunt în curs de soluţionare.

Într-unul din cazurile instrumentate de AVAC, o persoană care a suferit o fractură de claviculă, în urma unui accident rutier, şi a necesitat 55 de zile de spitalizare, a primit, iniţial, în instanţă, despăgubiri în valoare de 10.000 euro. Nemulţumiţi de rezultatul obţinut, întrucât victima şi reprezentanţii AVAC au cerut 30.000 euro din partea asiguratorului, aceştia au făcut recurs, în urma căruia magistraţii au decis că victima trebuie să primească despăgubiri de 15.000 euro din partea companiei de asigurări.

Într-un alt accident rutier, în urma căruia o femeie de 46 ani şi-a pierdut viaţa, familia victimei a primit 150.000 euro despăgubiri din partea asiguratorului. Însă, pentru că jurisprudenţa europeană prevede compensaţii mult mai mari în cazuri asemănătoare, oficialii AVAC şi urmaşii femeii au făcut recurs şi au cerut, în instanţă, despăgubiri de minimum 220.000 euro. În prezent, se judecă recursul în acest caz. În România, limita de răspundere RCA pentru vătămări corporale şi decese este de 5 milioane euro, potrivit Fondului de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS).

Dacă asiguratorii români fac tot posibilul să reducă la minimum valoarea despăgubirilor oferite, în alte state europene, familiile victimelor accidentelor rutiere primesc sume mult mai mari pentru pierderea suferită, potrivit oficialilor AVAC. De exemplu, familia unui român care lucra în Italia a încasat 450.000 euro, după ce bărbatul a fost accidentat mortal de un motociclist din Peninsulă.

3.000 de morţi anual, în accidentele rutiere din România

Anual, în România, într-un singur an, 3.000 de oameni îşi pierd viaţa, iar alte 10.000 de persoane rămân cu handicap în urma accidentelor rutiere, potrivit lui Marian Nedelescu, unul dintre membrii fondatori ai AVAC.

Citeşte şi: Scandal pe RCA-uri: Şoferii acuză că sunt jefuiţi la bonus-malus. Cum să te ferești de păcăleală

Care este principala cauză a mortalității pentru tinerii de 16-24 ani. De ce nu face nimic școala

Etichete: accident rutier, asociaţia victimelor accidentelor de circulaţie din romania, poliţă RCA, realitatea

0/169 COMENTARII
weadom
17 May 11:08
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor !!!
Modul ușor de a obține un împrumut legal în ziua de azi.


Weadom Global Finance este o organizație financiară care oferă servicii financiare persoanelor care au nevoie de asistență financiară. oferim tot felul de împrumut oamenilor din întreaga lume, atît individuale, cît și organisme de cooperare la o rată a dobânzii scăzută de 2%. ți-a fost refuzat de împrumut de către banca ta? sau alt institut financiar? aici este o oportunitate pentru tine de a obține un împrumut ușor.

Oferim următoarele tipuri de împrumut oamenilor.
* Împrumut de consolidare a datoriei
* Punerea în aplicare a proiectului de împrumut
* Împrumut comercial
* Imprumut personal
* Împrumut comercial

Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, să ne trimiteți un email prin e-mail prin e-mail: weadomglobalfinance@gmail.com
Serviciul nostru pentru clienți este disponibil 24 de ore pentru a vă răspunde imediat.
contactați-ne acum prin e-mail: weadomglobalfinance@gmail.com
Telefon: +1 413 849 9898

Salutari
Dl Frankling Weadom
Director general WGF
kamagra oral jelly amazon nederland co
31 Mar 14:47
+0
VOTURI
-0
kamagra kopen
kamagra gold 100mg rendeles
kamagra reviews users
kamagra 100mg gold review
kamagra reviews users
http://kamagradxt.com/
kamagra gel opinie forum
ANITA GEORGE
02 Mar 05:27
+0
VOTURI
-0
Vești bune!
Numele meu este Anita Geroge, cetățean român, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR: 112, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele. Situația este atât de rea și Am fost disperat, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus despre un creditor foarte credibil numit Mama. Edith Donald, proprietarul unei organizații globale de creditare, este un creditor global; pe care l-am contactat și am împrumutat un împrumut de 80.000 de lire sterline în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii de 2% și mi-am schimbat întreaga viață de familie.

Am primit împrumutul în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar

Deci pentru mama bună. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail: (edithdonald05@gmail.com)

De asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail: (anitageorge658@gmail.com). Acum sunt mândru de o femeie bună și de afaceri în orașul meu, Dumnezeu cel Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Edith pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.
Carl
18 Feb 07:37
+0
VOTURI
-0
Sunteți într-o situație dificilă în obținerea unui împrumut sau aveți nevoie de o asistență financiară urgentă, oferim împrumut în intervalul de la 1000 până la 100 milioane dolari SUA la o rată a dobânzii de 2% oferim de asemenea împrumuturi personale (securizate și negarantate) Împrumuturi de afaceri * Îmbunătățiri la domiciliu * Credite pentru inventatori * Credite auto * Împrumut de sănătate etc. contactați-ne astăzi pentru un împrumut legal și vă vom oferi cele mai bune servicii.

Email: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Ceapp: +1 (857)325-5437
Site web: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/
SUSAN PATRICK
25 Oct 10:42
+0
VOTURI
-0
Cauți un împrumut autentic?
Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
SALUTARI
SUSAN PATRICK
25 Oct 10:41
+0
VOTURI
-0
Cauți un împrumut autentic?
Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
SALUTARI
orumeeveqeia
29 May 07:56
+0
VOTURI
-0
http://100mgcheapest-price-viagra.com/ - 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/
walonaba
29 May 07:40
+0
VOTURI
-0
http://100mgcheapest-price-viagra.com/ - 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/
eisicbot
29 May 07:25
+0
VOTURI
-0
http://100mgcheapest-price-viagra.com/ - 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/
enotlul
27 May 02:21
+0
VOTURI
-0
http://100mgcheapest-price-viagra.com/ - 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/
Minea Mihai
15 Apr 15:30
+0
VOTURI
-0
Buna ziua si sarbatori pacale pline de bucurii. In 2006. 09.24 am fost victima unui acident de traseu ( rutier ), de munca pe timpul deplasarii in isiune la o activitate nationala, ordonata in calitate de functionar public cu statut special - politist - in urma caruia am totalizat 99 zile I.T.M. ( 68 zile spitalizare + 31 zile postspitaizare ). Accident survenit ca urmare nereaduceri la starea viabilitatii un sector de infrastructura deschis circulatei publice, decopertat in ansamblu de 15 m lungime/28 cm adancime, nepresemnalizat/semnaizat conform temeiului legal. In urma evenimentului s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa cu multiple date eronate sau de loc iar ulterior Instantele din Targu Mures si Brasov nu au dorit stabili caracterul accidentului si nici pedepsi vinovatii care sunt destui. Pentru lecturare si diseminare la solicitare pot transmite multe informatii intrucat oresc pedepsirea tuturor indiferent de rangul social sau profesional pentru ocultarea pana in prezent pedepsirea vinovatilor. Cu deosebit respect, Mihai Minea - Brasov
angela
08 Mar 10:24
+0
VOTURI
-0
Îi mulțumesc cea care a ajutat-mă să-mi împrumut. Sunt foarte fericit, pentru că datorită ție am reușit să-mi iau credit de 30.000 de euro, cu o rată de 2%. Am primit acest credit de la acest domn într-o perioadă de 5 zile. Dacă ai nevoie de un împrumut de urgență, puteți contacta această persoană de la această adresa de e-mail: joclot15@gmail.com
Gianni
18 Apr 14:29
+0
VOTURI
-0
CEI care DORESC INFORMATII DESPRE SACALII INTERMEDIARI DIN ACCIDENTE RUTIERE IN SPECIAL DIN ITALIA

PRIVITI INFO PE FACEBOOK MAURIZIO CATANI
maurizio
26 Jan 12:40
+0
VOTURI
-0
Draga ANDRA daca vei suna la nr 0749353175 sau trimiti un email la cornelius.law1@yahoo.it POATE VOM GASI O SOLUTIE DACA NU E PREA TARZIU SI AU COMBINAT MARSAVII
Andra
03 Oct 19:57
+0
VOTURI
-0
Buna ziua!voi fi scurta si la obiect.Tocmai imi rezulta ca Giuseppe Martina impreu a cu Gabriela Macarie si Ana María Topalniceanu sunt pe lista neagra.Si pe mine deasemenea m-au mintit.Nu ştiu la cine sa apelez si cum se poate rezolva cazul acesta.Este cineva amabil sa mà sfatuiasca si pe mine cum sa procedez sau cineva care deasemenea a fost pagubit de acesti oameni farà scrupule?Multumesc anticipat!
AXINTE
19 Sep 19:12
+0
VOTURI
-0
CONSULTANTA GRATUITA ACCIDENTE RUTIERE

www.ghineaincidentiauto.com

ADEVARUL DESPRE MAFIA ...AJUTOR PENTRU FAMILII
RAZBOI JURIDIC CONTRA RETELELOR DE INTERMEDIARI FILOASIGURATIVI
andi
06 Feb 01:08
+0
VOTURI
-0
caile acestor escroci sunt:
- actioneaza rapid cand creierul familiilor indoliate este tulburat de pierderea persoanei dragi si nu se poate gandi logic si limpede
- manipuleaza familia si rudele oferind date false sau partial adevarate
- incearca sa divida familia (ex sotia cu copii separat de parinti si frati etc)
- confisca acte originale ale familiei
- le ofera posibilitatea rapid sa le fabrice rezidenta in Italia
- le ofera o suma de bani spunandu-le ca e ajutor si ca vor mai veni si alti bani si ii pun sa semneze un act la notarul deja mituit, numit cesiune de creanta
-ii aduc in Italia chiar la sediul asigurarii deci in gura lupului si ii pun sa semneze la quietanza ---- vor fi astfel toti pacaliti legal
cornelius
14 Jan 23:38
+0
VOTURI
-0
caile legale de rezolvare sau obtinere a despagubirilor daune morale a familiei si a tuturor rudelor de grd I in cazul unui decedat in accidente rutiere sunt:
1.CESIUNE DE CREANTA-vindeti drepturile de despagbire si vi se va oferi o suma mica de bani-nu puteti si nu mai aveti dreptul la nimic dupa semnarea cesiunii

2.INTERMEDIERE SAU NOGOCIERE - majoritatea avocatilor , toate firmele de infortunistica si srl -urile din Romania si Italia
se obtine o suma modesta de bani fara a emite alte pretentii vi se vor face in aparenta oferte...in realitatea sunteti testati la asteptarea blestematilor de bani- nu stiti in realitate suma negociata si/sau nu veti sti realitatea din procesul penal

3.PROCES CIVIL PRIN TRIBUNAL CU SENTINTA
obtineti justitie si drepturi despagubiri daune materiale , maximalul politei de asigurare , sume mult mai mari ca in cazul negocierii sau tranzactiei
puteti verifica orice sentinta in Tribunalele Italiei si aveti sa vedeti realitate dinamicii accidentului in care a murit persoana iubita - See more at: http://www.b365.ro/cum-pot-fi-despagubite-victimele-accidentelor-rutiere_184275_pagina3.html#sthash.WtIkpQzk.dpuf
Andreea
13 Jan 11:25
+0
VOTURI
-0
Poate mentiona cineva in concret care este modalitatea prin care actioneaza acesti escroci?
cornelius
30 Dec 23:35
+0
VOTURI
-0
FIE ca sunt securisti sua oameni politici , primari sua juristi , jurnalisti sau magistrati din Romania sua Italia , FIE ca e srl sua avocat cu renume sunt cuprinsi tolti in lista INTERMEDIARILOR DIN ACCIDENTE RUTIERE DIN ITALIA .......INCA MAI SUNT PERICULOSI AVOCATII ARESTATI CU COMPLICII ROMANI SI ACTUALII AVOCATI DIN NORDUL ITALIEI COLABORATORI CU FIRME DE POMPE FUNEBRE ....TOTI EXISTA PE ACEA LISTA CE SEAMANA CU O


LA PIOVRA .........VA STIM PE TOTI DINU IONELI SI TOTI ACOLa ITII
cezar
29 Oct 15:45
+0
VOTURI
-0
MAFIA DESPAGUBIRILOR DIN ACCIDENTE RUTIERE IN ITALIA CONTINUA SA FACA "VICTIME" IN ROMANIA CU O RETEA BINE PUSA LA PUNCT CU NOTARI DIN FAGARAS SI VICEPRIMARI DIN UNELE ORASE DIN MOLDOVA ADUC PREJUDICII ATAT FAMILIILOR CAT SI STATULUI PRIN EVAZIUNE FISCALA

RETELE MAI VECHI ALE FOSTILOR AV PAGANO SI GIUSEPPE MARTINA S-A TRANSFORMAT PRIN SACALI ROMANI CU NUMELE DE GABRIELA MACARIE, ANA MARIA TOPOLNICEANU, ANA GRIGORE, LOREDANA ROSCA, NINA SUSANU, TOFAN DIN GALATI! , RADULESCU DE LA POPASUL DE LANGA BUZAU, ca si alti intermediari avocati atat din Romania cat si din Italia care insa NICI NU AU CAUZE PE ROL DE ACEASTA SPETA NICI IN ROMANIA SI NICI ITALIA----ACESTIA SUNT INTERMEDIARI DE CEA MAI JOASA CATEGORIE MANIPULAND FAMILII PERSOANE CARE SUFERA DE PE URMA ACCIDENTELOR DIN ITALIA
ticalosul dinuionel
06 Oct 00:40
+0
VOTURI
-0
Este imperdonabil ceea ce se intampla in urma accidentelor rutiere in Italia cu romani Este cunoscut faptul ca sunt mai multe metode de despagubire a victimelor SUNT LEGALE TOATE mijloacele de informare nu sunt tocmai ortodoxe si procedeele folosite nu tocmai in limitele legii. 1.CESIUNE DE CREANTA 2.TRANZACTIE , NEGOCIERE SAU INTERMEDIERE 3.CALEA JURIDICA DUMNEAVOASTRA CARE PREFERATI? sunt multe de discutat pe marginea acestor procedee si legitimitatea actiunilor ale fiecarei persoane ce face procura, mandatul , cesiunea de creanta etc DISCUTABIL ESTE SI FAPTUL CA MULTE PERSOANE CE ISI ATRIBUIE CALITATI ...ALTELE DECAT CELE LEGALE, NEAVAND EXPERIENTE JURIDICE SAU NECUNOSCAND CUM DECURG FAPTELE DUPA UN ACCIDENT ...acele persoane doresc doar sa ajunga la un obiectiv si anume DESPAGUBIREA FAMILIEI CAT MAI RAPID SCOPUL SUNT BANII. ASTA NU INSEAMNA CA NU SUNT PERSOANE CARORA NOI CEI DIN ASOCIATII ,AM PRIMIT PLANGERI ASUPRA FAPTULUI CA S-AU FACUT PROCURI SI MANDATE , APOI AU FOST ABANDONATI SUNT CATEVA CAZURI CA DE EXEMPLU -doamna Botnarasu ....nu stie numele persoanei insa stia ca este din Focsani ...stie de o doamna avocat din Focsani -familia Gheorghe tot din Focsani ....tot o doamna de acolo insa a mai fost vizitat de o doamna din Neamt -familia din Sighetul Marmatiei -familia din Husi -familia din Timisoara exemplele pot continua - See more at: http://www.b365.ro/cum-pot-fi-despagubite-victimele-accidentelor-rutiere_184275_pagina3.html#sthash.EbzywT3r.dpuf
mix
06 Oct 00:38
+0
VOTURI
-0
Este imperdonabil ceea ce se intampla in urma accidentelor rutiere in Italia cu romani Este cunoscut faptul ca sunt mai multe metode de despagubire a victimelor SUNT LEGALE TOATE mijloacele de informare nu sunt tocmai ortodoxe si procedeele folosite nu tocmai in limitele legii. 1.CESIUNE DE CREANTA 2.TRANZACTIE , NEGOCIERE SAU INTERMEDIERE 3.CALEA JURIDICA DUMNEAVOASTRA CARE PREFERATI? sunt multe de discutat pe marginea acestor procedee si legitimitatea actiunilor ale fiecarei persoane ce face procura, mandatul , cesiunea de creanta etc DISCUTABIL ESTE SI FAPTUL CA MULTE PERSOANE CE ISI ATRIBUIE CALITATI ...ALTELE DECAT CELE LEGALE, NEAVAND EXPERIENTE JURIDICE SAU NECUNOSCAND CUM DECURG FAPTELE DUPA UN ACCIDENT ...acele persoane doresc doar sa ajunga la un obiectiv si anume DESPAGUBIREA FAMILIEI CAT MAI RAPID SCOPUL SUNT BANII. ASTA NU INSEAMNA CA NU SUNT PERSOANE CARORA NOI CEI DIN ASOCIATII ,AM PRIMIT PLANGERI ASUPRA FAPTULUI CA S-AU FACUT PROCURI SI MANDATE , APOI AU FOST ABANDONATI SUNT CATEVA CAZURI CA DE EXEMPLU -doamna Botnarasu ....nu stie numele persoanei insa stia ca este din Focsani ...stie de o doamna avocat din Focsani -familia Gheorghe tot din Focsani ....tot o doamna de acolo insa a mai fost vizitat de o doamna din Neamt -familia din Sighetul Marmatiei -familia din Husi -familia din Timisoara exemplele pot continua - See more at: http://www.b365.ro/cum-pot-fi-despagubite-victimele-accidentelor-rutiere_184275_pagina3.html#sthash.EbzywT3r.dpuf
humint
16 Sep 18:14
+0
VOTURI
-0
cine doreste sa afle informatii despre cum ar putea sa obtina legal despagubiri daune morale in urma unui accident rutier POATE SCRIE ORICAND LA:
consultantagratuitaaccidente@yahoo.com
pentru charles bronson
13 Sep 01:09
+0
VOTURI
-0
hei Charles......vorbesti in cunostinta de cauza sau ca sa nu adormi....esti focsanean sau de pe langa ?!
stii adevarul sau doar povesti?!
esti platit sa scrii ceea ce ai scris sau esti convins?!

DE CAND E IN FOCSANI CEL PE CARE IL ACUZI MULTI MAFIOTI AU TEAMA , multi escroci se ascund si multi hoti dau bir cu fugitii...MAI AVEM DE LICHIDAT VREO DOUA BANCI ,trei firme si vreo cativa escroci de prin judet (Panciu , Straoane ,Vulturu etc).....ajungem si la ei VOM FACE CA FOCSANIUL SA FIE PRIMUL ORAS FARA MAFIE , sa fie primul oras demn si cu oameni onesti ......de sarlatani suntem satui , ii exilam pe toti sau ii ducem la racoare
godzila
13 Sep 01:01
+0
VOTURI
-0
BUNA SEARA

D-soara( d-na)...Camy cu cine doriti sa vorbiti?!
pe consultanta gratuita il gasiti pe internet
destul sa cautati pe google "consultanta gratuita accidente"!!!
camy
03 Sep 00:01
+0
VOTURI
-0
poate ca v-am mai contactat sau poate nu dar va rog ,pot lua legatura cu dv, este urgent . lasati un mesaj pe adresa de e-mail va multumesc.
poseidon
29 Jul 13:08
+0
VOTURI
-0
In Focsani si in judetul Vrancea am descoperit reteaua fotului avocat Giuseppe Martina si a avocatului Trotta....in continuare "opereaza" in zona si in tara srl-uri de tip INTERMEDIARI "LEGALI" CA SRL ACOLLA SI SC LUDOVICA SRL ....LA URMATOARELE NOUTATI VA TINEM LA CURENT
itiro
25 Jul 21:19
+0
VOTURI
-0
am descoperit si noi din Italia legaturi ale unor srl-uri de infortunistica de aici cu unii avocati , notari , srl -uri din Romania ..in curand le vom publica si legaturile cu unele societati de asigurari din Italia gen Fondiaria si grupul unipol
H-IUS
09 Jul 16:05
+0
VOTURI
-0
MULTUMESC "CONSULTANTA GRATUITA ACCIDENTE"
STIAM CA EXISTA ESCROCI SI INTERMEDIARI DE LA ADRIATICA PANA LA PRUT SI IN TOATA LUMEA DAR FAPTUL CA CELE trei mari asiguari italiene s-au implicat in manipularea cetatenilor din ROMANIA este SCANDALOS SI IMPERTINENT IN ACELASI TIMP cu atat cu cat pentru aceste "bucati de resapari umane" folosind de multe ori studenti sau absolventi ai facultatilor de drept din Romania sau membri ai unor minoritai din Romania sau alte persoane "platite" ajung sa DEZINFORMEZE CETATENII..ALTE INFO IN CURAND ...........DECI FACETI FOARTE BINE SA LUPTATI SI CONTRA avoCATEILOR ITALIENI SI SRL-URILOR DE INFORTUNISTICA SAU ALTE ASOCIATII SI PERSOANE ,CEI CARE CRED CA ROMANA ESTE O PIATA FARA LEGI SI MATERIE CENUSIE.......BRAVO CORNELIUS
CONSULTANTA GRATUITA ACCIDENTE
09 Jul 15:53
+0
VOTURI
-0
AVIZ ESCROCILOR SI INTERMEDIARILOR......SA NU MAI MINTA CU NERUSINAREA FAMILIILE INDOLIATE SI SA NU MAI AFIRME IMBECILITATI CA IN FILMATUL FABRICAT LA TV KANAL D....!!!!

Numărul accidentelor de circulaţie este în continuă creştere, dar victimele unor astfel de incidente nedorite rămân, de multe ori, fără nici un fel de sprijin. Puţine ştiu ce cale trebuie să urmeze ulterior pentru a obţine despăgubiri materiale şi morale, indiferent dacă se aflau în maşina accidentată sau în cea care este considerată vinovată pentru producerea accidentului, indiferent dacă şoferul vinovat decedează sau nu are poliţă de asigurare ori aceasta este falsă sau nu este emisă în ţară.Oamenii trebuie să ştie că pentru orice parte prejudiciată într-un accident de circulaţie există un organism care este obligat să plătească despăgubiri. Şi nu ne referim doar la victimă, că poate aceasta decedează, ci şi la familia, rudele sau urmaşii ei, care pot cere şi beneficia de despăgubiri, şi nu doar materiale, ci şi morale“. „Oamenii nu ştiu, de regulă, ce drepturi au şi se mulţumesc cu ceea ce li se oferă, dacă li se oferă ceva. De exemplu, poliţa RCA poate despăgubi şi victimele din autovehiculul care a fost de vină în producerea accidentului sau se pot obţine despăgubiri şi în cazul în care şoferul vinovat decedează ori nu are poliţă de asigurare. Sunt tot felul de situaţii, dar care necesită evaluări, procese, iar unii oameni se sperie de astfel de lucruri şi renunţă la drepturile lor. Aici intervenim noi. Preluăm cazurile şi facem tot ceea ce trebuie pentru a se obţine despăgubirea adecvată".
BIROU INFORMATII GRATUITE!!!
21 Jun 14:26
+0
VOTURI
-0
DE RETINUT CA IN PROCEDURA 2 DECI CEA DE TRANZACTIE NU SE NEGOCIAZA PENTRU FIECARE RUDA IN PARTE CI LA GRAMADA SAU LA FORFAIT...imi cer scuze de expresie!!

in procedura juridica sunt considerate parti separate toate rudele de grd I a victimei f,fiecare avand drepturile sale( daca una dintre rude refuza nu inseamna ca celolalti li se va suplimenta suma)

exista tabele juridice in functie de zone , asigurari , tip de asigurare , Tribunale , Complete , tipul politei etc.....

CU STIMA SI VA DORIM SA NU TRECETI PRIN ASEMENEA EVENIMENTE DEOARECE INTERMEDIARII NU VOR EZITA SA VA CONTACTEZE....gasiti informatii pe internet , telefoane , aprofundati subiectul cu mai multe persoane , identificati persoanele ce se ofera sa va ajute , SI NU UITATI PERSOANELE FIZICE AU O RASPUNDERE MULT MAI MARE DECAT SOCIETATILE SRL SAU AVOCATII CARE SUNT APARATI DE SISTEM ASIGUARTIV SI RESPECTIV SRL societate cu raspundere limitata deci in limita CAPITALULUI

ATENTI DRAGI ROMANI CACI EXSITA SI OAMENI , EXISTA SI PROFESIONISTI

NU UITATI UNII AVOCATI POT FI SI INFLUENTATI SAU CUMPARATI SAU CEL MAI RAU CAZ SUNT NEPREGATITI SI NICI NU AU HABAR DE PROCEDURILE CIVILE SAU JURIDICE
SAU NU AU INTERES SA VA APERE DEOARECE SCOPUL FIRMELOR DE ASIGURARI ESTE SA ECONOMISEASCA CAT MAI MULT SI DECI IN CONCLUZIE INTERMEDIARII LE SUNT "ALIATII"

CU BINE .....INFORMATI-VA!!!!!!

ASA ESTE CU ASOCIATII CUM SPUNE SI "STUDIO LEGALE" care insa este acoperit de asigurare---si nu este permisa in Italia acest tip de reclama.....CE STUDIO LEGALE SUNTETI "STUDIO LEGALE" ?????

NU CONFUNDATI DOSARUL PENAL CU CEL CIVIL
DOSARUL PENAL SE JUDECA DE PROCURATURA PROVINCIEI RESPECTIVE INSA DOSARUL CIVIL PUTETI SA IL DESCHIDETI IN TREI LOCURI SAU DUPA CAZ aici sunt alte lucruri de explicat

ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU
BIROU INFORMATII GRATUITE!!!
21 Jun 14:22
+0
VOTURI
-0
Buna ziua ,
in cazul in care din pacate sunteti familia celui decedat sau ranit grav in Italia sau in Romania cu numar de inmatriculare italian si nu numai, consultati-va si informati-va despre avocatii ce ati dori sa ii angajati ca viitori aparatori
Intrebati-i ce cariera au in Tribunalele italiene in acest tip de procedura civila si ce experienta au in accidente rutiere
Cat priveste alegerea este numai a Dvs. insa va recomandam profesionistii .
va reamintim ca sunt trei cai legale de despagubiri daune morale in cazul in care exista aceasta posibilitate si legea o prevede, deoarece din pacate nu toti decedati in accidente rutiere sunt despagubiti
deci
1.cesiune de creanta - cesionati drepturile de despagubiri unei persoane fizice , srl sau avocat
-suma mica sau deloc ..timp rezolvare dupa inchiderea dosarului penal,aproape imediat.....de la 6 luni pana la 2 ani depinde de cazuri

2INTERMEDIERE , NEGOCIERE SAU TRANZACTIE cazuri cele mai des intalnite in care romanii vrajiti sau innebunit de GRABA acestor despagubiri cad victime unor nesabuiti , intermediari sau avocati intermediari sau srl-uri intermediare
va reamintesc ca este o procedura extrajudiciara si confidentiala.Aveti grija pe cine imputerniciti deoarece in urma inchiderii acestei proceduri ,rspectiv a semnarii de catre DVS pretentiile de despagubiri sunt incheiate
Nu veti sti nicioadata suma despagubita in aceste cazuri iar ca timp 1-2 dupa inchiderea procesului penal depinde de caz. sume relativ mici in comparatie cu 3.

3PROCEDURA JUDICIARA unica in care veti obtine adevarul din procesul penal iar in procesul civil aveti sanse sa obtineti despagubiri daune mult mai mari ca 2

DE RETINUT CA IN PROCEDURA 2 DECI CEA DE TRANZACTIE NU SE NEGOCIAZA PENTRU FIECARE RUDA IN PARTE CI LA GRAMADA SAU LA FORFAIT...imi cer scuze de expresie!!

in procedura juridica sunt considerate parti separate toate rudele de grd I a victimei f,fiecare avand drepturile sale( da
sa stie lumea adevarul
27 May 13:18
+0
VOTURI
-0
Interzicandu-ne un anumit IP, forumul Kanal D va descoperi ca vor exista peste 1500 de alte IP-uri ce vor scrie adevarul despre complicitatea KANAL D CU TREI FIRME MARI DE ASIGURARI DIN ITALIA

Totul a plecat de la dezinformarea prin cele doua filme rulate pe KANAL D in legatura cu rezolvarea cazurilor de despagubiri accidente rutiere prin INTERMEDIARI INSTITUTIONALI sic! ! Prin intermediari nespecializati prin intermediari TIP SRL-uri sau avocati filoasigurativi sau alte persoane

Manifestul de protest va fi publicat pe toate site-urile de informatii si publicatii on line
ACOLLA. SRL
19 May 22:12
+0
VOTURI
-0
http://corneliuslaw.wordpress.com/2013/05/17/intermediere-accidente-rutiere-italia/
ARI
17 May 20:47
+0
VOTURI
-0
NU APELATI LA TOTI CEI CARE SE RECOMANDA CA SI PRIETENI SAU CA AU TRECUT PRIN ASEMENEA NECAZURI . MAREA LOR MAJORITATE , VOR SA OBTINA UN COMISION DIN DESPAGUBIREA CARE DUMNEAVOASTRA O INCASATI .

Victimele care au dreptul la despagubire:
Soferii:
Soferii pot fi despagubiti in urma unui accident rutier cu exceptia cazului in care au comis o fapta ce poate limita sau exclude despagubirea daunelor pe care le-au suferit.

Celelalte victime:
• Victimele directe
Pasagerii, pietonii, biciclistii sunt despagubiti fara ca sa li se poata imputa propria lor vina, cu exceptia cazurilor in care aceasta vina este considerata inexcuzabila si cauza exclusiva a accidentului (ipoteza foarte rara).
• Victimele indirecte
Este vorba de persoanele apropiate de victimele directe. Este in general cazul daunelor morale suferite de catre parinti, sot, sotie si copii persoanelor decedate in urma accidentului rutier.

Organele care sunt tinute sa despagubeasca:
* Societatile de asigurare
Asiguratorul vehicolului responsabil al accidentului este insarcinat cu despagubirea, sau, in lipsa, asiguratorul vehicolului in care victima se gasea in calitate de pasager.
* Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS) - in Romania

Acest fond a fost creat pentru a garanta despagubirea victimelor daca autorul accidentului rutier nu este identificat (a parasit locul accidentului) sau daca nu este asigurat.
Solicitarea daunelor in fata acestui Fond este posibila in anumite conditii,cele referitoare la identitatea victimelor fiind indeplinite de cand România a intrat in Comunitatea Europeana
Daunele care pot fi despagubite si indemnizarea:

Daunele materiale:
Este vorba despre pagube materiale relative la vehicolul accidentat (reparatii), daune vestimentare sau obiecte distruse sau pierdute in accidentul rutier.

Daune corporale :
In legislatia italiana se opereaza o distinctie intre pagubele patrimoniale si cele non- patrimo
FPSV
16 May 15:03
+0
VOTURI
-0
FPSV DAV SI AS SF IOAN SUNTEM O ORGANIZATIE INSTITUTIONALA CA INTERMEDIARI UN SRL SI UN ONG CARE IN REALITATE TOT INTERMEDIARI SUNTEM IN PROCEDURA EXTRAJUDICIARA IN CEEA CE PRIVESTE DESPAGUBIRILE IN CAZURI DE ACCIDENTE

FPSV ESTE UN FOND DIN CARE SUNT PLATITE VICTIMELE IN CAZURI DE ACCID A AUTO FARA RCA SAU AUTO PIRAT
ESTE UN FOND LA CARE CONTRIBUIE TOATE FIRMELE DE ASIG

NU POTFI DECAT
ARI
12 May 12:57
+0
VOTURI
-0
ATENTIE A AVOCATII ITALIENI CU INTERMEDIARI ROMANI !!!!!! SUNT ESCROCI CU DIPLOMA SI SE LAUDA CA VA POT AJUTA .NU APELATI LA TOTI CEI CARE SE RECOMANDA CA SI PRIETENI SAU CA AU TRECUT PRIN ASEMENEA NECAZURI . MAREA LOR MAJORITATE , VOR SA OBTINA UN COMISION DIN DESPAGUBIREA CARE DUMNEAVOASTRA O INCASATI .

Victimele care au dreptul la despagubire:
Soferii:
Soferii pot fi despagubiti in urma unui accident rutier cu exceptia cazului in care au comis o fapta ce poate limita sau exclude despagubirea daunelor pe care le-au suferit.

Celelalte victime:
• Victimele directe
Pasagerii, pietonii, biciclistii sunt despagubiti fara ca sa li se poata imputa propria lor vina, cu exceptia cazurilor in care aceasta vina este considerata inexcuzabila si cauza exclusiva a accidentului (ipoteza foarte rara).
• Victimele indirecte
Este vorba de persoanele apropiate de victimele directe. Este in general cazul daunelor morale suferite de catre parinti, sot, sotie si copii persoanelor decedate in urma accidentului rutier.

Organele care sunt tinute sa despagubeasca:
* Societatile de asigurare
Asiguratorul vehicolului responsabil al accidentului este insarcinat cu despagubirea, sau, in lipsa, asiguratorul vehicolului in care victima se gasea in calitate de pasager.
* Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS) - in Romania

Acest fond a fost creat pentru a garanta despagubirea victimelor daca autorul accidentului rutier nu este identificat (a parasit locul accidentului) sau daca nu este asigurat.
Solicitarea daunelor in fata acestui Fond este posibila in anumite conditii,cele referitoare la identitatea victimelor fiind indeplinite de cand România a intrat in Comunitatea Europeana
Daunele care pot fi despagubite si indemnizarea:

Daunele materiale:
Este vorba despre pagube materiale relative la vehicolul accidentat (reparatii), daune vestimentare sau obiecte distruse sau pierdute in accidentul rutier.

Daune
master
29 Apr 01:25
+0
VOTURI
-0
ACOLLA INFORTUNISTICA -----TROTTA CARE TOCMAI A FOST ARESTAT
COMUNICAT Rezultate etichetate „Este posibil ca acest site să fie compromis”Dacă sunteți administratorul unui site pe care l-am identificat cu acest mesaj de avertizare, accesați instrucțiunile din Centrul de ajutor pentru webmasteri pentru a putea investiga și rezolva această problemă.Pentru a proteja siguranța utilizatorilor noștri, afișăm acest mesaj de avertizare pentru acele rezultate ale căutării despre care credem că au fost piratate sau într-un alt mod compromise. Dacă un site a fost piratat, aceasta înseamnă că o terţă parte a preluat controlul asupra site-ului fără a avea permisiunea proprietarului. Hackerii pot schimba conținutul unei pagini, pot adăuga linkuri noi într-o pagină ori pot adăuga pagini noi pe site. Acțiunile acestora pot include phishingul (determinându-i pe utilizatori să dezvăluie informații personale și despre carduri de credit) sau trimiterea de spam (încălcarea regulamentelor de calitate ale motorului de căutare, astfel încât anumite pagini să fie poziționate mai sus decât ar trebui să fie în realitate). Aflați mai multe despre site-urile piratateCe pot să fac dacă se afișează acest mesaj?Dacă vedeți acest mesaj de avertizare, puteți să contactați webmasterul și să îi solicitați să investigheze problema și să curețe site-ul, în cazul în care acesta a fost piratat. În acest timp, puteți să continuați să accesați site-ul pe riscul dvs., dar ar trebui să fiți atent(ă) să nu furnizați informații personale pe site. Dacă vă decideți să accesați site-ul, asigurați-vă că ați actualizat browserul la cea mai recentă versiune. Este, de asemenea, indicat să vă asigurați că și alte programe de pe computerul dvs., precum Adobe Flash Player sau Acrobat Reader, au instalate cele mai noi actualizări de securitate.
HUMINT
09 Apr 14:02
+0
VOTURI
-0
COMUNICAT

Rezultate etichetate „Este posibil ca acest site să fie compromis”


Dacă sunteți administratorul unui site pe care l-am identificat cu acest mesaj de avertizare, accesați instrucțiunile din Centrul de ajutor pentru webmasteri pentru a putea investiga și rezolva această problemă.

Pentru a proteja siguranța utilizatorilor noștri, afișăm acest mesaj de avertizare pentru acele rezultate ale căutării despre care credem că au fost piratate sau într-un alt mod compromise. Dacă un site a fost piratat, aceasta înseamnă că o terţă parte a preluat controlul asupra site-ului fără a avea permisiunea proprietarului. Hackerii pot schimba conținutul unei pagini, pot adăuga linkuri noi într-o pagină ori pot adăuga pagini noi pe site. Acțiunile acestora pot include phishingul (determinându-i pe utilizatori să dezvăluie informații personale și despre carduri de credit) sau trimiterea de spam (încălcarea regulamentelor de calitate ale motorului de căutare, astfel încât anumite pagini să fie poziționate mai sus decât ar trebui să fie în realitate). Aflați mai multe despre site-urile piratate

Ce pot să fac dacă se afișează acest mesaj?

Dacă vedeți acest mesaj de avertizare, puteți să contactați webmasterul și să îi solicitați să investigheze problema și să curețe site-ul, în cazul în care acesta a fost piratat. În acest timp, puteți să continuați să accesați site-ul pe riscul dvs., dar ar trebui să fiți atent(ă) să nu furnizați informații personale pe site. Dacă vă decideți să accesați site-ul, asigurați-vă că ați actualizat browserul la cea mai recentă versiune. Este, de asemenea, indicat să vă asigurați că și alte programe de pe computerul dvs., precum Adobe Flash Player sau Acrobat Reader, au instalate cele mai noi actualizări de securitate.

Avertismentul „Acest site poate dăuna computerului dvs.”

Pentru a păstra luc
FPSV
09 Apr 13:47
+0
VOTURI
-0
Il presidente dell'Isvap, Giancarlo Giannini, è indagato per concorso in falso in bilancio. Ieri mattina gli uomini della Guardia di Finanza di Torino hanno perquisito l'ufficio e l'abitazione romana di Giannini su delega dei pm torinesi Vittorio Nessi e Marco Gianoglio. La Gdf si è mossa per cercare riscontri in ordine a presunti inadempimenti e ritardi dell'Autorità, tra gli anni 2009-2011, nell'esercizio dell'azione di vigilanza su Fondiaria Sai. Si apre, dunque, un nuovo filone d'indagine rispetto ai fronti già aperti dalla procura di Torino sulla compagnia assicurativa.
Va ricordato, infatti, che il 2 agosto scorso, sempre gli uomini della Finanza hanno perquisito gli uffici della compagnia sia a Milano che a Torino e hanno conseguentemente iscritto nel
Laura Galvagni - Il Sole 24 Ore - leggi su http://24o.it/vRiWZ
ARI
06 Apr 21:33
+0
VOTURI
-0
COMUNICAT :

" Afaceri cu SUFERINTA oamenilor! Avocatii italieni ( H3RCULEO ) incaseaza sute de mii de euro de pe urma mortilor romani " , prin intermediari precum GHYNEA .

Credem ca toti cei care INSEALA oamenii aflati la necaz , vor ajunge in INCHISOARE si vor plati pentru faptele lor .
ARI
04 Apr 23:12
+0
VOTURI
-0
COMUNICAT :

Conform ultimelor informatii , venite " de pe surse" , este vizat un alt avocat italian , Herculeo L . , implicat in escocarea cetatenilor romani alaturi de un domn din Focsani .

Revenim cu informatii !
ARI
02 Apr 21:54
+0
VOTURI
-0
COMUNICAT :

Conform ultimelor informatii , venite " de pe surse" , este vizat un alt avocat italian , Herculeo L . , implicat in escocarea cetatenilor romani altauri de un domn din Focsani .

Revenim cu informatii !
humint
02 Apr 14:47
+0
VOTURI
-0
humint01  Aprilie  2013 | la  23:42Garda de Finanţe din Latina a efectuat pe 26 februarie cinci arestări - patru italieni şi un român - pentru o serie de escrocherii comise în dauna victimelor accidentelor rutiere. Printre destinatarii mandatelor de arestare, doi avocaţi şi titularul unui cunoscut cabinet care se ocupa de accidente rutiere din Latina.Acuzaţiile merg de la asociere în scopul comiterii de infracţiuni finalizată cu înşelătorie până la spălare de bani de provenienţă ilicită şi abuz în serviciu.Cabinetul contacta în special imigranţi care au fost implicaţi în accidente grave şi se oferea să se ocupe de procedurile de despăgubire: lichida accidentul şi apoi, datorită delegărilor primite de la victime sau rude, încasa restul de bani.Printre cazurile descoperite, o despăgubire de 770.000 de euro din care victima a primit 100.000. Judecătorul pentru anchete preliminare a dispus şi sechestrarea imobilelor şi conturilor curente ale persoanelor implicate. Potrivit site-ului latina24ore.it, au fost arestaţi şeful cabinetului, întreprinzătorul Stefano Trotta, de 66 de ani, fiul lui, Claudio Trotta de 41, avocat, Pierluigi Palma, de 46 de ani, şi acesta avocat, Andrea Romani, de 41 de ani, colaborator la agenţia de accidente rutiere implicată, şi românul Eugen Olariu, de 29 de ani, mâna dreaptă a lui Stefano Trotta.La apel lipseşte un al şaselea bărbat: Andrea Trotta de 40 de ani, celălalt fiu al lui Stefano, pe care îl caută Garda de Finanţe. Potrivit investigatorilor, este posibil să se ascundă în România.Stefano Trotta a respins acuzaţiile, spunând că a acţionat pe baza unor procuri scrise în limba maternă de clienţi şi în consecinţă în mod conştient semnate de aceştia care, tot potrivit declaraţiilor sale, au acceptat să încaseze 50% din sumele care erau eventual plătite.Il Messaggero dă un exemplu de escrocherie: Slavica Djordjevic era
ARI
02 Apr 07:05
+0
VOTURI
-0
COMUNICAT :

Conform ultimelor informatii , venite " de pe surse" , este vizat un alt avocat italian , Herculeo L . , implicat in escocarea cetatenilor romani altauri de un domn din Focsani .

Revenim cu informatii !
humint
01 Apr 23:50
+0
VOTURI
-0
Garda de Finanţe din Latina a efectuat pe 26 februarie cinci arestări - patru italieni şi un român - pentru o serie de escrocherii comise în dauna victimelor accidentelor rutiere. Printre destinatarii mandatelor de arestare, doi avocaţi şi titularul unui cunoscut cabinet care se ocupa de accidente rutiere din Latina.Acuzaţiile merg de la asociere în scopul comiterii de infracţiuni finalizată cu înşelătorie până la spălare de bani de provenienţă ilicită şi abuz în serviciu.Cabinetul contacta în special imigranţi care au fost implicaţi în accidente grave şi se oferea să se ocupe de procedurile de despăgubire: lichida accidentul şi apoi, datorită delegărilor primite de la victime sau rude, încasa restul de bani.Printre cazurile descoperite, o despăgubire de 770.000 de euro din care victima a primit 100.000. Judecătorul pentru anchete preliminare a dispus şi sechestrarea imobilelor şi conturilor curente ale persoanelor implicate. Potrivit site-ului latina24ore.it, au fost arestaţi şeful cabinetului, întreprinzătorul Stefano Trotta, de 66 de ani, fiul lui, Claudio Trotta de 41, avocat, Pierluigi Palma, de 46 de ani, şi acesta avocat, Andrea Romani, de 41 de ani, colaborator la agenţia de accidente rutiere implicată, şi românul Eugen Olariu, de 29 de ani, mâna dreaptă a lui Stefano Trotta.La apel lipseşte un al şaselea bărbat: Andrea Trotta de 40 de ani, celălalt fiu al lui Stefano, pe care îl caută Garda de Finanţe. Potrivit investigatorilor, este posibil să se ascundă în România.Stefano Trotta a respins acuzaţiile, spunând că a acţionat pe baza unor procuri scrise în limba maternă de clienţi şi în consecinţă în mod conştient semnate de aceştia care, tot potrivit declaraţiilor sale, au acceptat să încaseze 50% din sumele care erau eventual plătite.Il Messaggero dă un exemplu de escrocherie: Slavica Djordjevic era o fată de 20 de ani, accidentată şi
CERTASIG INSUANCE
28 Mar 22:29
+0
VOTURI
-0
CETASIG INSURANCE, anunță pe această cale că s-a constituit și în România cadrul organizatoric pentru sprijinirea victimelor accidentelor de circulație pentru despăgubirea celor care au suferit traume fizice, psihice, morale și pentru urmașii celor ce au decedat în urma unui accident de circulație. Facem mențiunea expresă că entitatea nu se îndreaptă împotriva autorilor accidentelor ci împotriva SOCIETĂȚILOR DE ASIGURĂRI. Victimele ce pot beneficia de serviciile entității sunt: șoferii și pasagerii autoturismului victimă, pasagerii autoturismului vinovat de accident, pietonii, persoane aflate întâmplător în zona accidentului și care au fost afectați în mod direct de accidental produs. Pentru informații suplimentare și asistență vă rugăm să contactați
CERTASIG INSURANCE AGENT DE ASIGURĂRI SRL
tel: 0724.600.900
mail:certasig.insurance@gmail.com
MARIAN
08 Mar 14:22
+0
VOTURI
-0
Ofiterul de marina a spus adevarul.....din Focsani a disparut firma lui Trotta de infortunistica stradala de la notarul Croitoru.....asa o sa dispara si ACOLLA INFORTUNISTICA insa apar sub alte forme de srl-uri si Asociatii de drepturi de despagubiri....bla bla bla, in concluzie A AVUT DREPTATE GHINEA TOTI CEILALTI VENITI DOAR PENTRU BANI SI PENTRU A FACE ECONOMIE FIRMEI DE ADIGURARI

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE